AGAMES 討論區

標題: 大家想過咩日子 [打印本頁]

作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 19:59:06     標題: 大家想過咩日子

1.人人掛機的日子,個個升LV快到爆,少人出聲,冇晒人情味,GM比人當垃圾
2.GM日日捉人的日子,個個睇住黎掛,人人提心吊膽,但仍是少人出聲,仍是冇人情味,GM比人話賤格

作者: 吹水仔    時間: 2008-5-9 19:59:46

緊係安全啦~唔係升鬼到lv咩= =
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:05:40

我覺得用外掛其實都唔係1件好事@@
都係有錯...我自己都係有錯既 但d lv真係難升 冇計
佢捉我地都係岩既 我就寧願升慢d都唔想比人捉到 s0 我會看機 人不在唔會掛
果d比人捉左發脾氣都係爭唔過啦..都係因為自己貪快先搞成咁姐
唔怪得任何人 你諗下如果冇gm捉 個個都掛咁快 仲有好玩可言?
但唔一定冇人情味w0 你諗下d人如果看機 咁一定會經常人在啦 都係會吹下水傾下計啦 人在冇可能唔講野嘛~

作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:07:39

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:05 發表
我覺得用外掛其實都唔係1件好事@@
都係有錯...我自己都係有錯既 但d lv真係難升 冇計
佢捉我地都係岩既 我就寧願升慢d都唔想比人捉到 s0 我會看機 人不在唔會掛
果d比人捉左發脾氣都係爭唔過啦..都係因為自己貪快先 ...

好認同你GR講法
講真,我覺得GM真係好慘
唔捉比唔人當佢係廢
宜家佢日日都有捉人
又咁多人不滿
唉...
都唔知講咩好
作者: 俠客    時間: 2008-5-9 20:12:12

其實gm可以把先la  ge   exp減低,等我地5洗升得咁辛苦
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:13:10

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:07 發表

好認同你GR講法
講真,我覺得GM真係好慘
唔捉比唔人當佢係廢
宜家佢日日都有捉人
又咁多人不滿
唉...
都唔知講咩好
但我睇冰紅件事 又真係好唔抵w0 個gm 我睇得出佢玩針對囉....明眼人都覺啦
人地岩岩先上冇耐 佢就捉 明 玩野 嫁啵....佢叫佢講多次個隻字...又係佢叫佢講 姐係點先...只係因為佢自己脾氣就凍人ac 真係唔知佢咩諗法囉 成個細路仔咁....腦筍未生埋咩....都唔怪得d人咁憎佢啦
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:19:57

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:13 發表
但我睇冰紅件事 又真係好唔抵w0 個gm 我睇得出佢玩針對囉....明眼人都覺啦
人地岩岩先上冇耐 佢就捉 明 玩野 嫁啵....佢叫佢講多次個隻字...又係佢叫佢講 姐係點先...只係因為佢自己脾氣就凍人ac 真係唔知佢咩諗法囉 ...

另一面諗
點解GM要無啦啦針對佢?
唔見佢會無啦啦針對我或其他人?
尼個世界冇話絕對的對與錯
好多事都會有灰色地帶
希望各位明白
作者: 俠客    時間: 2008-5-9 20:21:40

會5會有人收買gm針對冰紅(講笑,5好當真)
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:22:29

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:19 發表

另一面諗
點解GM要無啦啦針對佢?
唔見佢會無啦啦針對我或其他人?
尼個世界冇話絕對的對與錯
好多事都會有灰色地帶
希望各位明白
你都識講 gm點解要無啦啦針對佢啦...咁點解丫 冰紅唔好彩?但佢做左d乜姐 講到底係gm問題囉..人地又冇之前做過乜野串佢w0 咁唔通呢個係冰紅錯咩...比你係冰紅丫 你都會有同感嫁..
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:24:28

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:22 發表
你都識講 gm點解要無啦啦針對佢啦...咁點解丫 冰紅唔好彩?但佢做左d乜姐 講到底係gm問題囉..人地又冇之前做過乜野串佢w0 咁唔通呢個係冰紅錯咩...比你係冰紅丫 你都會有同感嫁.. ...

我唔想作出敏感言論..
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:27:52

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:24 發表

我唔想作出敏感言論..
點算 敏感言論@@..我地唔係講緊gm咩 哈哈
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:30:36

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:27 發表
點算 敏感言論@@..我地唔係講緊gm咩 哈哈

因為我頭先想講戈D野
可以會令冰紅覺得我會針對佢...
其實我冇話幫邊個的
只係講出心底話
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:34:20

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:30 發表

因為我頭先想講戈D野
可以會令冰紅覺得我會針對佢...
其實我冇話幫邊個的
只係講出心底話
咁你可以講下你點解認為gm冇錯呢..@@ 冰紅事實上真係唔抵啵..都係討論下姐
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:39:10

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:34 發表
咁你可以講下你點解認為gm冇錯呢..@@ 冰紅事實上真係唔抵啵..都係討論下姐

唔好誤會我
我冇話GM一D錯都冇
的確佢係玩針對
點解要咁做呢?
我唔知道佢地之前做過咩
所以唔清楚
只是在這裡已經分唔到誰對誰錯
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:42:16

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:39 發表

唔好誤會我
我冇話GM一D錯都冇
的確佢係玩針對
點解要咁做呢?
我唔知道佢地之前做過咩
所以唔清楚
只是在這裡已經分唔到誰對誰錯
冰紅都講過 佢之前又冇洗過佢頻..又唔係熟...根本唔會對gm做到d乜 但gm 有情緒我覺得正常 但要識控制囉..唔係好似個細路仔咁 做得gm應該明白呢d野掛...
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:48:41

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:42 發表
冰紅都講過 佢之前又冇洗過佢頻..又唔係熟...根本唔會對gm做到d乜 但gm 有情緒我覺得正常 但要識控制囉..唔係好似個細路仔咁 做得gm應該明白呢d野掛...

你識叫GM控制情緒,
為什麼唔叫埋冰紅呢?
佢都有用粗口的
再者
GM唔澄清唔代表佢錯晒
冰紅也沒有証據可以証明到佢冇對GM做過咩野
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-9 20:51:28

靜係知gm佢地都唔洗升lv點會明玩家咁難升既心情呢- -?
所以我都係覺得係gm既錯~
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:54:10

原帖由 吹水仔 於 2008-5-9 20:51 發表
靜係知gm佢地都唔洗升lv點會明玩家咁難升既心情呢- -?
所以我都係覺得係gm既錯~

首先...
gm唔係萬能..
他的職責係要管理好尼隻game
佢唔係工程c
唔好咩都怪曬佢地啦
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:55:59

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:48 發表

你識叫GM控制情緒,
為什麼唔叫埋冰紅呢?
佢都有用粗口的
再者
GM唔澄清唔代表佢錯晒
冰紅也沒有証據可以証明到佢冇對GM做過咩野
冰紅唔會衰到去屈gm掛....d人平時鬧人 都爆晒粗啦..況且係gm無理取鬧先 gm都唔係冇串咀 佢都叫冰紅講多次 冰紅無啦啦比人鬧 火係一定嫁啦 但冰紅 火都係鬧佢姐 佢凍人地ac
相比之下 過份好多... 冰紅屈gm冇好處嫁啵...仲有可能比人扣分 你睇番d圖 都覺gm真係好過份...
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 20:59:35

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:55 發表
冰紅唔會衰到去屈gm掛....d人平時鬧人 都爆晒粗啦..況且係gm無理取鬧先 gm都唔係冇串咀 佢都叫冰紅講多次 冰紅無啦啦比人鬧 火係一定嫁啦 但冰紅 火都係鬧佢姐 佢凍人地ac
相比之下 過份好多... 冰紅屈gm冇好處嫁啵. ...

好簡單
因為冰紅佢唔係gm
冇gm的能力
自然顯得gm過份
但如果兩個角色調換的話
冰紅都可能會凍結gm
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 21:02:44

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 20:59 發表

好簡單
因為冰紅佢唔係gm
冇gm的能力
自然顯得gm過份
但如果兩個角色調換的話
冰紅都可能會凍結gm
但..gm就可以將自己身價提高??講到底gm都冇乜特別 打份工姐.. 冇玩家 有gm@@?做得太過份會引起爭議嫁...gm凍冰紅 gm冇損失..點睇 gm都係為左啖氣 我諗gm都唔係咁唔識諗掛...冰紅先串左佢幾耐? 一兩句姐..在場果2個人都覺冰紅唔抵啦..咁唔成熟 為左啖氣 搞到凍人..
作者: jimmylo    時間: 2008-5-9 21:06:02

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 21:02 發表
但..gm就可以將自己身價提高??講到底gm都冇乜特別 打份工姐.. 冇玩家 有gm@@?做得太過份會引起爭議嫁...gm凍冰紅 gm冇損失..點睇 gm都係為左啖氣 我諗gm都唔係咁唔識諗掛...冰紅先串左佢幾耐? 一兩句姐..在場果2個人 ...

好多人都會有個心理
就係好鐘意挑戰上司或管理層
可能就係這個心理啦
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 21:08:43

原帖由 jimmylo 於 2008-5-9 21:06 發表

好多人都會有個心理
就係好鐘意挑戰上司或管理層
可能就係這個心理啦
但我覺得冰紅唔會咁無聊囉....佢係有心挑釁就唔會整果個po出黎啦..
冰紅玩左咁耐 我諗佢都識諗..如果將角色掉轉...gm係冰紅都會覺得佢針對自己啦 冰紅係曙光唔係小人物..都唔會咁無聊搵野搞啦...無啦啦 1 0n 就 比人話自己掛機w0 唔係針對係乜? 你都可以明白到啦..
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-5-9 21:12:07

升lv係重要...但未必個個係咁掛ga~
掛機都可以吹水~聊天姐~
gm見到個個一話用外掛即應佢hi~
hello!你好~我無用掛等等~~~
咁樣米得lo~!唔洗一定要你個兩個選擇掛~
太極端.......
作者: ckahonam    時間: 2008-5-9 21:15:32

用外掛唔係好事-.-''''gm反正日日比人鬧~我寧願佢日日封人
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 21:18:53

但gm玩針對既時候就冇可能咁平靜講-.-'
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 21:20:54     標題: 回女婿既><

但其實用外掛好岩嗎- -?
講明係外掛...如果係做得岩又洗乜驚gm丫--
又洗乜看機 驚gm捉呢 根本用外掛係唔岩- -我自己都唔覺得自己好岩--
捉左都係因為自己疏忽/貪快姐~
怪得人嗎--?怪都係怪自己姐~

作者: 乂想念乂    時間: 2008-5-9 21:36:33     標題: 支持*掛

雖然我唔識點用,又唔知點dl,但係如果有*掛,升lv都快D啦@w@
以上係個人既講法,即係廢話
我真係當D GM傻架,無拿拿一on想去打跳瓜(跳跳蹼瓜)就比GM話我用外掛.....真係好無奈囉(係GM003)

作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 23:23:15

都係針對住gm003講既野姐@@...
同主題又係另一個問題@@~
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-5-10 01:18:18

cd豬
我黎啦 呵
緊係gm唔上好啦=.=
雖然d人個個掛機
但都會出聲架\ . /
<~人版
作者: jimmylo    時間: 2008-5-10 13:26:11

原帖由 涅赤鬼 於 2008-5-10 01:18 發表
cd豬
我黎啦 呵
緊係gm唔上好啦=.=
雖然d人個個掛機
但都會出聲架\ . /

出聲咪又係得幾個人
最僧d組長唔睇住黎掛
成日組唔到人
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-10 19:42:31

原帖由 jimmylo 於 2008-5-10 13:26 發表

出聲咪又係得幾個人
最僧d組長唔睇住黎掛
成日組唔到人
咁又唔係咁講既....佢唔係隊頻傾姐 我肯定有好多人都會係團頻傾計
組長行開 我諗多數都會讓位比人啦...至少我係默組開果d都係咁
作者: 鬼峰乂    時間: 2008-5-11 22:55:43

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 20:13 發表
人地岩岩先上冇耐 佢就捉 明 玩野 嫁啵....佢叫佢講多次個隻字...又係佢叫佢講 姐係點先...只係因為佢自己脾氣就凍人ac 真係唔知佢咩諗法囉 ...

係lor~我一早就睇條死〔貝戔〕精唔順眼
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-12 01:08:43

@@ 都係有果句講果句姐
有野講 唔洗忍住忍住@@

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2