AGAMES 討論區

標題: 戰弓 [打印本頁]

作者: cmiki22    時間: 2015-10-2 12:25:37     標題: 戰弓

我是新手想問一下戰弓這個職業好嗎
好像挺帥的
求各位大大解答一下~
如果不玩戰弓的話還有啥職業厲害的~

作者: LittleSeeB    時間: 2015-10-2 12:50:46

如果數厲害的職業, 肯定4皇莫屬
斧 槍 聖劍 手裡劍
看你要不要隨波逐流了
作者: 理百    時間: 2015-10-2 13:05:02

只是單純說它強不強的話人家覺得應該算強,但是要比較的話就不會是最強。。。

覺得不好玩的話可以試試玩最容易入手的雙手斧,前期不停轉轉轉~旋風斬~的話大部分關卡無難度
作者: Eva    時間: 2015-10-2 13:05:43

85金完美放生弓
作者: alexy    時間: 2015-10-2 13:39:24

新手最好先別玩戰弓, 遠攻建議可以先選槍或書
作者: 白雪限定    時間: 2015-10-3 08:56:27

作者: 白雪限定    時間: 2015-10-3 09:07:45

勁係勁..但係仲有更勁.
作者: aaron107    時間: 2015-10-14 11:29:04

玩弓要d裝備可以平衡到攻擊同速度先至得雙杖招火星爆既威力
作者: chris1029    時間: 2015-10-14 12:42:08

玩上手睇下好唔好玩最好  如果因為強先玩咁本身好侮辱  我開ser玩杖到而家 比人串左不知幾耐  不過我喜歡我堅持
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2015-10-14 13:03:42

chris1029 發表於 2015-10-14 12:42
玩上手睇下好唔好玩最好  如果因為強先玩咁本身好侮辱  我開ser玩杖到而家 比人串左不知幾耐  不過我喜歡我 ...

其實當前版本杖輸出甚至可以高過聖劍。
作者: chris1029    時間: 2015-10-14 14:07:49

索菈米杜嘉 發表於 2015-10-14 13:03
其實當前版本杖輸出甚至可以高過聖劍。

哈哈  同聖劍比仲差距...打冰雷副D 王  最大力果下都係扣佢一小格...改版前聖劍一野就扣3~8成不等... 不過整體輸出黎講應該輸唔大多就真GE
不過玩GAME 始終係玩GAME  玩自己中意的就好=0=
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2015-10-14 15:21:03

chris1029 發表於 2015-10-14 14:07
哈哈  同聖劍比仲差距...打冰雷副D 王  最大力果下都係扣佢一小格...改版前聖劍一野就扣3~8成不等... 不 ...

其實只系爆發力唔夠聖劍好,打四屬圖同樣配裝杖唔會輸蝕比聖劍。
作者: chris1029    時間: 2015-10-15 11:13:49

索菈米杜嘉 發表於 2015-10-14 15:21
其實只系爆發力唔夠聖劍好,打四屬圖同樣配裝杖唔會輸蝕比聖劍。

而家啲人用6屬源神  打四屬的祈福術並非想像中加咁多xD.  如果杖輸出真係咁吸引  玩家會有取捨。=x= 而實情係一面倒xp
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2015-10-15 11:18:42

chris1029 發表於 2015-10-15 11:13
而家啲人用6屬源神  打四屬的祈福術並非想像中加咁多xD.  如果杖輸出真係咁吸引  玩家會有取捨。=x= 而實 ...

冇精力玩甘多號啦,唔系一早就開一隻。
作者: 白雪限定    時間: 2015-10-17 08:49:26

作者: CandyBaby    時間: 2015-10-19 19:50:42

如果好似源花咁...有獵鷹獵狼附助...我諗會好玩好多

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2