AGAMES 討論區

標題: 放+7新石裝 [打印本頁]

作者: 小火卍    時間: 2011-8-28 14:12:51     標題: 放+7新石裝

惡雙刀+7 16.8%爆 全新石上   80$ hkd    惡尾+9   27%爆 全新石上 120$ hkd               
100戎 5品 9星  80$ hkd  :fly:
作者: 小火卍    時間: 2011-8-28 14:13:44

重有一隻紅翼+9 6星 18%爆 100$ hkd
作者: tomtom09663    時間: 2011-8-31 11:16:32

惡尾平d得唔得:loveliness:
作者: 小火卍    時間: 2011-8-31 17:20:25

:flower:   100 $hkd 吧 最平
作者: tomtom09663    時間: 2011-8-31 21:31:48

100$,唔錯,我諗諗先
先裝後過數?
我信得過的,我唔係mic,
我仲想問問隻5品9星介係點(+幾血,幾命,等等)
作者: 小火卍    時間: 2011-9-1 19:09:08

我唔係過數的 我要點數@@ 電交的 你要仙call我 @@
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-1 20:25:21

你想面交,or我入落你ac,我唔電交同而交的,你講比我知隻介+乜先吧
作者: 小火卍    時間: 2011-9-1 20:40:27

點知姐== 我del左game =,=
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-1 23:26:59

咁好難收- -
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-2 18:47:19

咩交易方法?唔要電交.........同埋有冇得睇下隻介+咩:loveliness:
作者: 小火卍    時間: 2011-9-2 18:48:48

我只會電交 :em800_137:
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-2 21:00:57

你幾歲:em800_31: ,電交交D咩:em800_31: ,講個號比你知:em800_31: ?隻介+咩:question:
作者: 小火卍    時間: 2011-9-2 21:32:09

下..... 無言 昆吉仙唔電比人:em800_11:  我又唔會出街 比電入點係最好嫁喎
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-3 13:09:22

幾歲:em800_31: 我最最多知係隻介+咩:em800_11:
作者: 小火卍    時間: 2011-9-3 15:56:48

問人幾歲 方你都唔係好大啦   我隻介+1900生命
作者: tomtom09663    時間: 2011-9-3 19:17:50

幾多命中:em800_05: 我14:em800_89: 你搞我好想買:em800_111:
作者: 小火卍    時間: 2011-9-3 22:50:28

唔知= = 我只知生命幾多:em800_11:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2