AGAMES 討論區

標題: 8/5 新資料片《天災魔劫》大家有無問題呢? [打印本頁]

作者: dingdong    時間: 2010-8-6 10:07:17     標題: 8/5 新資料片《天災魔劫》大家有無問題呢?

例如, 有無發現bug, 又或者有無其他意見呢?

《天災魔劫》新資料片
http://feather.alta.hk/new_details.php?id=757
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-8-6 10:44:17

都未打到粒珠叫我地點試:question:
作者: king1612    時間: 2010-8-6 11:13:35

打10世都冇1粒:bigcry:
提高少少機率都得掛..
作者: paul.yy    時間: 2010-8-7 01:14:16

星之裝備開到20 la
咁咪可以比你吸多d hkd
:em800_34: :em800_34: :em800_34:
作者: 冰乂影    時間: 2010-8-8 18:46:10

出新野梗係歡迎
不過打100怪出珠 機率真係少之有少:L
做左試練達人都未出一粒:Q
仲有個限時賣野
個高年級暑期作業同平時賣既一樣價錢
所以出珠機率高D
       限時D野平D
咁就perfect啦:victory: :victory:
作者: fiona6129    時間: 2010-8-8 19:04:27

抽箱出珠la
作者: joensr250    時間: 2010-8-8 19:05:41

出左咁多日都冇人打到一粒"如意寶珠"
你不如唔好話打怪有啦....直接D...抽先有咪仲好..你地都係想呃錢姐!!
抽到仲要得1/3機會開到新BOSS.....好彩比你開到新BOSS打死之後果個寶箱又係抽既,抽中先有正身打.....你地係咪傻嫁..搞咁多野都想人抽箱姐!...有【詞語過濾】人比到意見你咩..而家發帖果D9成係唔入點既....再係咁搞落去你老細(入點果班人)都好快同你講88~~~
作者: 浪風    時間: 2010-8-12 15:53:24

我同一班人係仙1掛 掛左成日 滿地物件 就係冇粒珠:em800_113: 請提高個機率:em800_111:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2