AGAMES 討論區

標題: 悼念罹難港人 向受傷者送上深切慰問 [打印本頁]

作者: 至緊要開心    時間: 2010-8-24 12:46:36     標題: 悼念罹難港人 向受傷者送上深切慰問

鑑於菲律賓發生挾持香港旅行團,並導致死傷的事件,Alta Multimedia 全體遊戲營運人員對罹難香港同胞感到沉痛哀悼,對有關家屬表示深切慰問。

願罹難同胞安息、願傷者早日康復、願死難者的家屬早日脫離傷痛。
作者: ivan19971219    時間: 2010-8-24 13:09:44

好慘
死左ge安心上路:'( :'( :'(
作者: abg4b10    時間: 2010-8-24 14:12:21

香港同胞,一路好走~
作者: hiuhiu626    時間: 2010-8-24 18:42:07

願罹難同胞安息、願傷者早日康復、願死難者的家屬早日脫離傷痛。:em800_137: 我發誓以後唔去旅行
作者: 小seven哥    時間: 2010-8-24 19:00:26

安心啦你地
作者: king1612    時間: 2010-8-24 19:01:04

:bigcry: 死者早日安息,我們永遠懷念你
家屬早日脫離傷痛,香港人永遠關心你
傷者早日康復,盡快重返香港
作者: cheungpaakyan    時間: 2010-8-24 19:49:59

原帖由 小seven哥 於 2010-8-24 19:00 發表
安心啦你地

What is 安心啦你地:question: 安息:question:
作者: joensr250    時間: 2010-8-25 00:54:55

一路好走~~~~~
作者: Lkis    時間: 2010-8-25 10:50:23

R.I.P.
獨自活下去或者會比死去更難受.. 但希望倖存既人能夠積極開開心心咁生活落去
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-8-25 20:23:14

真係好慘囉!!!開開心心去旅行!!做錯咩姐?點解要感樣!!!?
唉.....香港政府一定要追究到底呀!!!!
最後希望死傷者家屬唔好唔開心 keep breathing! 日子如何 你的力量也必如何
唔好放棄!!為左邊個都好 努力地生存下去0v0!!加油
作者: Magic7仔    時間: 2010-8-26 15:00:09

真的好可惜呀~!!! 菲律賓政府真係唔識做~ 講大話都講得好D丫~!依家係人命黎架~ 就算賠錢又點~ 錢唔係大晒架~!!! 大家要珍惜身邊的人呀~!!!
作者: 浪風    時間: 2010-8-26 15:05:15

香港同胞安息吧
作者: 天乂二    時間: 2010-8-26 23:57:37     標題: 回覆 樓主 至緊要開心 的帖子

安息la:'(

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2