AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: sk4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 看來火砲的命運就只有這樣……   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
mi5842013 發表於 2014-6-26 15:49
其實我有玩雙刀...都知雙刀係廢...同樣裝備...俾我個小號斧都打得勁過隻雙刀....

我只係單純叫 ...

老老實實,大家得唔到想要嘅野,我剩係可以咁講
你話邊個比較慘,刀同炮我都有隻,我只可以講2隻都慘
組隊繼續困難

已準備轉職,自問頂唔順
衝裝玩呢d職就好似對一個不停失血嘅病人輸血一樣
今日開始我努力儲經書
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Terryand 發表於 2014-6-26 15:35
唔係講笑,公測以黎唔好以為淨得你火炮一個慘…
玩速流壓cd會比gcd反壓
冒險之路包冇點錯因為太多廢格

其實我有玩雙刀...都知雙刀係廢...同樣裝備...俾我個小號斧都打得勁過隻雙刀....

我只係單純叫你對比今次官方既技能調整....

至少雙刀今次調升每秒傷多DDDD...點都比火炮-CD好吧?

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
mi5842013 發表於 2014-6-26 15:15
你有造傷應該就唔會-90傷吧? 雖然改得很少...但每秒多點傷...都俾火炮那個改CD的好多了...

別 ...

唔係講笑,公測以黎唔好以為淨得你火炮一個慘…
玩速流壓cd會比gcd反壓
冒險之路包冇點錯因為太多廢格
血少防低,天生高閃但王有必中技
呢d野你呃得邊個
一比dps雙刀就現哂形,唔係因為cd

技能動畫解釋一切,雙刀出1招,其他職2招
你有冇見過1個職cd完,但招技未完?雙刀就可以做得到
呢個差距dot會救得到?救得到就唔會得返咁少人玩
同你講吖,全身+20,屬傷常駐50,對王82,基本造傷近30,一樣救唔返dps,同樣嘅裝以前我試過比我分身隻盾用打出黎有時仲痛過我雙刀啊==

呢d野,真係你睇我好,我睇你好
我任職都試過比人拒幾次啊==信心?講呢d

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
937 點
其實有無人發現拳既波紋
改左都無乜用咁既
利申 玩左1個星期拳

cskm2005  同意  發表於 2014-6-27 19:44:21

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
認真,唔好搞咁多野啦
火炮,雙刀呢d職,一人派張主武重置卷啦

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

Terryand 發表於 2014-6-26 14:53
放心啦,dot職都係同你陪葬,雖然我都估到佢唔會點改
目前普遍副本減傷90,防禦值一直冇公佈,無從考究

你有造傷應該就唔會-90傷吧? 雖然改得很少...但每秒多點傷...都俾火炮那個改CD的好多了...

別跟上面的斧比..跟下面的炮比吧...你就有信心繼續玩了...

EXP
6326 點

已經叫做改了嗎?

雙手斧怒氣好似難儲左...消耗快左...但係提升左%...即係唔駛好似以前狂轉到火紅再開BOSS..

雙刀,法書,鐮刀都有加到持續傷害....打PVE肯定有改善...

火炮沒什麼好說的..明顯已被官方放棄...出技的僵直時間那麼長..就是你把技能CD全改成1秒也沒用..也是要等他擺好姿態放完...再轉一圈GCD...才能出下一招的...
呃...說錯了...對副武炮不錯..主武降3秒..副武就降9秒...副武炮受惠了..主武炮還是放棄吧...

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點

放心啦,dot職都係同你陪葬,雖然我都估到佢唔會點改
目前普遍副本減傷90,防禦值一直冇公佈,無從考究

傳奇班癲佬到底知唔知宜家pve dot職同其他打手差距幾大

真係多x謝…我就黎刪角

EXP
243 點
冷卻時間...幫得多少忙呢- -|||
這是一個迷?

cskm2005  副手CD也變低了~  發表於 2014-6-27 19:40:31
jim88302  很多.. 您開一支鐮刀 全點速度 看看主力技降多少 - -"  發表於 2014-6-27 16:13:58