AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 123456780
打印 上一主題 下一主題

戰場上純近戰是否只有守護者這個職可用?   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
順便教多你一樣野啦 樓主

錯既一方   會被 對既一方攻擊
弱既一方   會被 強既一方攻擊

而你2樣都係, 甘你仲想知點解比人圍攻?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

亞顯~ 發表於 2014-5-4 20:57
情況就係如果有人覺得比話ON 9(ON 9 我當佢係中負面BUFF或比人解左正面BUFF)係一種缺點~(劣勢) 而又有人覺 ...

真難得,而家好小有心人好似你咁有心咁教D小學雞
讚讚!!

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

亞顯~ 發表於 2014-5-4 21:00
順便教多你一樣野啦 樓主

錯既一方   會被 對既一方攻擊

佢仲覺得 自己冇錯

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
路飛仔 發表於 2014-5-4 18:01
你留低正身GAME名玩咩職再講野啦, 我係GAME PROVE比你睇,証明你點廢=] 同埋用下你個豬眼爬文睇下其他人話 ...

( 沒有遠打技的近戰~戰場上已經是廢物)~~PS(請不要再開新職廢物純近戰出來昆玩家) 這2句是我開POST的第一句和最後一句~可能因為第一句近戰打少了一個純字~而又有人沒留意我最後開上一個純字~就有了後來FF仔什麼是純近戰~(純近戰是~沒有打超過30範圍的技~自身沒有防負面BUFF技~自身減傷技BUFF時間長~沒冇無敵擋技或無敵時間)這句是我回FF仔的~我也想知你如何用一隻純近戰先一個人沖去打一堆遠攻面又打可殺到人又可走得甩~不要和我說叫一堆人一起沖19幾個人沖去打~有遠打技可是不用沖的~其他一D戰場上的無奈我就不說~等你回了我再~PS(所以你要人尊重你)第一就是不知頭不知路~一回人家POST就串人說人的不是~我是誰重要嗎?重要的是你沒回應主題~~還要沒回答重點~斷章取義

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
亞顯~ 發表於 2014-5-4 20:57
情況就係如果有人覺得比話ON 9(ON 9 我當佢係中負面BUFF或比人解左正面BUFF)係一種缺點~(劣勢) 而又有人覺 ...

你講笑話引我笑(中DEBUFF=劣勢), 我笑左(劣勢) 甘你就成功左?~第一呢個笑話(是不是等於劣勢)引你笑(是不是等於我令你中DEBUFF) 如果是的話~我應該是一個很多人說的笑話而不是只有我一個(即是好多人都可以令你中DEBUFF)而你又笑了當場是中了DEBUFF~處於()中
你講笑話引我笑(中DEBUFF=劣勢), 我唔笑 (甘樣仲係咪劣勢?) 甘簡單你都唔明?係囉你咁【詞語過濾】點會明~唔通人地講笑話~你唔識笑~就係人地個笑話唔好笑?(即係人地要令你中DEBUFF ~但你唔中DEBUFF 就係人地招技有問題?)

( 原因: 你中DEBUFF期間就會比人打死)~呢句我個人的意思是中了劣勢~才比人打死~

(再再再解釋: 本人中完DEBUFF, 可以等DEBUFF完左再入去搵目標殺,呢個就係我同你技術同知識水平既差距)你是不是想和我說中完了一個DEBUFF~再去殺人時就變了無敵不會再中
DEBUFF,)如果不是~是否又重複~可以等DEBUFF完左再入去搵目標殺之後是否又再中其他DEBUFF又再一次重複~可以等DEBUFF完左再入去搵目標殺~等完又剛好沒了之前那一個免疫又再一次重複? 你唔明唔緊要  再問 我再答  再做總結:你果然真係【詞語過濾】頭一名

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
技術水平差太遠,或者你玩多幾年 累積多D經驗 你就會明白我講既野, 又或者 你呢世都唔會明
因為 你唔係一個有技術既玩家, D不知所謂既精守就係因為有你呢D玩家而設,繼續做弱者吧 廢物

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
路飛      樓主私話:"我是誰重要嗎?"

而家甘多人話緊呢個人【詞語過濾】
呢種情況仲夠膽開自己正身名 就真係比個讚佢

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
亞顯~ 發表於 2014-5-6 13:22
技術水平差太遠,或者你玩多幾年 累積多D經驗 你就會明白我講既野, 又或者 你呢世都唔會明
因為 你唔係一個 ...

你說的所謂技術~就有如~你用刀~對方用機關槍~對方用機關槍射你~你用就用21世紀的閃子彈方法閃過~來解釋你的技術~我想..我是真的不會明的~因為你都把自己當了神~我能說什麼~再來~(路飛      樓主私話:"我是誰重要嗎?"
而家甘多人話緊呢個人【詞語過濾】
呢種情況仲夠膽開自己正身名 就真係比個讚佢) 這句~由你串我的一開始就不知我是誰~也不用知我是誰就串左我~點解到這時後才問?如果我是誰很重要那為何一開始你不這樣說(列如~一開始你就問你是誰~你的問題很有問題~但我要知你是誰才為你解答)~當然我也會這樣回你~我是誰不重要~重要的是你能否解答~如果我不說我是誰~那你也可不用解答~你就當路過看看好了~你看都好~但你自以為事~不知所謂~的一來就向我開炮~你說你有多強多勁都是屁話~起碼你的品格已說出你的為人~你檢討一下自己吧~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
樓主真係...我都唔想再解釋 始終水平唔同,玩得好唔好9成係天賦,而你..好明顯了吧。
樓主,你知道last but not lease 這句話嗎? 第一個問題一定最重要?

JulianC  least*  發表於 2014-5-8 00:37:50

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

亞顯~ 發表於 2014-5-7 09:37
樓主真係...我都唔想再解釋 始終水平唔同,玩得好唔好9成係天賦,而你..好明顯了吧。
樓主,你知道last but ...

好似佢呢D人such a noob...佢永遠唔會明其他高水平既玩家點解解要串佢
所以我都廢事再哂口水回應佢既問題 XD

EXP
390 點
1個純近戰既玩家, 唔會選擇去挑一堆既遠攻玩家團
1個遠攻既玩家, 唔會選擇去挑一堆純近戰既玩家團

1個人的團隊, 唔會選擇挑多人既團隊
走佬, 唔係弱, 唔係淆底,
走佬, 係唔去送死, 去搵出路, 係智取

當你仲係抱怨點解要1個人面對咁多敵人既時候,
反省下自己點解會冇隊友,

純近戰玩家多以半坦打為重點,
就算先天冇高減傷比例加持,
閃避, 格擋, 抗性, 技能減傷, 呢D係乜野黎?

面對戰場咁既職業局勢, 純近戰玩家若冇做半坦打既悟覺, 仲係想用0抗燒鵝素質去用運氣殺人, 咁唔該自己先行收皮

如果你話你已經係一個半坦打而又再抱怨既時候, 重覆睇番我上面打既野, 緊有樣野係提醒緊你

*我會有隻武尊, 純近戰玩家, 但我覺得他很強, 而事實亦殺很多, 點解? 你自己諗

EXP
707 點

shumchingfung 發表於 2014-5-7 16:41

呢位人講得好岩, 不過樓主係文盲
恐怕會浪費左你咁有心機打既意見

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
shumchingfung 發表於 2014-5-7 16:41

我幫樓主覆啦
佢會話: 你無睇佢之前打落既野 ( 純近戰:沒有超過30公尺既技)
跟住就會話武尊有波動拳 唔算純近戰

所以你只是浪費心機-_-

EXP
1160 點
亞顯~ 發表於 2014-5-7 23:59
我幫樓主覆啦
佢會話: 你無睇佢之前打落既野 ( 純近戰:沒有超過30公尺既技)
跟住就會話武尊有波動拳 唔算 ...

咁既人,比咩職佢都一樣...根本就係關個玩家事~唔關職業事...

EXP
707 點

卍xx鼠xx卍 發表於 2014-5-8 04:19
咁既人,比咩職佢都一樣...根本就係關個玩家事~唔關職業事...

個人同都大部份人都知呢個係事實
佢死都唔認je

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

123456780 發表於 2014-5-5 08:29
( 沒有遠打技的近戰~戰場上已經是廢物)~~PS(請不要再開新職廢物純近戰出來昆玩家) 這2句是我開POST的第一 ...

你開POST講純近戰
我頭2次回係以下兩段
"近戰既先天缺陷~做得戰士就遇左行先死先"
a_a止水,練星,塔王~都好硬

之後獵魂/森守既問題我係回benny65421331講緊!

後來"路飛"回我題問,你條咁既濕9就無NANA話人白痴仔!
咁你憑乜要人尊重你?你話得人地唔話得你白痴?

仲有你未答到我4%攻符係邊出WO~逃避問題定你自已9作出新野?
連討論區ac都唔敢正身又唔開GAME名,件事證明你真人幾鬼鬼鼠鼠。
我唔回你係因為覺得你慘比人"插"多過比人"讚"見咁可憐先唔回,
廢事第2朝見到有小學雞因討論區比人講兩句接受唔到事實走去做傻事!
你仲係到講純近戰,守護者係你講既純近戰?可以同你講唔係lo
強炸都攻擊自身範圍內30公尺na可來守護者係你講既純近戰?
你自已背哂技能先嘈na正濕9

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

路飛仔 發表於 2014-5-8 12:07
個人同都大部份人都知呢個係事實
佢死都唔認je

回以個post回到覺得好似同D精神病患者講野點極唔化

EXP
707 點

F仔﹏ 發表於 2014-5-8 13:30
回以個post回到覺得好似同D精神病患者講野點極唔化

好似有精神病既人永遠話自己無病咁XD

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

ctb 發表於 2014-5-3 00:13
點解你肯定系比S會/政府? =.= 百人戰場你甘都睇到咩會邊條友殺你?

因為我有開到顯示公會
同埋例如云狩既話佢有SHOW邊個邊個吸左魔~

二級平民會員

躍日舞月

主打遊戲
晴空物語
EXP
156 點
岩岩好一百個回覆