AGAMES 討論區

標題: [轉] 沖 廁 的 方 法 ( 可 能 吾 好 笑 的 ) [打印本頁]

作者: 斷情    時間: 2008-7-20 19:18:18     標題: [轉] 沖 廁 的 方 法 ( 可 能 吾 好 笑 的 )

沖 廁 的 方 法 ( 可 能 吾 好 笑 的 )

有 一 日 , 系 小 明 去 完 廁 所 之 後

理 所 當 然 小 明 就 想 沖 廁 啦

跟 住 , 當 小 明 禁 沖 廁 制 個 陣

廁 所 : 請 講 n 個 粗 口

小 明 : \ 33 / ||

@#!?@#@&&(&*&&#$*#&

之 後 個 廁 所 都 無 沖 廁

廁 所 又 話 : : 請 踢 我 九 十 幾 腳

小 明 : \ ___ /

小 明 勁 大 力 甘 踢 左 落 去

結 果 個 廁 所 依 然 無 沖 廁

廁 所 : : 請 放 一 張 500 蚊 系 我 上 面

小 明 照 做

點 知 呢 次 一 下 就 沖 走 左

小 明 : * * 的 ! 我 張 500 蚊 牙 !

好  吾  好  笑  都  回  復  我  啦 = ~ =
作者: 邀月    時間: 2008-7-21 14:27:28

唔好笑...不過小明好stupid
作者: wome3008    時間: 2008-10-13 18:54:31

gap爆爆爆爆爆~~
作者: 笨月    時間: 2008-10-13 19:01:22

個小明好傻=0=唔沖咪得囉(講笑)
作者: 隱形人    時間: 2008-10-16 19:32:32

勁啵.......廁所識講野=3=
作者: sinson    時間: 2008-10-16 21:33:00

小明好傻丫;P ;P ;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2