AGAMES 討論區

標題: 資料夾重整失敗 [打印本頁]

作者: darren225    時間: 2016-2-3 15:40:45     標題: 資料夾重整失敗

唔知點解GAME的資料夾重整唔到..次次都係整整下就卡左係度唔郁  唔知咩事 求解:(
作者: 米斯高    時間: 2016-2-3 17:51:20

玩家可嘗試先完整檢查,如果唔得就可能要重裝遊戲了
作者: darren225    時間: 2016-2-3 18:06:40

當DOWNLOAD到一個位置便會停下來不動了
作者: darren225    時間: 2016-2-3 19:42:31

重新下載成個FILE都唔得
作者: total900    時間: 2016-2-3 22:00:10

更新得好慢慢...
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 12:02:33

玩家可嘗試使用Google免費的DNS Server 進行更新喔!如果海外玩家可以要以VPN進行更新了!
http://ar.alta.hk/gamenews/4744#details
作者: darren225    時間: 2016-2-4 15:27:55

用左Google的DNS Server 都係唔得..點算:(
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 15:35:01

darren225 發表於 2016-2-4 15:27
用左Google的DNS Server 都係唔得..點算:(

同事準備緊免安裝包比玩家,因為檔案比較大,需要較多時間上傳,請玩家耐心等待
作者: darren225    時間: 2016-2-4 15:54:14

大穫...如果次次更新都唔得的話...
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 15:59:55

darren225 發表於 2016-2-4 15:54
大穫...如果次次更新都唔得的話...

請問係咪香港玩家?另外想問係咪每次都唔可以自動更新?
作者: darren225    時間: 2016-2-4 16:13:53

係香港玩家..而且係原本一直都無問題,係昨日更部完之後無啦啦要重整FILE,仲要去到更新的環節個陣便卡左係度不動了..重DOWN左6次都一樣無用,用埋GOOGLE DNS SERVER 都唔得
作者: darren225    時間: 2016-2-4 16:14:56

昨日更新..個"部"字係打錯左的
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 16:16:30

darren225 發表於 2016-2-4 16:13
係香港玩家..而且係原本一直都無問題,係昨日更部完之後無啦啦要重整FILE,仲要去到更新的環節個陣便卡左係度 ...

間隔出現既技術問題我暫時都答唔倒你
不過免安裝包已經zip緊!等多陣好快開始upload
作者: darren225    時間: 2016-2-4 16:19:13

=.=''唔通我係第一個人出現這種情況嗎. 不過我玩了半年以上都係第一次出現呢個情況
作者: 加斯洛    時間: 2016-2-4 16:29:39

darren225 發表於 2016-2-4 16:19
=.=''唔通我係第一個人出現這種情況嗎. 不過我玩了半年以上都係第一次出現呢個情況 ...

http://ar.alta.hk/gamenews/4744#details

有無試過哩個方法呢!
作者: darren225    時間: 2016-2-4 16:41:35

已經講左用過GOOGLE DNS SERVER 了
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 16:46:20

加斯洛 發表於 2016-2-4 16:29

有無試過哩個方法呢!

你呢隻布布利唔爬文
作者: 加斯洛    時間: 2016-2-4 16:47:32

梳does架,唯有等米斯高再幫幫你
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 17:09:27

darren225 發表於 2016-2-4 16:41
已經講左用過GOOGLE DNS SERVER 了

同事已協助上載免安裝檔到google了,解zip後開啟入面個Launcher即可運行遊戲!
http://www.alta.hk/client/download.php?game=AR432721
作者: darren225    時間: 2016-2-4 17:22:45

..試下先
作者: darren225    時間: 2016-2-4 17:38:34

..開唔到..話咩要我選個合適的FILE來打開它
作者: darren225    時間: 2016-2-4 17:39:57

開唔到..話咩要我選個合適的FILE來打開它
作者: darren225    時間: 2016-2-4 17:51:37

開唔到..話要我選個合適的FILE來打開它
作者: 米斯高    時間: 2016-2-4 17:55:40

darren225 發表於 2016-2-4 17:51
開唔到..話要我選個合適的FILE來打開它

7zip為一個壓縮檔,需要右click解縮
作者: darren225    時間: 2016-2-4 18:29:58

..要我另外下載一個軟件來解壓的嗎??..TA本身沒有軟件給我解壓
作者: darren225    時間: 2016-2-4 18:46:45

..係唔係出左BUG?...星界神話竟和神域合在一起了..
作者: darren225    時間: 2016-2-4 18:54:27

有圖
作者: darren225    時間: 2016-2-4 18:59:00

圖[img][/img]
作者: 米斯高    時間: 2016-2-5 10:17:50

如果解壓方面有問題~玩家可以嘗試聯絡客服

電 話
(852)8106-0822 
注意撥打時間:星期一至六每日上午 10 點至晚上 7 點
作者: darren225    時間: 2016-2-5 10:47:39

..我現在自己DOWMLOAD左7-ZIP來解壓,暫時沒問題了,但如果次次更新都唔得的話點算
作者: 米斯高    時間: 2016-2-5 16:22:14

darren225 發表於 2016-2-5 10:47
..我現在自己DOWMLOAD左7-ZIP來解壓,暫時沒問題了,但如果次次更新都唔得的話點算 ...

玩倒就好喇 唔會禁唔好彩次次都更新唔倒既
作者: darren225    時間: 2016-2-13 08:58:12

今日無啦啦突然又唔得了..明明無更新 會唔會係我部電腦有問題
作者: 米斯高    時間: 2016-2-15 11:46:30

darren225 發表於 2016-2-13 08:58
今日無啦啦突然又唔得了..明明無更新 會唔會係我部電腦有問題

的確冇更新過玩家可能要留返個zip檔開唔倒果陣,再解壓試下
作者: darren225    時間: 2016-2-17 16:07:44

如果以後個個星期都有手動更新便好了..我唔使再怕更新唔到
作者: darren225    時間: 2016-2-24 17:08:34

求24/2 的手動更新擋..更新唔到 PLZ
作者: darren225    時間: 2016-2-24 17:42:24

不知為什麼我現在自動更新係更新唔到的..只能用手動更新擋更新,所以如果每個星期都有手動更新便好了PLZ
作者: 米斯高    時間: 2016-2-28 12:03:48

本次更新冇提供手動更新檔唷

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2