AGAMES 討論區

標題: 頂 火都黎條龍想點? [打印本頁]

作者: suepi    時間: 2013-7-24 13:56:12     標題: 頂 火都黎條龍想點?

http://gd.alta.hk/gamenews/2638
人地台灣條野都係放星光炸,
點解香港你要搵錢搵到咁==
有咩可能可以咁幾日內點樣叫人入10000點.
計到最平N0W點子500蚊2張1000點.
都要入夠HKD 2500蚊先有你條龍
搵鬼同你買咩'
日日咁多玩家同你買點 賺都賺到你笑拉
貪得你
作者: chauyin630    時間: 2013-7-24 13:58:03

嘩-.-
要成10000點=.=
叫人點收 加上宜家又會少左人收星光-.-
實少上加少啦 囧
仲要得兩日時間-.-
根本就係有錢人玩意=.=

作者: suepi    時間: 2013-7-24 14:00:18

冇可能既事.ALTA跟本有心搞到好似當年條 70%狂嵐黑夜風暴咁. 當年呢條野都比人抄到2千幾'
人地台灣 7-11買杯野飲就送拉~!!
香港D代理真係好Q克人憎
作者: 巧克力巧克力    時間: 2013-7-24 14:24:03

香港人工貴地方貴,,,
租個辦公室,,,整個伺服器出泥~
間公司入面成個遊戲營運團隊都要出糧~
冇人強制你要買,,,何況有其他坐騎代替品~
人地都係公司,,,要賺錢~~~
但係你見佢就算儲值200點都有防爆箱送架...
2千500蚊對學生泥講,,,緊係貴...
但係呢隻game都係打工仔架ma~
佢地都係針對吾同層面消費者有吾同活動姐=3=
作者: suepi    時間: 2013-7-24 14:30:53

-_-問題係 你個時間得果幾日.
一係就整長D 一星期.一個月~_~
打工仔都好難得幾日時間拎2500去買條龍.
香港地咩都貴呢句真.
2500買龍應該冇咩人捨得
作者: 00852340    時間: 2013-7-24 15:21:43

拎2500蚊放落隻死左一大半既game度彩佢都有味
作者: 俠1214    時間: 2013-7-24 16:01:00

條龍太貴啦
作者: ARCHING0V0    時間: 2013-7-24 20:53:10

存1萬點加碼送多d野啦
遲d條龍又係星光/福袋出現既話就真係膠

作者: johnson    時間: 2013-7-25 12:15:06

GM你都傻,月尾先搞呢D活動,好多人都應該糧尾緊又未出今個月糧,點同你入一萬點
作者: qqaazz1998    時間: 2013-7-25 18:01:50

johnson 發表於 2013-7-25 12:15
GM你都傻,月尾先搞呢D活動,好多人都應該糧尾緊又未出今個月糧,點同你入一萬點 ...

唔是月尾都無錢ga拉..
就算真是買10000點,10000買咩用啊-- 全部星光?
作者: Iamkakab    時間: 2013-8-8 14:18:09

入完點有咩用係重點=-=
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-8 15:43:22

Iamkakab 發表於 2013-8-8 14:18
入完點有咩用係重點=-=

抽扭蛋,賣點品
作者: suepi    時間: 2013-11-14 02:57:23

:(條龍仲要行得好7.....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2