AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 薔薇丸
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 無品補C冬吉唱衰其他補C (有圖)   [複製鏈接]

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

粉紅丸係好ON8+1既人,就人人都知.
但呢件事上面....

PVP場到,見到有補師同隊都唔一定開心.
例如同粉紅丸同隊,即係有補變無補.
完全唔覺有補.

但唔係只係粉紅丸先係咁.
其他好多無良黑醫,都係咁....
(指唔補人,只係管自己,有啲仲係成身都+20)

其他黑醫我唔講啦!
當中最出名係你啊!粉紅丸!

冬吉佢如果係補晒全場人,好有感既補既話.(秒殺果啲除外)
佢係做得好啱既.
但都應該係聖城串人地殺得多佢少少.
佢唔比人地只係運氣好,一招電音車5件咩.
不過一句講晒,佢只係自我感覺良好,第時佢"運氣好",又會串下啲下位既,唔係"全能補師".

總而言之,補師優先係補,其次先係輸出.
唔係要你做全能補師,你連最簡單既正職都做唔好,就唔好搞其他野啦...
試過跟好補師PVP,救過隊友幾次命,睇到佢範圍補好多人.
而唔係好似粉紅丸咁,人地死就話人防低,連群補都唔識,話係BUG.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
2198 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

等級高技術低
好心你勁d啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
96 點
我想知點改圖...呢D野入GAME都睇到咖啦.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
16 點
講堅冬吉都唔係勁 果次同佢同隊可以成場都冇咩補過我咁滯 咁多隻補入面我覺得我同佢同隊會打得最安心既係M乂_同凝_,其次就咩呢,冬吉我見到都係一額汗,佢好似睇心情去補人咁,不過最驚就係見到你隻垃圾粉紅丸,有你係到要預送左1000分比對面先

LeiLina  條粉紅本身就係衰出名,小學雞一件<_<~~~  發表於 2014-4-29 23:03:51

主打遊戲
幻想神域
EXP
2198 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

其實拎頭三最緊要係有時間打...勁雖然都緊要但不過只係其次
而未合ser前黑騎ser得咁少人打pvp拎頭三廢都拎到...有時少人到要係交易頻叫60-1先排到場5v5