AGAMES 討論區

標題: 通告:有關極光攻略組分組以及招募事宜 [打印本頁]

作者: 阿素    時間: 2015-9-19 17:37:59     標題: 通告:有關極光攻略組分組以及招募事宜

通告

【有關極光天空之塔分組以及招募事宜】

敬啓者︰

天空之塔是幻想神域的主打副本。雖然其分組和招募屬本會內部事務,但有鑑於昨天所引起的誤會以及外交無小事的原則,故特發此通告解釋事件,避免再發生類似誤會。

極光的天空之塔攻略組是有安排提早報名和分組的。目前21至35層有30個位置由本會管理,餘下10個位置則由合作公會管理(由於事件無關合作,故不公開合作內容)。其實我們也歡迎其他公會的玩家參與,只要我們提早報名後仍有位置,我們都會接受會員介紹的朋友一起攻略副本。

昨天的事情是:因為有會員的朋友不了解攻略組的情況,誤以為仍有位置,便把密碼交給朋友。其實該位置是有預留給之前已經報名的會員。

在此,本人無意讉責任何玩家,事情是一場誤會,而且我認為一齊打副是大家有出力的事情;是公平的合作關係。只希望大家能尊重雙方不要把密碼外傳,望各方理解。

住後,本會仍然歡迎任何喜歡和我們一起玩的朋友加入攻略組。

以上通告

全體會員及會友

會長  阿素

二0一五年九月十九日

P.S. 我相信大家都不希望密碼傳來傳去,萬一傳到去丸丸度就唔好la。:)

P.P.S. 順道解釋一下,我地係唔想提早報既人可以玩即興的。>3<  其實公會提早報名和分組是很不錯的,我明白很多玩家覺得為什麼要那麼麻煩,但其實有很多玩家很晚才能上線,如果不預留位置,很多時侯他們上線天塔也就滿了。而且預留位置給他們,可以提升會員的歸屬感。安排分組也能加強大家溝通,其實大多情況我都會安排朋友係埋一組。還有喔,有時某某唔想同某某一組,又或者想跟某某一組,亦會俾會長哥哥我8掛到(重點係呢句)。

作者: yauwanhang    時間: 2015-9-19 19:06:47

原來雞毛蒜皮小事打咁多字,ZZZZZ zzzzz .....
作者: qq457902855    時間: 2015-9-19 19:46:20

你中文肯定很高分。
作者: So夜    時間: 2015-9-19 20:37:45

二0一五年九月十九日<---- 你用阿拉伯數字定中國數字-.-?
作者: owen212    時間: 2015-9-19 20:56:57

u so gay
作者: 紫色電流    時間: 2015-9-20 19:25:18

洗唔洗呀-.- 打機打上腦咩
咁少野走黎AGAMES PO文....
作者: mi5842013    時間: 2015-9-21 09:11:52

欣賞樓主態度認真..天空係40人副..唔係玩單機...有交代係好事...
作者: handsomechu    時間: 2015-9-21 10:51:00

樓主好認真呀
作者: handsomechu    時間: 2015-9-21 10:51:46

P.S. 我相信大家都不希望密碼傳來傳去,萬一傳到去丸丸度就唔好la。:)

睇完呢句, 笑左
作者: LittleSeeB    時間: 2015-9-21 16:22:20

handsomechu 發表於 2015-9-21 10:51

睇完呢句, 笑左 ...

我都笑左
作者: 薔薇丸    時間: 2015-9-22 19:49:35

今星期入你組打28層藍色肥仔
作者: 薔薇丸    時間: 2015-9-22 19:55:15

紫色電流 發表於 2015-9-20 19:25
洗唔洗呀-.- 打機打上腦咩
咁少野走黎AGAMES PO文....

佢係度扮GM
作者: yauwanhang    時間: 2015-9-22 23:44:51

乜你地無聽過,乜野叫做「發姣發扽」「扮__晒野」咩!
作者: chris1029    時間: 2015-9-23 09:14:57

唔知頭唔知路就唔好學人答爹啦  扮曬蟹係到咁唔好笑死我   
而家天塔組唔多   啲人見有位就問   只係解釋下  加上當日有人世頻在先   先作出澄清
有本事唔好係到喂威喂    開返個公會攪好佢比人睇下

作者: 白雪限定    時間: 2015-9-23 13:25:00

作者: 阿素    時間: 2015-9-24 23:05:34

丸丸又真係知有28層藍色隻野個喎

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2