AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1899|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

[報導] 落日城戰獎勵唔公平(星期六) [複製鏈接]

EXP
17 點
樓主
守城方參加獎:當活動結束後,守城方成功守住落日城,並且落日神石在沒有被攻破的情況下,全部守城方部落成員(原守城方部落以及守城聯盟的部落成員)皆可獲得白銀英勇勳章x1。
1)攻城方參加獎:所有參加攻城聯盟方的部落成員,只要進入攻城地圖及進行戰鬥,皆可獲得白銀英勇勳章x1(使用後可直接獲得5點戰績)、十萬經驗冊子x80。
台灣都冇甘改得hk改 g m 係唔係冇腦  守城得白銀英勇勳章x1。
就甘攻城就算攻唔到都有白銀英勇勳章x1(使用後可直接獲得5點戰績)、十萬經驗冊子x80。
不如大家星期6都冇獎勵   好能唔公平  守城得5戰績  吊你 老 母 dingding 你比5戰績夢幻旋律_2 d人     你係唔係當佢地傻西 心靈石果度仲未有得洗6品  你地就講台未出所以hk就未開放有得洗  攻城e d 台都冇甘改 你地hk就改獎勵 g m 你冇能野呀 咪當人地傻仔啦 你自己反省一下 你唔想比守城d獎勵你咪早講lo 比5戰績比人地    你自己甘大個 好之為知
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
17 點

回覆 樓主 絕對強者 的帖子

推推推推推推

EXP
304 點
同意~~守城真係太小獎勵.
加埋我得25戰績:em800_113:

EXP
1746 點
原帖由 絕對強者 於 2009-12-17 15:37 發表
推推推推推推

你係gm你都要做野啦
大佬呀= =你估得你玩天羽咩
天羽感多post投訴城戰制度唔完善!!
gm米用ed方法 希望我地知難而退囉!!!

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

哈哈,真系吾公平呢。
(另一個角度,你給人攻陷就可以做攻城啦。
原來夢幻旋律都知道吾公平伽?沒人話唔比夢幻旋律攻城WO xd)

EXP
24 點
守城咁少禮品...不太吸引

EXP
1746 點
其實e家都唔錯了吧...雖然冇左經書 但係其實完左城戰 都有幾百萬經 $$ 同埋20戰積..
我認為都唔錯^^

EXP
59 點
多謝分享!

EXP
92 點
我覺得而家ok,,同埋夢旋2個部d人比較有錢都唔會在意個d經書..

EXP
74 點
原帖由 oscarlai1114 於 2009-12-18 22:28 發表
我覺得而家ok,,同埋夢旋2個部d人比較有錢都唔會在意個d經書..

唔係ga...你見有人反對...咩野policy都有人唔like ge啦..hahaha
and rich 果d...真係冇咩所謂...好似布布咁..寧願有人入去打啦...

但果個傻仔型唔係咁think ge ma....你見佢..開咁多分身..仲要cap埋圖..方死人唔知咁..

而家佢唔洗再開咁多分身入去罰坐......登佢開心..;P

EXP
527 點
原帖由 nana912 於 2009-12-18 23:00 發表

唔係ga...你見有人反對...咩野policy都有人唔like ge啦..hahaha
and rich 果d...真係冇咩所謂...好似布布咁..寧願有人入去打啦...

但果個傻仔型唔係咁think ge ma....你見佢..開咁多分身..仲要cap埋圖..方死人唔知 ...

知你人格分裂以為 幾個人玩緊幾個AC啦
近期出左6精仲唔去姣下人呃返套返黎:Q
唔係又唔頂人D招 一陣又喊架啦

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
74 點
原帖由 我最型 於 2009-12-18 23:18 發表

知你人格分裂以為 幾個人玩緊幾個AC啦
近期出左6精仲唔去姣下人呃返套返黎:Q
唔係又唔頂人D招 一陣又喊架啦

你一個人分8個"型仔"acc就係人都知...
係你先覺得人地冇朋友..你有je ma..傻仔...;P
唔通你開布個acc玩...咁就冇布e個人ge存在咩...

加埋...我地係5個人玩3個人物.....你冇真人朋友...係唔會明ge啦...
愎愎做你game到的"型仔"la..;P

EXP
527 點
原帖由 nana912 於 2009-12-18 23:26 發表

你一個人分8個"型仔"acc就係人都知...
係你先覺得人地冇朋友..你有je ma..傻仔...;P
唔通你開布個acc玩...咁就冇布e個人ge存在咩...

加埋...我地係5個人玩3個人物.....你冇真人朋友...係唔會明ge啦...
愎愎做你g ...

片面之詞姐
無真憑實據
唔通你講我就信咩?
唔通你講係就係咩?
我事實見到打緊機 有D人好廢 唔夠人打 姣下人呃下裝咁囉

EXP
74 點
原帖由 我最型 於 2009-12-18 23:40 發表

片面之詞姐
無真憑實據
唔通你講我就信咩?
唔通你講係就係咩?

咁你都係冇真憑實據, 片面之詞姐...唔通又有人信咩....;P
但就好多人都見你好廢wr..又口臭.....
你都唔夠人打wr...仲要升lv走佬...一場升2個lv+走佬...邊有人夠你勁呀...
又見你拎晒你d"所謂朋友"ge裝wr...係晒個身到...係人都睇到啦...:lol

EXP
527 點
原帖由 nana912 於 2009-12-19 12:45 發表

咁你都係冇真憑實據, 片面之詞姐...唔通又有人信咩....;P
但就好多人都見你好廢wr..又口臭.....
你都唔夠人打wr...仲要升lv走佬...一場升2個lv+走佬...邊有人夠你勁呀...
又見你拎晒你d"所謂朋友"ge裝wr...係晒個 ...

咁你都係冇真憑實據<,我講咩無真憑實據?
你場場用訓技拉全場我有晒圖wo
但你最後又係唔別打  咪又係要死:'(
我d裝收返黎架wo 你係咪見到人地d裝唔係自己既名整 就以為係人地拎呀?_?
我1場升2個lv+走佬 唔知邊個係度走呢 同埋升lv有咩問題?
不如唔出招企係度俾你打?7下7下咁..
但就好多人都見你好廢wr..又口臭.....<<好多人 不如叫d人講下 定你又玩分身術:o
但我成個部d人都話你姣人呃裝 唔夠打走佬又訓技wo

EXP
22 點
總之就系唔好成日話落日城戰吾公平- -
成功守城方有好多資源獎勵。
我地d敗方邊道有= =

EXP
61 點

回覆 樓主 絕對強者 的帖子

見好就收la 5戰唔係野呀 [比q曬d經書你(好冇):lol

EXP
74 點
原帖由 我最型 於 2009-12-19 13:08 發表

咁你都係冇真憑實據

你覺得走佬+升LV冇問題...咁你就咪係到話人用訓技啦...哈哈..low b仔..
你冇訓介咩...你開個寵出黎整暈人tim啦...升lv +走佬..你咪又係死...我都有你d圖wr..咁岩ge..
仲要係我對你果場tim wr....

你講得岩呀..唔走唔通企係到俾人打麻...so你走佬+升lv+開寵暈人+訓介..我冇講你唔岩呀..
係你自己係到講je ma..on 9 9....
一路都係你係到自打咀巴...話人用訓介走佬唔岩je ma..

叫g m唔好出訓介呀笨...傻仔即係傻仔...
講口臭+賤格..點及你呀...個個部都大把人講你賤+口臭+樣衰...照你咁講...你都真係好賤..
我都唔想信ga..賤精型.?!;P

EXP
12 點
原帖由 我最型 於 2009-12-18 23:40 發表

聽聞閣下都好廢下 勁嗰個係另有其人:lol