AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 888|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

特平放88戰 意入 安全措施齊做足@@ 放心買 放心賣 你估嵐少咩xDD [複製鏈接]

EXP
5 點
樓主
放88LV   狗仔戰一隻    有包 裝 飛 武   要知得子細d  ge  可PM我再問~~
日見有人又爆返d  AC    係攤己見X嵐的二 or 三手出左事@@

安全交易如下  :D  

老身任你對  對清楚先比你收~~~          拎返個AC    咁就得身分證姐   比你對清楚又如何  
* 什麼的反爆ac   要CK咩IP   請打上曙光的客服  or  報警         
*天X的玩家   可咁樣做耶     你打上去CK  佢可能幫你的@@
話曬你入過隻人@@   冇lala  比人拎身分證拎返會有記錄ge   不妨一試xDD
;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P

唔怕比你對    只怕你唔收     
價錢慢慢對    最緊要係收
白木不招待    病友請行開
:time::time::time::time::time::time:
有意者請PM   先謝了
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
4 點
幾錢到?點聯絡

EXP
5 點
有意 係 pm  留  msn @@   慢慢再傾@@

EXP
5 點
推上去   ~  推呀推

EXP
5 點
推埋上去           推爛個po   ~