AGAMES 討論區

標題: 星界攻略 希望集思廣益:) [打印本頁]

作者: nbhnbh2    時間: 2015-7-18 01:27:17     標題: 星界攻略 希望集思廣益:)

聖騎見過十萬幾血 打手成日見D人4萬5萬6萬攻 8萬攻都見過真係嚇死人\("▔□▔)/都搾零度啦 都感覺同佢地差咁遠/︿\
希望集思廣益 一齊分享下變勁既方法

[attach]15279[/attach]
小弟係公測玩到而加既無課玩家 :
零度+41 頭+10 身+10 腰+10 手+20 鞋+20
53LV48槍 無狀態得3萬血2萬8千攻44%爆17%攻速 (由於電腦已死上面既圖已OUTDATE 已經4日為玩星界去網巴(ノ_ _)ノ▽

零度係日日堅持刷副打番黎

+10+20就係狂打38,48工房跌 未打過就快D打啦 佢一次跌3個強化圈 試過1隻怪跌9張 超爽輕鬆升(= ̄ω ̄=)唔洗咁辛苦打星光啦

+41都係要堅持日日打副 中50防賣比人換強高:)
想賺高強就打古城啦 見而加50防賣得仲貴過炎神 ((記得打反甲兵個時要轉哂補師啊Σ( ̄□ ̄

已知變勁方法:
星石進階 星石捽練 刷裝既% 強化裝備 裝備附魔 時裝能力 食料理 食藥水 成就能力 星靈進化 星靈升級

覺得自己同其他人差好多咁 同埋我玩左好耐先知有星石進階同星石捽練( ̄. ̄)+搞到而加成日覺得自己漏左D野咁
所以黎問下大家有冇其他變勁方法一齊分享下(# ̄▽ ̄#)

作者: 墮落的救世主    時間: 2015-7-18 02:26:32

他們用星旅套裝套裝吧......
作者: 墮落的救世主    時間: 2015-7-18 02:30:18

[attach]15280[/attach]
從巴哈姆特找到的,全身星旅+50大概就是這樣

作者: victorskli    時間: 2015-7-18 09:17:47

好重課喎
作者: johnson    時間: 2015-7-18 11:24:42

都係燒銀紙嫁姐
作者: strawberry829    時間: 2015-7-18 12:17:10

又要燒一大堆錢先有咁勁
作者: nbhnbh2    時間: 2015-7-18 17:33:32

今日競技場見到7萬血....法師!

我地比人打爆  佢連續擊殺30人<( ̄ ﹌  ̄)>
作者: 天野幻舞    時間: 2015-7-18 20:04:28

變強方法? hkdhkdhkd還是hkd
作者: yuen1213    時間: 2015-7-18 21:52:48

台服有台戰
港服有港戰

用愈多玩就愈強
作者: siuyu886    時間: 2015-7-19 15:57:58

HKD戰士咩都做到架!!!
作者: ke1th    時間: 2015-7-20 07:54:42

冇港戰你地連+31都沖唔到
作者: yuen1213    時間: 2015-7-31 01:29:28

ke1th 發表於 2015-7-20 07:54
冇港戰你地連+31都沖唔到

咁又唔係既
刷高強就會沖到
作者: ke1th    時間: 2015-7-31 07:49:36

yuen1213 發表於 2015-7-31 01:29
咁又唔係既
刷高強就會沖到

都好難下姐。+40 去+50要幾十張
作者: 凱蒂洛    時間: 2015-7-31 09:14:15

樓主,建議你全防具+20先,由其身是+防。防要是不達標,血多也是一下沒了。做每日任(藍色「!」)會送箱子,很多初級強化卷也是這樣得到。
作者: 09621341    時間: 2015-7-31 12:52:34

80000攻有得咁高咩?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2