AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 癲×゚凍凍
打印 上一主題 下一主題

[活動]◆_''尋求PK的更高境界゚ 結果  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 40# 的帖子

其實5聽你講係佢地自己問題= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1856 點
武神都暗示啦...因我低lv先唔理我...叫我請人來...
最高的jacky都搞事...小刀打人..我有辦法嘛?/口\''

EXP
2767 點
你吾好咁la,呢d吾係針對,係意見~希望你下次可以整好d,我地肯比意見既姐係認同左你呢個活動,e+只係將不足之處講番比你知姐,so 你要開心d~我等緊你下次既活動~
:lol
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 42# 的帖子

係= =
最高LV果位都好似有搞事= =
仲有靈犬同丫紫...仲有果個34LV幻
都係度搞事= =..下次見上面講果3位1次就殺佢地1次= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1856 點
pk活動好玩麼...
仲有咩活動....聽日公怖!!!

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 45# 的帖子

YA
要搵人幫手影相GE,,,記得叫我!
我E+愈黎愈鍾意係曙光影相+貼圖-0-
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
5 點
我同飛唔記得左去= =

EXP
1856 點
= =
楓= =d禮物問邊個拎嫁??

EXP
112 點
天天你唔好彩啦~
我開埋道歉POST~
你拎唔到禮品LU~~
KAKA~~~

EXP
2767 點
凍凍,我 忽~然想到新野,就係d人吾好同一時間去pk,如:31~35(2:00~2:30),36~40(2:30~3:00)等,咁樣吾晒我地時間,又可以防止有人玩野,仲有,時間到既你就去密d人去幾ser既邊到等

係未好好呢~
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

EXP
1856 點
唔好...一陣又要等..下次搵個人幫手清d搞事ge....你分時間打會冇大合照

EXP
112 點
你ge方法十分好~令人.............閣下  字跡工整,    文筆極佳,    才思敏捷,    過目不忘,    十年寒窗,    博學多才,    見多識廣,    才高八斗,    學富五車,    文武雙全,    雄韜偉略,    談吐不凡,    談笑風聲,    高談闊論,    眉飛色舞,    運籌帷幄,    言簡意賅,    完美無缺,    一針見血,    遠見卓識,    義正詞嚴,    一氣呵成,    大顯神通,    出口成章,    出類拔萃,    出神入化,    萬古流芳,    一本正經,    一箭雙鵰,    長篇大論,    功德無量,    力排眾議,    力挽狂瀾,    氣貫長虹,    氣勢磅礡,    氣吞山河,    堅韌不拔,    身體力行,    空前絕後,    視死如歸,    英姿煥發,    奉公守法,    艱苦奮鬥,    忠貞不渝,    捨己為人,    大公無私,    一塵不染,    一鳴驚人,    叱詫風雲,    排山倒海,    驚濤駭浪,    雷霆萬鈞,    驚心動魄,    橫掃千軍,    驚天動地,    見縫插針,    無孔不入,    千篇一律,    口誅筆伐,    文從字順,    十全十美,    無懈可擊,    無與倫比,    勵精圖治,    壯志凌雲,    高瞻遠矚,    忍辱負重,    蓋世無雙,    龍飛鳳舞,    一絲不苟,    身兼數職,    日理萬機,    明察秋毫,    英明果斷,    分身有術,    孜孜不倦,    吾等楷模 在下對你的景仰之情有如滔滔長江之水,    連綿不絕    ……    又如黃河氾濫,    一發不可收拾    ……    嘿嘿    驚天地!    泣鬼神!    感人肺腑!    感人落淚!    i 服了 u!    長江後浪退 前浪,    灌水英雄代代出    ……好貼。。。    又見好帖。。。        又見不是一般的好貼。。。        好貼不是別的。。。        好貼就是好貼。。。        好是好貼的好。。。        貼是好貼的帖。。。        好貼不是別的。。。        好貼就是好貼。。。        曾經有人問我。。。        樓主的帖子算不算好貼。。。        我沒有回答。。。        因為我想起了一位傳說中的大師---        古龍先生的一段話:        「。。。天涯遠不遠?。。。天涯其實一點也不遠          。。。因為人已經在天涯。。。天涯還遠嗎。。。」        好帖啊。。。    難得一見的好貼。。。    樓主的文章簡直是驚天地。。。泣鬼神。。。    圖文並茂。。。嬉笑怒罵。。。    指點系詞。。。激揚文字。。。

EXP
1856 點
好無聊呀你jacky

EXP
2767 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 22:45 發表
武神都暗示啦...因我低lv先唔理我...叫我請人來...
最高的jacky都搞事...小刀打人..我有辦法嘛?/口\''

你吾係講到吾想請人去睇場既咩?
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

EXP
1856 點
唔係...我係話自己太廢..冇能力...林住有lam同jacky會冇事= =

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 55# 的帖子

如果你下次搞活動GE話..我應該升左70- -
咁就可以殺2位搞事者
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
LAM- -但你殺唔到我WO@@
小雞雞

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 57# 的帖子

我#)%$#^)%$)^你
成日係度搞事.\_/.
不過最主要都係殺左0犬同丫紫姐
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2767 點
其實最後(姐係影左大合照之後),我都有同靈犬佢地一起玩野~:lol
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 18:55 發表
優勝者如下:

31-35組別:小劍       1勝0負
41-45組別:jimmylo              2勝0負
46-50組別:王喚之治療火龍  2勝0負
51-55組別:小乂孩子     2勝0負56-60組別:武鬥之神            1勝0負    (已給予禮品)
61-65組別:火炎人穆     2勝0負
66-70組別:jack ...

一開始佢行到我前面.......梗係贏緊啦= =我好似仲中左招大技添-v_