AGAMES 討論區

標題: 玩家流失問題...58單有咁難打咩? [打印本頁]

作者: redseason    時間: 2016-1-10 20:02:32     標題: 玩家流失問題...58單有咁難打咩?

人少唔係問題,高強唔應該咁難拿,發現D新手入到遊戲玩到58,就話單人副唔夠打太難強化,之後就無玩...人都留唔住點會叫朋友玩,只有增加玩家才會多人買點數
見到無人玩換轉係你,都唔會入得多點數啦

作者: addylam    時間: 2016-1-10 20:55:02

我覺得唔關事, 副本唔算難打, 其實一開始玩左幾個月好似好新奇, 但每日都要追住D副本去刷太攰, 仲攰過返工, 出圖機率又低, 日日打副打得多都悶
作者: 坂本東新    時間: 2016-1-10 22:35:06

其實我就是打到58級, 太難打所以停頓在58級
作者: munwawa    時間: 2016-1-12 22:26:16

所以反正都無人玩,不如解除多開限制,等有愛的玩家,單機玩埋落去~
作者: total900    時間: 2016-1-12 23:39:04

我覺得好易咋啵...58戈時我都係1套+20星旅...同隊隊友都係58~都刷到
作者: redseason    時間: 2016-1-14 13:34:00

我48藍裝全+20都夠打.....當時單人副BOSS仲未減弱,宜家D新手做主線可以直上6字頭,連單人都唔識打,就想組打5人副,應該叫佢做"高手"先岩
作者: pkpk79855879    時間: 2016-1-14 13:44:31

我都係玩到58卡佐係到就冇玩
作者: total900    時間: 2016-1-15 00:33:09

本人算係完全無卡過等...直線上升~一出70就到65...之後做主線又升2LV...68又出68副...個令星期左右就70~~
番黎挽啦~一合服搵我~我帶打58副~
作者: total900    時間: 2016-1-17 19:13:23

~你換70裝未~?
作者: KRukia    時間: 2016-1-21 09:56:05

我過咗58單但卡咗係60LV
求問點樣可以升LV
作者: total900    時間: 2016-1-28 18:14:50

無~你仲未58嘛之前...咁我未索性跳過60裝直接問70裝lo~
作者: total900    時間: 2016-2-3 15:39:36

~70圖跌緊價~隨時換得~加油!兄弟!
作者: redseason    時間: 2016-2-6 19:49:05

今次D新披風,項鍊,戒數值好搞笑,審判如果制出品付加能力唔係加攻擊值,藍字裝仲好用

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2