AGAMES 討論區

標題: 挑機挑機 @@~ 某第一醫幻~~( 4月5 - 4月18 ) [打印本頁]

作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-5 17:05:55     標題: 挑機挑機 @@~ 某第一醫幻~~( 4月5 - 4月18 )

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=52705&;extra=page%3D1

睇完哩個PO,好想見識下全曙光第一醫幻GE實力 @@
唔該星期6團P完 約個地點切磋下~
敗方 以後唔好再話自己係第一;P

PS:唔該 唔好回PO話咩咩『無資格同我打』/『你話打就打呀?』等等GE字句...

淨係想知 定係唔打
就講低
唔打就唔好話自己全曙光第一
無謂有D不必要GE回覆

事先講明,4月18號之前 無回覆,就唔該自己識做 唔好話係第一啦;P

作者: ﹂傑﹁    時間: 2010-4-5 19:07:41

其實我都唔明點解放ac d人個個都可以話自己第1
到底點排出黎既呢~?~.~
我有諗過係咪全ser第一個到100lv
但係咁而家都愈黎愈多人100lv
早d 100lv又唔會勁d既~.~

不過你又拎咩人同佢挑先~?又係100e幻?
如果你拎第2d職又好似唔可以比較到佢係唔係第1~.~
當然你拎低lv挑羸就更加可以証明到佢得個名(笑
作者: 小程xdd    時間: 2010-4-5 19:13:30

你用法職打佢法職?? 3打1定1打1
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-4-5 21:00:29

你要挑,人地就要俾你挑?
你要姦,要張大對脾俾你姦=-=?
咩道理?最掂係你啦:time:

先唔好話同唔同你打,我諗你連『激』佢地ONLINE既能力都未有;P

作者: 蘋果綠茶    時間: 2010-4-5 21:21:24

強姦同挑機可以拎埋一齊講??
強姦強姦話明強姦緊係強硬咁姦左佢理得佢張唔張大??
張大有feel~d咩=///=
搵日試下先
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-4-5 21:25:50

原帖由 蘋果綠茶 於 2010-4-5 21:21 發表
強姦同挑機可以拎埋一齊講??
強姦強姦話明強姦緊係強硬咁姦左佢理得佢張唔張大??
張大有feel~d咩=///=
搵日試下先

試下強人@0@?唔好呀~~~危險呀!!!
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-5 21:29:12

我開po都講明 唔好回d『無資格同我打』/『你話打就打呀?』等等GE字句...
作者: 蘋果綠茶    時間: 2010-4-5 22:08:57

最快升到100就係解第一??
咁呢個世界仲邊有第一~賽跑果d十幾廿年前有人已經跑過終點啦
咁d運動員e家跑去都唔算第一ga喇?
作者: 神秘~    時間: 2010-4-6 09:37:47

第一姐係唔會輸 只要你輸過一次 人地都可以話你唔再係第一:funk:
作者: 吹水仔    時間: 2010-4-6 11:06:34

樓主點解會連人地放AC賣廣告吹大小小都想郁人-.-
作者: 神秘~    時間: 2010-4-6 11:25:34     標題: 回覆 12樓 吹水仔 的帖子

興致勃勃掛=.= 手痕 想搵人打=.=:pig:
作者: 小淫牛    時間: 2010-4-6 12:20:39

仲有好多個可能架,例如某D人忍住果團火好耐,以家就想爆發出來,恐怕呢團火都幾勁下._."  無可否認既就系做咩有甘得閒既人無啦啦去撩人先呢:Q
作者: 乂兜兜乂    時間: 2010-4-6 18:55:08

話自己係全曙光第一...咁請問全曙光第一 既定義係咩呢.....

同埋【夜牡丹】小姐...人地都話左 一係打一係唔打--'
唔打 講一句'唔打' or 唔俾回應咪得囉--'
同埋人地要挑你機..冇得你俾唔俾...人地都挑左落...
你冇得揀 俾唔俾
你只可以揀 受挑定唔受挑....

謝謝!!
作者: 靚仔99    時間: 2010-4-6 18:59:09

PIGPIG~+~
我挑u機.v.
隻揪@@
作者: 乂兜兜乂    時間: 2010-4-6 19:13:54

唔受挑丫....骨拜  @@
作者: 吹水仔    時間: 2010-4-6 20:24:57

各位果然好得閒,一有依D事個個走晒黎湊熱鬧:L
作者: 靚仔99    時間: 2010-4-6 20:34:25

難道樓上返學先得閒- -?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-4-7 00:59:57

原帖由 乂兜兜乂 於 2010-4-6 18:55 發表
話自己係全曙光第一...咁請問全曙光第一 既定義係咩呢.....

同埋【夜牡丹】小姐...人地都話左 一係打一係唔打--'
唔打 講一句'唔打' or 唔俾回應咪得囉--'
同埋人地要挑你機..冇得你俾唔俾...人地都挑左落...
你冇 ...

你冇野下嘛=-=我點解要回應=-=?樓主要挑果個又唔係我

但,乜原來唔係當事人就唔講得野?咁叫樓主唔好開post啦~~;P
用pm/密game咪得囉
作者: 神秘~    時間: 2010-4-7 09:19:33     標題: 回覆 21樓 【夜牡丹】 的帖子

55 可以pm佢家^v^
作者: 吹水仔    時間: 2010-4-7 10:34:33

原帖由 靚仔99 於 2010-4-6 20:34 發表
難道樓上返學先得閒- -?

個版平時都空晒,唔多覺有人開PO..回帖
點知依個PO一開就成堆人走晒入黎回 都好 證明依個版其實仲有人..
作者: 快樂天使    時間: 2010-4-7 13:55:56

你升lv快過佢地 再去挑la
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-7 21:15:23

原帖由 【夜牡丹】 於 2010-4-7 00:59 發表

你冇野下嘛=-=我點解要回應=-=?樓主要挑果個又唔係我

但,乜原來唔係當事人就唔講得野?咁叫樓主唔好開post啦~~;P
用pm/密game咪得囉

你又無野下話? 你都知我唔係挑你機 咁你回咩po呀?
我問緊某第一醫幻挑唔挑機?  你係第一醫幻?? 如果唔係 咁你回咩姐??
一早講左叫唔好回"你話挑就挑"個d字句 , 你又要回!
做咩咁八婆? 人地提你 你又話人~

我哩個po 唔係比你係度嘈lo ~

PS:唔打 ?
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-7 22:50:18

其實lamxdxd 扣個d分 有乜用 ?

請善用編輯功能,切勿連帖

作者: 蘋果綠茶    時間: 2010-4-7 22:54:46

原帖由 冷雨冰殤 於 2010-4-6 06:39 PM 發表
曙光2 只系1隻Game..
比賽可以有幾場..點比-.-?
仲要系曙光2 個1隻職;
2樣野..吾可以拉埋1齊講-3-

知咩唔知咩對比呀笑料
唔通職業要同職業咁先可以
咁樣對比ge定義去左邊~@@
咁我講第二樣~@@
豬肉榮賣豬肉係職業啦
佢係第一個賣豬肉
咁之後d人賣豬肉叻過佢就唔可以叫第一??
咁你係米易理解d??
乜都要雙對論~@@?
唔可以拎埋泥講
咁丹拎強姦泥講你又唔講~@@?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-4-7 22:57:18

原帖由 蘋果綠茶 於 2010-4-7 22:54 發表

知咩唔知咩對比呀笑料
唔通職業要同職業咁先可以
咁樣對比ge定義去左邊~@@
咁我講第二樣~@@
豬肉榮賣豬肉係職業啦
佢係第一個賣豬肉
咁之後d人賣豬肉叻過佢就唔可以叫第一??
咁你係米易理解d??
乜都要雙對論~@@?
唔 ...

E?!咁我又好AGREE你啵~~真心的!
作者: 靚仔99    時間: 2010-4-7 23:06:19

原帖由 冷雨冰殤 於 2010-4-6 18:39 發表
曙光2 只系1隻Game..
比賽可以有幾場..點比-.-?
仲要系曙光2 個1隻職;
2樣野..吾可以拉埋1齊講-3-

咁點樣先可以拉埋1齊講~_~?
1定要2樣野都係同1類先比得架咩=_=?
作者: CDD    時間: 2010-4-8 21:36:05

其實又洗乜在意班雙失青年?

垃圾game.垃圾人品.嘈來都曬氣.

樓主不如去行山仲好.有新鮮空氣~

好似某d人禁.鐘意係家到24hr對住個外乜

我都好無言下.

講真.我都好後悔玩左曙光.

f.1~f.3差到咩咩禁.

f.4先追上來.

ps.如果某d人想玩相.鐘意未玩囉.近來見過我的人都知乜事.n年前的相.你們慢慢玩啦^^不過我講來都浪費氣力.你地有腦咩?
作者: ~影~    時間: 2010-4-10 03:02:31

好耐無玩曙光了..
不過約到幾時開戰 記得開post講~~!
等我裝番曙光睇大戰:L
作者: 幽冥法王    時間: 2010-4-10 03:32:46

老爆咁夜都唔訓:D
d ac放哂未呀 :lol
作者: CDD    時間: 2010-4-10 18:32:27

算啦.

班傻仔鐘意潛水都係意料中事~

請注意用詞

作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-18 16:21:31

喂 18號啦喎~
作者: 乂兜兜乂    時間: 2010-4-19 13:46:21

/.\" 冇人覆機..即係又冇大戰睇--
作者: tongwaileung    時間: 2010-4-19 17:30:42

D人都幾黑人憎,成日話自己第一,同GM隻抽呀
作者: 蘋果綠茶    時間: 2010-4-20 07:08:34

20號喇~唔知天哥點呢
作者: CDD    時間: 2010-4-20 22:36:37

原帖由 蘋果綠茶 於 2010-4-20 07:08 發表
20號喇~唔知天哥點呢

乜你唔知人地有個鐘意去心一3交地方的女朋友咩?

禁大頂綠帽當然要搞搞啦@@
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-20 23:27:27

原帖由 CDD 於 2010-4-20 22:36 發表

乜你唔知人地有個鐘意去心一3交地方的女朋友咩?

禁大頂綠帽當然要搞搞啦@@

@0@
願問其詳 ~~

----------------------
日日幫佢推po ~
http://www.agames.com.hk/viewthr ... =page%3D1#pid466597
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-5-3 22:40:33

http://www.agames.com.hk/viewthr ... age%3D1&page=12

點解佢可以咁攪笑 ;P
作者: 段天    時間: 2010-6-3 14:45:52

喂喂-,- 幫手推post唔該 唔係話日日幫我推咩
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-4 00:01:02

嘩嘩嘩~勁喎
叫你4月18去天女玩場 6月3號先夠膽係度出聲 @@
潛左個幾兩個月水 辛唔辛苦牙 破左世界記錄啦你;P

喂 fb哩條友 係咪你黎 @@ 令仔到比人打靶喎又真係 @@

乜原來我話日日幫你推po 你見到ga??
我見你4月20前都唔出聲 仲意為你死左tim ~
sor牙我唔知你原來一直都仲唔知羞 日日自己幫自己推po放d"第一"ac 慘過搵伍姑娘
你想我幫你推po你早d講牙ma 又要格成個半月先講!
幫你推次po 同行過放個一蚊銀落黑e兜度無乜分別 ~
你 自取其辱 , 我都唔阻你ge ~;P

作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-4 00:18:59

哩個po過左4月18 你唔推由得佢沉
都少d人知你d低能野啦
你又要懶醒 推番上黎 x_x
話你_ _,真係驚你嬲lo:lol
作者: phoenix    時間: 2010-6-4 04:04:50

拿   老老實實  ==    打未嫁=="   我等睇戲呀= =     花生位呢邊喎= ="   

大佬又要認等一     次次得D口水飛下飛下就第一  =  =   

咩第一先= =     吹口水比賽拎緊第一   ==?
作者: 段天    時間: 2010-6-4 08:57:13

下!? 乜你甘留意我架@@?
係你話日日推~ 你唔係覺得搵到我fb威d =0=?
我放得出黎d相就唔怕比人睇 打得d字出黎都唔怕比人見~.~
係呀~ 記住推post~ 呢排比較忙~.~ 日日都要推呀
仲有件友仔@@ 都係個句 我地唔玩先黎叫?
2009年又唔叫打? 依家升晒100先敢叫=.=? 太遲了
我又唔玩曙光 你地幾多lv就無咩所謂 不過記住推post @@
識我個d人 自己add我facebook啦 只加識既人@@
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-4 19:48:16

fb明明有個_頭話自己令仔都比人打靶喎 緊係要留意下啦
哩d笑料唔係成日有~

你攪清楚牙 我唔係特登搵你fb出黎ga
係有一日 我地戀雪係fb吹緊水 有條友插把咀埋黎博fd
條友講野又幾似你喎 一樣咁_ _
咁岩你終於琴日肯出字回po 咁咪問下lo
雖然你無答我係定唔係 但答案好明顯啦~
強調!我唔係刻意去搵你 係你自己盲中中痴埋黎我地戀雪度搭爹;P
乜我po出黎 你怕咩??我無話要你怕喎~我問係咪你姐~
心虛D人 係怕D~
講威 我點夠你威牙~ 又要認第一 又要笠水唔出聲
作者: 段天    時間: 2010-6-4 22:31:19

下@@ 難道你對自己個樣無信心??
我見你個到張相都要用效果汁汁佢~ 有必要嗎?
我自問就對自己個樣有信心
同埋=0= 我完全覺得閣下既精神已經開始分裂
先係有FD無啦啦MSN我話你覺得佢控緊既AC全部係我控
依家又覺得我有可能甘得閑去ADD你地D FACEBOOK 仲要插口=.="?
唔好覺得個世界係圍住你轉先得架 幾大呀!?
其次=.= 我唔係琴日先出字 我得閑用電腦個時都會上AGAMES推返個POST
你想引我出聲大可以黎我個放野POST架@@
只係想表達=.="年紀大就係你大呀=0= 呀叔 但係心智如同小學雞一般 未成熟
同埋呢@@ 記住推POST呀 多謝你琴日推POST我又放到多隻AC了
你係回既 聽日再同你回@@ 乖 我出街先
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-4 22:54:21

控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控控
你直接講個隻90廢醫88廢盜係天女唔夠打 個時唔係你玩<-清楚幾多?
不過次次都係哩d借口 打輸左就話唔係自己 聽到厭 ~_~
打定唔打牙 ? 比多次機會你 本身你4月18號前就應該要答我
唔打就出聲~廢時人地意為你連打唔打都唔識答啦

作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-4 23:07:39

哈 咁有自信 做咩fb set曬隱密牙_頭~
咁又係ge你博我地fd,我地唔受
你緊係唔認有搭過爹啦~ 比人知道左 好魚ga~
如果你要ge 我幫你搵番你搭爹個段野po比你睇^^
你又話自己唔玩曙光 但係你又咁中意係agame>曙光>吹水區講野 咁係咪講緊廢話先??

不過再講落去都曬_氣 =,=
打定唔打?? 都係哩句~

作者: 段天    時間: 2010-6-5 10:32:37

有自信=.= 就唔一定要比D唔識既人睇既
你會唔會只係著條底褲出街呀?
講真 我是但屈你地成個團ADD晒我FACEBOOK想埋堆都得啦
唔好空口講白話 講你知你又唁信 唔講你知又覺得你甘無知=.=
你係要搵我玩既ONLINE GAME 去DL個精靈樂章 AION 搵我啦
曙光!? 你唔會覺得仲有希望下話隻GAME!
同埋明顯係唔打架啦=0= 仲要問? 你唔係甘都睇唔明呀 問完一次又一次
上黎吹水區係見你甘得閑 出晒名 就應下你
AGAMES 我仲有個交易區個POST要賣野囉@@
都係個句@@ 記住推POST呀 係你話日日推架! 唔好食言!
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-6-5 19:22:02

原帖由 段天 於 2010-6-5 10:32 發表
有自信=.= 就唔一定要比D唔識既人睇既
你會唔會只係著條底褲出街呀?
講真 我是但屈你地成個團ADD晒我FACEBOOK想埋堆都得啦
唔好空口講白話 講你知你又唁信 唔講你知又覺得你甘無知=.=
你係要搵我玩既ONLINE GAME 去DL個精靈樂章 AION 搵我啦
曙光!? 你唔會覺得仲有希望下話隻GAME!
同埋明顯係唔打架啦=0= 仲要問? 你唔係甘都睇唔明呀 問完一次又一次
上黎吹水區係見你甘得閑 出晒名 就應下你
AGAMES 我仲有個交易區個POST要賣野囉@@
都係個句@@ 記住推POST呀 係你話日日推架! 唔好食言! ...

唔怕老實講
你講成10行字先得7個字叫有d用
個po有左答案 同你講落去都曬氣~
另外唔好話我屈你~基本上由頭到尾都係戀雪d人 係得你唔係~

作者: 段天    時間: 2010-6-5 21:11:50

下!? 同一個朋友FACEBOOK講野=.=
甘你係攤到講野 是但有個人應你 唔係你戀雪你就覺得佢想埋你堆?
唔好覺得個世界係圍住你轉=.= 你有佢FB好友 我都有
難道我下下都要諗係唔係曙光呢? 係唔係精靈樂章? 定係AION
之後仲要諗埋 係唔係岩傾既人先回!? 你唔好傻啦=.=
你係甘叻既 就開一個戀雪既群組 依家係佢條片@@ 鬼理你地對咩話
一係甘~ 比多個建議你=0= 你直接去FACEBOOK到話
FACEBOOK唔比留言! 凡我不爽者!全禁! 甘咪OK囉~
同埋你認為5P 高深 我心諗 諗唔到野 係唔同 同埋無露囉
呢4句邊句係想博你!FD =.=? 再唔係 你咪叫你團D人 封晒其他團既人!
都係個句 唔好甘天真吧=.= 你只係圍住個世界轉咋~
作者: 段天    時間: 2010-6-5 21:15:22

補充埋=0=
記住幫手推POST

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2