AGAMES 討論區

標題: 唔係講笑!!! [打印本頁]

作者: 12345612    時間: 2015-8-13 21:34:45     標題: 唔係講笑!!!

多謝星界 搞打王怪 再一次比我地呢班玩家見識到星界呢個廢SER
1: 人數多 LAG到一個點 王都未打到一下 就係面前死左 (姐係SER廢)
2: 最好分流LA 分1~2個SER有得打咪好LO 係要一個SER 都唔知會LAG咁?
3: 真係架,到左D人即比箱算LA 好心你LA 搞個活動 搞到個個玩家爆哂粗咁
4: 雖然冇期待咁去玩,但仲差過期待中的場面
5: 拜託,搞好D 個SER 先來搞活動

PS:個人感想姐                                         有咩可以係下面留言

作者: AsterNoVa    時間: 2015-8-13 21:38:29

好LAG 仲有DELAY
作者: ★KiT    時間: 2015-8-13 21:39:39

靜等官方留言回覆
作者: black9999    時間: 2015-8-13 21:40:48

GM!! 求一個合理回覆
作者: 09621341    時間: 2015-8-13 21:52:25

其實關友方特效應該會好d
ps:頭先唔得閒打唔知有幾嚴重
作者: ★KiT    時間: 2015-8-13 21:58:03

09621341 發表於 2015-8-13 21:52
其實關友方特效應該會好d
ps:頭先唔得閒打唔知有幾嚴重

有D人就行唔到 我就行得到個批
對我黎講就係SER LAG機唔LAG
開唔到技但係行得走得
扣血DELAY 2秒
普攻要等一陣先當打得到
有D人就話見住隻王由滿血到冇血都冇摸過隻王
作者: Mo    時間: 2015-8-13 22:11:46

好一個活動... 再次挑戰玩家底線
作者: 血紅    時間: 2015-8-13 22:28:46

GM!! 求一個合理回覆
作者: fung001hk    時間: 2015-8-14 00:09:31

lag到打唔到隻王..就算A到隻王都唔會比個箱你
作者: black9999    時間: 2015-8-14 00:36:12

1. 參與活動過程中,因連線問題或角色死亡導致的任何損失,官方將不進行賠償,請玩家在參與活動時務必格外小心謹慎。  
作者: joelok051205    時間: 2015-8-14 08:54:13

black9999 發表於 2015-8-14 00:36
1. 參與活動過程中,因連線問題或角色死亡導致的任何損失,官方將不進行賠償,請玩家在參與活動時務必格外 ...

最好係全SER人一齊連線有問題A_A 咁樣佢地咪唔洗負責
作者: 凱蒂洛    時間: 2015-8-14 16:15:28

回想當天幻X神域, 打X神活動, 都好似LAG到甘.... 當天活動,我好像收到8封信...
關頻,關特效,關寵, 普攻

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2