AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 123456780
打印 上一主題 下一主題

戰場上純近戰是否只有守護者這個職可用?   [複製鏈接]

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

亞顯~ 發表於 2014-5-2 23:22
順便比埋個建議你,你玩近戰甘廢既原因 唔係職問題 係你技術問題 唔識玩近戰可以試玩遠攻/補職, 不過我諗你 ...

你見佢D理解力低成咁,真心覺得可以佢連開旗都有問題,
佢可能連旗都認錯,一陣佢地隊友叫佢開-反,佢就唔小心開左-殤旗
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

di8 發表於 2014-4-29 12:29
其實d技有特效又有聲聽, 一聽到聲就收手不就行嗎 雖然很考反應…
不過我入戰場唔係俾s會殺就俾政府殺
我 ...

點解你肯定系比S會/政府? =.= 百人戰場你甘都睇到咩會邊條友殺你?

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

路飛仔 發表於 2014-5-2 23:46
佢可能連旗都認錯,一陣佢地隊友叫佢開-反,佢就唔小 ...

拿拿拿!~唔可以話人唔識中文架下!~我地要包容佢 記住包容

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

請樓主回答4%攻符文既問題~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

F仔﹏ 發表於 2014-5-3 00:16

留名睇走數

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
路飛仔 發表於 2014-5-2 14:08
你連邊個問你咩都未攪清楚丫noob, 我無同你講純近戰既問題,lazycat 唔係玩神泉果個.. 訓醒未? = = = ...

第一(係囉~你果豬友用神泉~咁你睇下使魔)這是我回的~那個(你)字是說LAZYCAT~(果豬友)是在說你~明未豬的朋友?~第二~(我無同你講純近戰既問題)~你睇唔明我開個主題?咁你回咁都POST係為咩?

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
亞顯~ 發表於 2014-5-2 23:20
恭喜樓主
你引人注目既目的已經達到, 可是 結論你還是廢物(廢物係指你本人,唔係職業問題)
同埋你應該學識理 ...

至於比人解BUFF黎講,森守係得個10下盾同埋防暈有用, 就算比人解晒都無咩影響( 因為沖入人群,會比人暈+封技, 暈醒左,封技都可能未完)
所以我睇唔出近戰有咩劣勢

請你同我講下咩叫做比人暈~+封技~暈完~封技都可能未完~面唔係一種(劣勢)~我好想知~唔好同我係道扮高深~因你只係一個7頭~OK~仲有你下一個POST~我呢道回埋~就係請你睇清楚我個主題~是純近戰~不是近戰啊~7頭~唔明咩叫純近戰就睇下其他我回左的POST~7頭~

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
路飛仔 發表於 2014-5-2 23:46
佢可能連旗都認錯,一陣佢地隊友叫佢開-反,佢就唔小 ...

豬友~我好肯定你係一豬腦~我回了你那麼多POST~你一個都沒看~就再回引用他人的POST~我覺得叫你是豬友是對的~

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
F仔﹏ 發表於 2014-5-3 00:16

豬友2號~如果你有看我回他人的POST~就一定會看到為什麼我會說4%攻石~你以為自己好醒~人地POST又唔看就學人回POST~收啦你~

補充內容 (2014-5-3 08:12):
我是可以復印我上層所留給你的POST回應4攻石的問題~給你睇~因為你沒去看反面一再追問~我就不復印過來~我就是要在這裡証明你是豬{:fun03:}

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
LaZyCaT 發表於 2014-5-3 00:23
留名睇走數

豬友1號~你都係收皮啦~唔知點解就睇下我回F仔豬友2號的POST啦~

補充內容 (2014-5-3 08:14):
同上~我是可以復印我上層所留給F仔豬友2號的POST回應4攻石的問題~給你睇~因為你沒去看反面一再追問~我就不復印過來~我就是要在這裡証明你是豬~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

123456780 發表於 2014-5-3 07:58
豬友1號~你都係收皮啦~唔知點解就睇下我回F仔豬友2號的POST啦~

補充內容 (2014-5-3 08:14):

大大請不要逃避4%攻符文問題

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

123456780 發表於 2014-5-3 07:41
第一(係囉~你果豬友用神泉~咁你睇下使魔)這是我回的~那個(你)字是說LAZYCAT~(果豬友)是在說你~明未豬的朋 ...

你個豬友說的是朕玩神泉嗎? 你愈講愈低能,我唔係玩神泉LOR 你爬文啦豬友 第2我唔係同你講緊你玩純近戰既問題,係因為我覺得你咁豬玩咩職都咁廢嫁啦,講咩只係純近職呢?(PS: 原來唔只我認為你玩咩職都廢仲有其他人師只出你有咁既問題詳情請爬文) 不如你直接同GM講你好廢玩咩職都無用,叫佢可憐下你借比"晴空死神刀"你玩下把啦
仲有你廢UP左咁耐都未講你正身係咩? 講真如果你想其他人攻擊你小D就報上名黎啦, 就算係SMALL POTATO都無所謂, 最起碼你會因 "在AGAME發膠貼說膠話做膠事" 而變得小有名氣

LaZyCaT  哈哈 抽哂水喇  發表於 2014-5-3 23:53:24

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
至於比人解BUFF黎講,森守係得個10下盾同埋防暈有用, 就算比人解晒都無咩影響( 因為沖入人群,會比人暈+封技, 暈醒左,封技都可能未完)
所以我睇唔出近戰有咩劣勢

請你同我講下咩叫做比人暈~+封技~暈完~封技都可能未完~面唔係一種(劣勢)~我好想知~唔好同我係道扮高深~因你只係一個7頭~OK~仲有你下一個POST~我呢道回埋~就係請你睇清楚我個主題~是純近戰~不是近戰啊~7頭~唔明咩叫純近戰就睇下其他我回左的POST~7頭~

樓主意思是會比人解BUFF同中DEBUFF就=劣勢?
我諗大家都明我想帶出既意思係,就算中DEBUFF 都無咩劣勢顯示到係本人身上,甘請問一下樓主講既矛同盾 分別係?(路飛兄講既果然係真,樓主要人好有心機解釋先得)
如上,甘遠攻中DEBUFF(或被解BUFF)又是劣勢?
請問有咩職先無劣勢( 你都係開旗吧啦 )

而且,關於純近戰同近戰既爭論,樓主你想帶出既意思 不是埋身職業 好易比人圍死嗎?
甘點解要特別特出純近戰同近戰既分別?

其實你可以唔回應我 甘樣我就考慮下唔言語攻擊你
但如果係回應既 唔該真係比POINT, 唔好講廢話 雖然你係廢物

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
LaZyCaT 發表於 2014-5-3 12:36
大大請不要逃避4%攻符文問題

傻higt~唔睇人地回的其他POST~就係講咩姐收皮啦你~一個個睇完先來講啦~豬西~

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
路飛仔 發表於 2014-5-3 22:26
你個豬友說的是朕玩神泉嗎? 你愈講愈低能,我唔係玩神泉LOR 你爬文啦豬友 第2我唔係同你講緊你玩純近戰既 ...

OK~你唔係神泉~我認攪錯~SOR~但【詞語過濾】個臭氧層化學系~呢個POST~唔係講邕近戰~你回POST來【詞語過濾】?~你覺得人地玩得廢~又講唔出點解(沒回應主題)你係唔係【詞語過濾】頭來?你自問下啦~講個例子:我有一條數唔識計覺得深~就講左出來~你個【詞語過濾】頭一來就串人蠢~冇智慧~但又回答唔到個答案~連一D D我點計算方法都~就係道扮~比我插左你~又要死唔認~OK 我係有一刀插錯左~但我認你呢【詞語過濾】頭?

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
亞顯~ 發表於 2014-5-3 22:48
至於比人解BUFF黎講,森守係得個10下盾同埋防暈有用, 就算比人解晒都無咩影響( 因為沖入人群,會比人暈+封技, ...

情況就係如果有人覺得比話ON 9(ON 9 我當佢係中負面BUFF或比人解左正面BUFF)係一種缺點~(劣勢) 而又有人覺得呢種缺點~(劣勢)佢自己都睇唔出或覺得係缺點~(劣勢)~咁我同你真係冇野好講囉~你都認左【詞語過濾】~【詞語過濾】仔一個~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

123456780 發表於 2014-5-4 04:52
傻higt~唔睇人地回的其他POST~就係講咩姐收皮啦你~一個個睇完先來講啦~豬西~ ...

拿拿拿 唔好人生攻擊!~ 我講緊4%攻符文呀 你拎出黎有小弟開下眼介我咪收聲LO

補充內容 (2014-5-4 13:09):
你拎出黎比小弟開下眼介我咪收聲LO

EXP
707 點

123456780 發表於 2014-5-4 05:02
OK~你唔係神泉~我認攪錯~SOR~但【詞語過濾】個臭氧層化學系~呢個POST~唔係講邕近戰~你回POST來【詞語過濾 ...

你留低正身GAME名玩咩職再講野啦, 我係GAME PROVE比你睇,証明你點廢=] 同埋用下你個豬眼爬文睇下其他人話你D野就知你廢係邊,睇唔出你有幾廢既話就用你個豬腦諗下點解無其他人留言攻擊我只係攻擊你? 你如果唔係咁豬講埋D用肺講既野,點解咁多唔用人哂口水串你? 仲有果D人唔係好似你呢D用開左幾日既分身AC講野, 個個都有名有姓知係邊個嫁..講既野都要負責任嫁,唔似你咁用D分身AC 廢UP完可以當無事發生...所以你要人尊重你,第1要比你知你咩水咩皮先啦?係唔係咁話?

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

路飛仔 發表於 2014-5-4 18:01
你留低正身GAME名玩咩職再講野啦, 我係GAME PROVE比你睇,証明你點廢=] 同埋用下你個豬眼爬文睇下其他人話 ...

戰場解決

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
情況就係如果有人覺得比話ON 9(ON 9 我當佢係中負面BUFF或比人解左正面BUFF)係一種缺點~(劣勢) 而又有人覺得呢種缺點~(劣勢)佢自己都睇唔出或覺得係缺點~(劣勢)~咁我同你真係冇野好講囉~你都認左【詞語過濾】~【詞語過濾】仔一個~

唔緊要 我解釋多次你聽,  你講笑話引我笑(中DEBUFF=劣勢), 我笑左(劣勢) 甘你就成功左?
                        同樣地, 你講笑話引我笑(中DEBUFF=劣勢), 我唔笑 (甘樣仲係咪劣勢?) 甘簡單你都唔明?

再解釋~  姐係只有你呢種人覺得中DEBUFF係劣勢(因為你之後會死,雖然你唔中DEBUFF都係死)
            原因: 你中DEBUFF期間就會比人打死

再再再解釋: 本人中完DEBUFF, 可以等DEBUFF完左再入去搵目標殺,呢個就係我同你技術同知識水平既差距
你唔明唔緊要  再問 我再答

再做總結: 樓主果然真係廢物一名