AGAMES 討論區

標題: 應否收零度之力.. [打印本頁]

作者: alittle    時間: 2015-7-9 08:04:47     標題: 應否收零度之力..

同有出錢既玩家相比, 打,行既速度比人慢小不免係多左種自卑.
眼下更新後有人放零度叫價25高強
此時看星界百科只有55白字武,
咁我應該打左55副武用住 ,等60先開始買點沖裝,
定而家收零度 用到60, 或者更高級先換
而令我擔心既係 合60既材料 要零度/炎神 咁就GG..
作者: DR.    時間: 2015-7-9 08:25:45

升60至少都要1.2個月,60橙價錢可能會係天文數字,所以都係平平地買把零度好過
作者: alittle    時間: 2015-7-9 08:27:33

DR. 發表於 2015-7-9 08:25
升60至少都要1.2個月,60橙價錢可能會係天文數字,所以都係平平地買把零度好過 ...

但整到+50既成本至小要1000蚊...
同埋打55副武會唔會好D
作者: DR.    時間: 2015-7-9 08:38:02

你可以零度+30先,有60橙再把60橙+50,55裝功唔係比48裝高好多
作者: alittle    時間: 2015-7-9 08:44:56

DR. 發表於 2015-7-9 08:38
你可以零度+30先,有60橙再把60橙+50,55裝功唔係比48裝高好多

+30即係額外加幾多攻到?
同埋貴唔貴..
作者: DR.    時間: 2015-7-9 08:57:20

額外加26xx   0~20一般強   20-30大概16~20張高強 (其實可以開分身刷高強,跟主綫升到28lv好似有6張)
作者: mememe    時間: 2015-7-9 11:09:24

0度=垃圾,不如比多幾張高強買炎神
作者: DR.    時間: 2015-7-9 11:33:00

炎神要50張高強,有錢邊個唔想買
作者: k190853    時間: 2015-7-10 02:02:56

要入點先買到圖=垃圾game,棄坑

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2