AGAMES 討論區

標題: [11月29日]四十琴天塔:不是不靠打手就不行! [打印本頁]

作者: blackmoon    時間: 2014-12-1 05:41:58     標題: [11月29日]四十琴天塔:不是不靠打手就不行!

. 伺服器 : 亞米
. 角色暱稱 : 夜隔世離(公會既人都叫我淡月XD)
. 公會名稱 : 花式擼管社

由四十法書天塔 到太刀四十天塔 吾同既職業亦都有係吾同既時間去舉行四十XX天塔
當某D人認為琴無可能整到四十琴天塔既時候吾知邊個係世頻都叫琴琴們一齊舉行
haha 包包叫我參加 我又點敢吾參加AWA於是我立刻去開職頻 又去叫埋1D琴朋友一齊參加~
於是 係星期日11月9號 就舉行四十天塔琴喇!
但係星期六……有人話……18F個海拉有BUG
有BUG!有BUG!!有BUG!!!
因為很重要所以要說三次 (別跟風 (炸
官方話已經整好 但係8點個場果D人就話未得 只係有D強力公會強力咁滾過去QAQ
呃 好似其他人都慢慢咁過左 吾記得了 因為無留意過-3-

但係 琴琴們都無放棄到雖然明知未必得 都依然一齊去試......
不過有D琴因為神點加成所以無黎到 結果好似未過30人......<吾記得
一個鐘左右 終於都去到第18F QAQ 但係 都係因為個BUG 我地飲恨而終(喂)
死哂係18F......真係好吾抵......

我個隊既人陪我影埋相先走 多謝左邊既璃璃 小羽 右邊既包包<3

天塔40琴吾成功 邊個會開心? 我第一個吾開心

包包 一個星期前話要走...
我好愕然 雖然做左D無力既挽回 佢都依然話要走 佢希望 走之前可以再舉行多次40天塔琴
於是 係職頻傾傾下 就決定左係星期日
但係有人星期日吾得 又想打 於是變左星期六 就係前晚11月29號喇
雖然……都吾係好多人 得28至29人
而且.....我地用左成個鐘50分鐘先打完天塔
不過 真係好開心=]
因為最終都係舉行到~下面係我影GE相

同我同組既有 啪啪子 五河 T大 我親愛既包包<3

20F個盒~~

跟住就係大家既合照>< 有D人走左就無影到 見吾到自己吾好怪我呀HAHA
多角度拍攝

琴琴們 我愛你地!多謝你地既參與!

以下係我拍既片 小人製片吾叻 只係可以整到咁....

[hd]2qD4ymFimnQ[/hd]
話就話要記錄 我根本就係偷懶AWA
我特登放自己死個刻XDDD

咁有心機去整 整左幾5 6個鐘 吾會一個回覆都無掛......

PS 上次參加到 今次無參加到既 我覺得好可惜
但係 都好多謝你地曾經參加
例如玫瑰 羽琋 風月真音 真冬 希言 趴地鼠 呆x紅茶 緋雪緣 呆x紅茶 檸檸樂 OKAML ShiningAngel
有d因為無留名我又無拍到所以無講
如果想出現可以留言叫我加番
作者: CandyBaby    時間: 2014-12-6 03:01:39

我都貼~支持!
作者: BlueBird    時間: 2014-12-10 13:52:54

竟然整埋片
作者: 司馬信    時間: 2014-12-11 11:08:47

作者稍後將會得到 1500 點招待券,以答謝好文。請查收商城待領區~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2