AGAMES 討論區

標題: 你鐘意既職業係~? [打印本頁]

作者: 浪風    時間: 2010-11-1 15:48:15     標題: 你鐘意既職業係~?

大家好!我係浪風,換左ac  我依家係玄月
今次我係想知道大家鐘意D咩職:em800_16:
對於新手黎講..我唸 我先講一次每個職既要點先啦!!
首先: 武士(近攻) 對任何職都好屈(技能:封魔斬) 暫時冇任何技解到!!呢個係可以封住對手出技能既技 維持10秒以上 每升呢個技能1等級就提升秒數.(本人極力推介武士:fly: )
其次:劍客(近攻) 呢個職最勁地方係係就死之前用[不死技] 係第2之選!!#5 而且分身技都幾型!!
跟著:EC(遠攻) 多數係女性擔任既 用醫術黎救人,補血 相當好喔!! 如果想有裝就要做EC啦 因為40副,部副,BOSS 都要EC幫手補血  不錯喔!!!
接下是:術士(遠攻) 以大火技,瞬移技作為絕技,打BOSS 有80%係術士食,唔好既係PK較廢(冇屈既技)
最後:天C(遠攻) 用吸血技可以 KO係劍客既不死 而且仲有變身技,可以把人變成動物,再慢慢咁打,但回避率增加!!天C打BOSS搶頭刀都唔不錯,有鬼火技,而且打頑強仲係5職中最勁既 如果2~3M攻9秒就KO場入面5隻<---第3之選
希望呢D要點會幫到大家同投票選擇你心中之職業喔:em800_16:
多謝 大家!!:em800_137:

作者: fiona6129    時間: 2010-11-1 15:59:55

天c:P 天c:P !~!~
作者: abg4b10    時間: 2010-11-2 18:39:23

如果用係劍客既不死 較好<<天C有招減血技可以無視劍客不死照減血殺埋佢.何必變佢多此一舉?
作者: ivan19971219    時間: 2010-11-2 19:41:35

先唔講EC住#5
天C比人封技=/=出唔到寵暈人#5
天C高攻過武士#5
武士血高變左冇咩用
不過講到尾,E隻GAME HKD大哂#24
有錢唔洗技術都打得死你#24
作者: 浪風    時間: 2010-11-3 21:17:10

#3天C屈死劍客嫁:em800_11: 我依家先知...早知玩天C#3
作者: fiona6129    時間: 2010-11-4 17:40:08     標題: 回覆 2樓 abg4b10 的帖子

:( 5變佢劍客咪ko天c lor
作者: ivan19971219    時間: 2010-11-4 21:48:57

變寵唔係大哂,咪當葉係流,雖然會爆葉,但都唔好當訓介係流
作者: ivan19971219    時間: 2010-11-4 21:50:33     標題: 回覆 5樓 fiona6129 的帖子

你咁諗就錯lu,天c 0秒出寵少d血少d防你幾野死lu
作者: 乂路過    時間: 2010-11-4 22:42:24

原帖由 ivan19971219 於 2010-11-4 21:48 發表
變寵唔係大哂,咪當葉係流,雖然會爆葉,但都唔好當訓介係流

變寵真係唔係大哂-.-人地會+300%回...打10下miss 7下...所以某d人話天師變寵技好狗...其實你高回...比人變有咩好怕?;P 所以我退出天師行例...
作者: 浪風    時間: 2010-11-6 18:04:47

天C唔錯啦..有鬼火P頑強NO.1 又係遠攻打BOSS都OK P劍客仲係一流(吸血KO不死):em800_02:
作者: 浪風    時間: 2010-11-7 16:24:51

武林 武士勝利:cheer: :cheer:
作者: 星儿cyndi    時間: 2010-11-8 12:46:21

武士:em800_38: :em800_111: 多hp又多物攻
作者: 浪風    時間: 2010-11-8 22:18:34

依家冇人投術士.. ,不過我都認同術士冇咩用..雖然打BOSS都好難甩,但你打BOSS都係升LV 升咁高都冇用啦#2 PK最廢:L 就算用錢去買勁裝都好,術士都冇一招可以屈到機:em800_82:
作者: ivan19971219    時間: 2010-11-9 20:26:17     標題: 回覆 12樓 浪風 的帖子

用得好打武士唔係問題...
作者: 浪風    時間: 2010-11-10 20:00:33

睇黎 譚想我同入P場打下 咁先可以知結果既#74
作者: ivan19971219    時間: 2010-11-10 20:15:06     標題: 回覆 14樓 浪風 的帖子

我玩術唔係好勁,你另招人吧
作者: fiona6129    時間: 2010-11-10 20:15:23

頭先我1下符(岩岩鬼火car技)都搶贏白色:) (係樹0黎  不過最後想甩比隊友  點解甩比外人):@
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-10 20:43:09

推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>推推推;>:$ :$
作者: vivi1483    時間: 2010-11-10 23:58:44

;)`俄咩都吾鍾意!
但俄要踩場w0.(y)(y).
作者: abg4b10    時間: 2010-11-13 17:47:38     標題: 回覆 18樓 vivi1483 的帖子

踩場-33-當俄冇到-33-?
作者: vivi1483    時間: 2010-11-19 20:48:50     標題: 回覆 19樓 abg4b10 的帖子

你而+先知咩@0@?:no:
作者: abg4b10    時間: 2010-11-19 21:33:50     標題: 回覆 20樓 vivi1483 的帖子

屎忽鬼當俄冇到-33-
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-11-19 22:02:57

唔好咁膚淺-_-
天C對劍客,系劍客贏:Q
作者: king1612    時間: 2011-1-1 23:57:04

咁祭師點?無視佢?:em800_101:
作者: 浪風    時間: 2011-1-2 16:24:45

EC得暈同黑勁 比武士封魔都KO啦= =
作者: beebee19841124    時間: 2011-1-8 21:25:05

我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~
作者: Magic7仔    時間: 2011-4-28 15:42:28

對唔住. 我講晒. 各有各好. 最緊要自己玩得開心!!:victory:
作者: kiu342009    時間: 2011-7-6 23:29:05

天c天c.....
作者: ll23042304    時間: 2011-7-7 14:26:45

我都覺得天c好好 打王中名 90%唔會轉名
作者: 4568523    時間: 2011-7-12 14:38:07

C比人封技=/=出唔到寵暈人#5
天C高攻過武士#5
作者: 昏昏    時間: 2011-7-12 16:42:23

武士~~~
作者: bread0721    時間: 2011-7-12 18:52:18

自己都係鐘意ec! 最好玩;)
作者: fourftsnake    時間: 2011-7-12 20:11:23

天師...個人認為天師好似好打得..
作者: a1839562    時間: 2011-7-12 20:44:57

:) :) :) :) :) :) :) :) 武士武士武士
作者: 霸氣║明    時間: 2011-7-12 21:44:14

緊係天c 屈人:)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2