AGAMES 討論區

標題: 啊~哈哈哈~~~ [打印本頁]

作者: k190853    時間: 2015-7-28 02:42:24     標題: 啊~哈哈哈~~~

唔好問我做乜笑得咁似怪叔叔~~
因為我3日內打出咗2件60lv既神兵~~
其中一件仲要係連3星通關都危危乎既義經神兵~~
分別係伊達同義經~~
仲有米開雙週關總算趕到尾班車出到件4星60lv既金武~~+12%造傷真係唔係人咁品~~~

圖後補~~ZZZzzzz......

作者: 長洲彬    時間: 2015-7-28 08:11:23

你就好啦,我出既都係2星3星,丟鬼晒去商店賣錢囉
作者: k190853    時間: 2015-7-28 15:55:39

長洲彬 發表於 2015-7-28 08:11
你就好啦,我出既都係2星3星,丟鬼晒去商店賣錢囉
先係呢個~~源氏伏弓
[attach]15339[/attach]
作者: k190853    時間: 2015-7-28 17:03:18

再來就是伊達和米開關的~~仲有各種3,4星武~
[attach]15341[/attach][attach]15340[/attach][attach]15342[/attach]

作者: 長洲彬    時間: 2015-7-28 18:22:48

天啊~~ALTA啊~~點解我全部都係最無用既最垃圾既2星3星........
作者: k190853    時間: 2015-7-28 19:48:05

長洲彬 發表於 2015-7-28 18:22
天啊~~ALTA啊~~點解我全部都係最無用既最垃圾既2星3星........

你要知道,我都用咗好多AP同時間去打...仲有有時唔好彩,未出3星前用唔同組合去打各種被反殺,都用咗好多彩虹石去打落去=_="
尤其是義經|||一開始2星已經係極限,好彩有次好彩出到3星終於唔使再狂掉彩石~
而米開關...唉...1日1次,到最後都出唔到紫既4星|||大概係15%,雖然12%都好...但係硬係有啲冇法釋懷~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2