AGAMES 討論區

標題: 雙exp. [打印本頁]

作者: Siu影    時間: 2008-4-24 17:50:29     標題: 雙exp.

由唔知幾時開始,雙經出現ge頻率愈來愈多...........大家認為雙經好定係唔好呢??
作者: 小小杯麵    時間: 2008-4-25 04:18:09

叫佢唔好咁多exp x 2...官方根本聽唔入耳.....
作者: pineapple123    時間: 2008-4-25 07:28:06

原帖由 小小杯麵 於 2008-4-25 04:18 發表
叫佢唔好咁多exp x 2...官方根本聽唔入耳.....

童話係多人玩既網絡遊戲...........
各人可以發表自已對這隻Game的意見.........
但官方一定會對應各玩家的要求及反應,
來作出相關的活動.
作者: pineapple123    時間: 2008-4-25 07:33:24

童話最好一至兩個月有一次雙經,
等我地d低lv人仔可以有心機玩~~~~~
咁就Good啦~~~~~~~
:lol :lol :lol

p.s.
心聲:每月一次重好....kaka

作者: Siu影    時間: 2008-4-25 16:20:02

其實當你唔得閒ge時候雙經,你就會唔中意雙經,但係當你係好悶ge時候雙經,你升lv都升得特別開心,你中唔中意雙經係睇你得唔得閒ga姐,你想升ge幾時都有得升,至於alta因為d創意過低,so日日夜夜搞埋d又愛又恨ge雙經姐<------------純粹個人ge意見,本人ge立場

作者: waterplan    時間: 2008-4-25 17:52:43

其實LV和實力不一定成正比吧... 高LV的人物,打出來唔一定勁過低LV的
作者: pineapple123    時間: 2008-4-26 07:48:46

[[ 鬼唔知咩,咁你唔得閒升,咪一口氣俾d人追過哂lo ][ Siu影

如果係以上的情況來看,有冇雙經結果都係一樣lo~~~~~
你冇時間玩,人地追過你實在好正常之事..........不要用雙經做借口啦~~
不竟人地在這隻Game放的時間同心機比你多.......
童話設排行榜就是令玩家有挑戰心,你追我趕先有生氣~~~
如果有些人高據排行榜首位而要一宜保持,就要努力下去,不是要童話不要這樣不要那樣........

我以前一直都是好野人頭三名之內的.....但合左ser.之後已經趺至十幾名.差d入唔到二十大,咁我咪又要嘈童話?

畢竟,童話的所有活動都是公開的,公平的,公正的,
位何人都有權參與,只看你可以放多少時間與精神在遊戲裡便了....

此乃純屬本人意見,如有異議請多包容!!!
thx~~~~~:)

作者: 熊貓大王    時間: 2008-4-26 12:03:12

雙經...好耐之前我都中意,不過e家就算好得閒都覺得悶
作者: Siu影    時間: 2008-4-26 19:11:24

原帖由 pineapple123 於 2008-4-26 07:48 發表
[[ 鬼唔知咩,咁你唔得閒升,咪一口氣俾d人追過哂lo ][ Siu影

如果係以上的情況來看,有冇雙經結果都係一樣lo~~~~~
你冇時間玩,人地追過你實在好正常之事..........不要用雙經做借口啦~~
不竟人地在這隻Game放的時間 ...

唔係啊,有一次雙exp果陣,我冇on2日,原本巫c第16變左巫c第20--0-
作者: 小小杯麵    時間: 2008-4-26 21:22:51

原帖由 Siu影 於 26-4-2008 19:11 發表

唔係啊,有一次雙exp果陣,我冇on2日,原本巫c第16變左巫c第20--0-

唔比人打落黎已偷笑la=.=+
作者: pineapple123    時間: 2008-4-27 16:09:27

原帖由 Siu影 於 2008-4-26 19:11 發表

你都話冇on 2日囉,人地打多你2日,過你頭係好正常嘛.........
以前就算冇雙經的日子,童話日日都有人組隊去威奇,夢奇,鬼島,龍宮升啦!!!!!!!
作者: Jacko_0303    時間: 2008-4-28 18:22:23

佢想消哂-_-收費ser d娃牙麻xDD
作者: 格仔餅    時間: 2008-4-28 19:15:20

出寵經/技能經會好d!!!
出d活動好過咩雙經!!
個人認為
作者: 熊貓大王    時間: 2008-4-29 08:15:24

原帖由 pineapple123 於 2008-4-27 16:09 發表

你都話冇on 2日囉,人地打多你2日,過你頭係好正常嘛.........
以前就算冇雙經的日子,童話日日都有人組隊去威奇,夢奇,鬼島,龍宮升啦!!!!!!!

雙經2日,人人會爆升

唔雙經2日,人人最多升3,4 hr
作者: Siu影    時間: 2008-4-29 10:57:03

有d人可能太憎雙經,所以連升都唔升,on都唔on,繼續係咁只會令玩家們放棄童話,放棄alta,希望唔好再雙經,雙經,雙經之後再雙經= =,你唔悶我都悶la
作者: 小珊    時間: 2008-5-9 22:42:10

係囉~我都成日去威奇水木升啦.....成m exp啦....d經娃買左又冇晒用......
作者: Siu影    時間: 2008-5-9 22:57:14

咁小珊係童話叫咩名啊??
作者: 小珊    時間: 2008-5-9 22:59:46

有2個....一個叫mimi1一個叫幻乂波波糖=]都唔高lv...唔想升=]
作者: Siu影    時間: 2008-5-9 23:27:38

原帖由 小珊 於 2008-5-9 22:59 發表
有2個....一個叫mimi1一個叫幻乂波波糖=]都唔高lv...唔想升=]

你係唔係22世紀ge人??
作者: 小珊    時間: 2008-5-9 23:46:47

原帖由 Siu影 於 2008-5-9 23:27 發表

你係唔係22世紀ge人??
係..你點知
作者: Siu影    時間: 2008-5-10 01:22:43

估下姐,不過咁都俾我估到,lucky^^

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2