AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

[見習記者] 曙光之最受尊敬團長 — 妖狼  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:57 發表
你D皮愛黎收?咁Q得意@@ 教教我@@
小朋友

game度已經唔夠打仲學人叫人出黎@@?
好似你咁打機打上腦呀?雙失青年A_A
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
73 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:49 發表
花生;P 收皮啦
正二手狗
你D皮愛黎收?咁Q得意@@ 教教我@@
小朋友<--咩都唔識
2手狗夠啦 夠做你個屎忽鬼

Lv:30
團:夜血,夜月

EXP
171 點
呀=.=你地2公婆都真係幾得嫁啵=.=
係咪真係我唔出聲你地就越黎越攪9我姐?
之前咁樣忍~到頭來俾人地踩到上心口~

EXP
468 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:53 發表
都話係GAME串77有咩用姐 你又唔知我咩來頭 我又唔知你咩來頭 出黎傾下囉 電車男@_@博上位E家野 要博神早就博左了 現在都上左位落 洗賓周博咩
唔順超既咪出黎囉 @@
我驚你唔敢BO
車錢我比喇 一邊食一邊傾好唔好?
最多 ...

咁**詞語過濾**威呀?咁勁呀?.?勁就唔洗連個acc都係收啦**詞語過濾**頭皮
好似你d毒狗打機打上腦@@?洗唔洗又收多幾個acc咁呀?
打機打到叫人出黎?三唔識七識你米奇?.?
咩你老豆老母教到你咁架?登佢地可憐;P
定係叫聲你花生狗爺呀;P 呀,唔記得同你講
你唔係連呢隻game唔洗望住都升到lv你都唔知呀嘛@_@?
用下個腦啦,個腦裝屎架?廢柴
洗唔洗game度死左幫你報警叫白車呀??

EXP
73 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:46 發表

遲入又遲入過人,好威?.?你有咩作呀?小人物
二手仔扮一手都算啦,博上位呀?假膠
你諗清楚自己有咩作為先啦,廢柴
明串你廢柴呀
都話係GAME串77有咩用姐 你又唔知我咩來頭 我又唔知你咩來頭 出黎傾下囉 電車男@_@博上位E家野 要博神早就博左了 現在都上左位落 洗賓周博咩
唔順超既咪出黎囉 @@
我驚你唔敢BO
車錢我比喇 一邊食一邊傾好唔好?
最多請埋你食飯喇 !
到時唔好話要番工 唔好話冇錢 唔好話呀媽唔比出街 借D依走左去@@

EXP
468 點
花生;P 收皮啦
正二手狗

EXP
468 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:44 發表
唔**詞語過濾**扮囉! 我叫花生 唔**詞語過濾**順超 出黎傾下計仔囉!
知你一手好**詞語過濾**巴閉!扮大佬@_@都好過扮你啦屎忽鬼@_@
得個講字有賓周用咩? 出黎4466拆點佢囉 我明唔倨你 點9 7樣@@ ...

遲入又遲入過人,好威?.?你有咩作呀?小人物
二手仔扮一手都算啦,博上位呀?假膠
你諗清楚自己有咩作為先啦,廢柴
明串你廢柴呀

EXP
73 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:38 發表

二打六~你咩料子唷@@?
扮完一手山崎呢加開始扮大佬喇A_A?
唔好再話自己係一手山崎喇好冇ja a_a?
二手扮一手,聲大夾惡呀?
唔扮囉! 我叫花生 唔順超 出黎傾下計仔囉!
知你一手好9巴閉!扮大佬@_@都好過你啦屎忽鬼@_@
得個講字有賓周用咩? 出黎4466拆點佢囉 我明唔倨你 點9 7樣@@

EXP
468 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:34 發表
放大D字嚇鬼呀@_@
驚死D人睇唔到咁 @_@
你2個有咩咪電話傾囉 打出黎型D?定想比人睇到你打D咩喔@_@
都唔明咁大個人 思想單純 頭腦簡單 講野一舊舊 @_@真係該會LU ...

二打六~你咩料子唷@@?
扮完一手山崎呢加開始扮大佬喇A_A?
唔好再話自己係一手山崎喇好冇ja a_a?
二手扮一手,聲大夾惡呀?

EXP
73 點
放大D字嚇鬼呀@_@
驚死D人睇唔到咁 @_@
你2個有咩咪電話傾囉 打出黎型D?定想比人睇到你打D咩喔@_@
都唔明咁大個人 思想單純 頭腦簡單 講野一舊舊 @_@真係該會LU

EXP
264 點
原帖由 *緋雪夜* 於 15-8-2009 23:02 發表

唔好再同佢地晒時間啦=.=人地想點咪由佢LO
唔係一陣比到位人地入就唔好啦=.=最緊要自己知就得
清者自清=.=
就好似團戰咁,輸嬴唔重要,最緊要開心咪得LO~可A_A
總之唔好煩到我地就得,係咁多~ ...

係既~~收到!!
篇野一時醒唔起某團團長先至係主角添:lol我識做既,無謂搶d  doremi風頭了a_a;P
好耐前係北山升等時see到某人講既我至係主角,呢句野都幾好使下,用係度完全不浪費....㊣;P ;P ;P
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
468 點
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 22:25 發表

咁我又質問返你la...
你能確定別人對你的尊敬與對夜云的尊敬是一樣的嗎?;P
你覺得兩者之間難道真的一點關係都沒有嗎?

唔好再同佢地晒時間啦=.=人地想點咪由佢LO
唔係一陣比到位人地入就唔好啦=.=最緊要自己知就得
清者自清=.=
就好似團戰咁,輸嬴唔重要,最緊要開心咪得LO~可A_A
總之唔好煩到我地就得,係咁多~

EXP
73 點
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 10:25 發表
see到我好混淆下:L
被訪問既呢位阿生據我所知係sS夜月盟Ss既團長。
至於sS夜血盟sS團長好似係夜云....唔係既咩!?
講真係團裹面 有分咩團位咩?
個個鐘意做團長個個都可以做
有心就得啦 洗咩你地多心姐
知你地有我地團心 不過好似與你地無關BO
同埋 邊個係團長都好似唔關你事^^

EXP
171 點
呢d野=.=你地會覺得好重要咩?=.=
如果你地睇得咁重要~可以張個post妖狼個名改做夜云~
我完全冇問題=.=
有時打機唔需要下下咁緊張既~
點解大家唔可以安安樂樂咁玩落去呢=.=

EXP
264 點
原帖由 妖狼 於 15-8-2009 18:51 發表
首先~夜血團長係我定云你地覺得有咩關係?
再講~天哥仔~ser1,3,4 cutline你覺得關我地事?
呢個問題你問一問隻曙光好過~
你地果邊死左ser,全部黎晒我地到打~唔通對我有好處?
果晚見到你地黎~知道其他ser輪住彈~我可以 ...

咁我又質問返你la...
你能確定別人對你的尊敬與對夜云的尊敬是一樣的嗎?;P
你覺得兩者之間難道真的一點關係都沒有嗎?
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
784 點

回覆 25樓 妖狼 的帖子

所以咪尊敬既團長狼哥囉@@
無錯呀a_a 只係 人一犯我 我一定十倍還返~~
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
825 點
我尊重的團長─妖狼:)
曙光,有緣再會。

EXP
171 點
你地自己諗很清楚~4個ser既人迫埋一個ser打~係咪會對我升快d先~
你地鐘意諗野諗埋一邊~
鐘意聽野聽埋一邊~我冇說話好講~
唔該你地唔好再影響到我~人既容忍係有限度~
唔好當我地唔出聲~你地就可以越來越過份~

EXP
171 點
首先~夜血團長係我定云你地覺得有咩關係?
再講~天哥仔~ser1,3,4 cutline你覺得關我地事?
呢個問題你問一問隻曙光好過~
你地果邊死左ser,全部黎晒我地到打~唔通對我有好處?
果晚見到你地黎~知道其他ser輪住彈~我可以體諒你地,由你地打~就算你同我打埋同一個位~我有冇話過你一句先?

EXP
784 點
原帖由 妖狼 於 2009-8-15 12:26 AM 發表
早2日狂cutline~你地轉晒黎ser2打~我地都冇出過聲~知你地果邊on唔到~
由你地打左成晚~你而家係咪仲要挑剔我?
你想影響到我既~咁我都會知道以後應該點做!! ...

講真@@有D野 你唔講 唔代表人地唔知
唔係你做既 都同你D人有關@@
應該係我地應該識點做~ 你係再甘既a_a
我指緊cut ser D事a_a 請不要用自己既腦去諗別人個腦~
人不犯我我不犯人呢個道理我都知 只係人一犯我 十倍還返a_a

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄