AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 念卦
打印 上一主題 下一主題

念卦babii的尋人啟示 [複製鏈接]

EXP
126 點
原帖由 念卦 於 2009-9-7 19:40 發表

你應聲而來,十足十鼬鼬^v^成條應聲虫咁
個族d fd全部都吾再玩童話,咁樣你就話我搞到佢冇朋友
o~原來佢吾玩童話,之後交個族比我,之後d人走哂,都係我錯?
我應成佢幫佢搞好個族,我有做到,不過最後d人跟哂千代子走,又係 ...

哈哈,比人講中左就要玩人生攻擊??
你d威水野好多人都知啦-,-...
而且...我係邊個關你咩事??我只可以話..我入過蚊姐個族
都入過千代個族,千代個族搞得好過你...咁d人緊係入哂佢個族啦,冇野丫??用個腦黎思想吧,thx
仲有一點..我唔知鼬鼬係邊個,都冇咩興趣知,so你同我講其他人d野都冇用囉,okay?
你話你班fd係哂入面..我知丫,果陣有人係族挑起個火頭,
比人串到冇言而對就自己走族..之後好偉大講左句: 識我念掛既唔該跟埋走
你呢d叫搞好人地個族??你個良心都幾偉大@@"笑
之後仲要開隻自己分身黎同我講::你做咩sb 3kf6我個fd??你跟邊qf9度丫??
我識佢啊公架喎,想傾2句??
之後又走埋...唔係蚊姐同我講..我仲以為真係咁惡死@@"
原來又係d人上身@@角色扮演@@?囧
你果陣出左族..唔係話會放棄童話架咩@@?
做咩返黎??比人串唔夠??咁威水既野..好難唔知~_~"
而且你好多野..都係人地有眼睇架囉...okay?
你做得衰野多...自然個朵會臭...另外..我唔覺得你個朵依家仲會香囉
我黎回帖係因為支持呢d活動only,針對方面...你可以話有可以話冇
如果你話有,okay..同你講,我睇唔過眼only囉,okay?
果陣整到人地個族冇哂..之後仲要講到自己好偉大咁..有做到..笑?
的而且確係有人支持你個帖,,但係會唔會係人地唔知內情呢@@?
再者..呢度有幾多個真係快ser既人支持你丫@@?哥仔
你個朵係快ser已經臭到貼哂地啦-,-係你先可以成日無知身有屎
都可以扮唔知,扮無奈..之後又作呢又作路話比人屈姐...
我黎回帖係支持呢個活動,之前都有講過..
呢個活動係搵返d  最佳損友  囉
你自己做唔岩..搞到人地冇哂心機玩..仲可以厚左果幾十吋面皮搵人
強!!!服左你
你既衰野太多啦....一拖幾果d唔好講...用假相黎媾女呢d呢@@?
都唔好扯太遠啦....你自己搞到人地冇朋友..冇左個族..
你依家講到自己冇錯,,okay,你冇錯..
錯左蚊姐小氣,okay?
如果我係蚊...比你搞到個族咁..我都唔會再玩囉!!!
另外..千代個族我都入過...我有份叫佢地開族
我問佢地點解走..佢地個個都係話不滿果陣既大頭
話佢不知所謂...冇能力帶好個族先走...
我冇記錯..果陣係成堆人一齊係你面前走既..
而果個無能得黎又要死衝既大頭...亦都係你...念掛babii,okay?
如果你咁都叫整好左個族...okay..我都冇野好再講

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1033 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 hkopend 於 2009-9-7 19:27 發表

佢交個族比你果陣,係第個族黎-,-最開頭果個囉,okay??
佢果陣停玩左陣..之後先再同俊一齊再玩
佢玩返果日已經搵返我了,okay?
另外...有冇屈你心照啦,大哥
你次次係快ser比人xyz@!%#@%
你之後都係話比人屈架,有一次 ...

你應聲而來,十足十鼬鼬^v^成條應聲虫咁
個族d fd全部都吾再玩童話,咁樣你就話我搞到佢冇朋友
o~原來佢吾玩童話,之後交個族比我,之後d人走哂,都係我錯?
我應成佢幫佢搞好個族,我有做到,不過最後d人跟哂千代子走,又係我錯?
個陣我d fd全部係哂入面,佢地有眼睇架,
你又係邊個呢?
你又知我比人吉?
你又當自己係邊個,
你又做咩會係度回帖呢?
你又做咩會咁得閒咩?
方你吾係無聊無野做走黎針對我咩,
針對我既人好多,但都未見過你呢d咁無聊既人,
我比人吉, ok 無問題,如果好多人都僧我阿,就吾會有人上黎十卜我個帖啦^^
我依加有心手1返佢地一齊玩童話,你又要上黎講3講4,好似要講比全世界知,我個朵臭,
ok,你e加成功啦,ok?
私が私の目を閉めるとき私は会うことができる

EXP
126 點
原帖由 念卦 於 2009-9-7 19:12 發表

請問你係咪無野做,搵野黎搞@@?
佢個陣話交個族比我,佢先走族
佢自己去左開族囉,ok?
吾該你啦 屈人都屈好d啦,
呢個活動吾係比你拎黎嘈人/搞事 ok?
正經小小啦你 ok?
下下話我搞到人吾玩,咁童話咪好多人吾玩? ...

佢交個族比你果陣,係第個族黎-,-最開頭果個囉,okay??
佢果陣停玩左陣..之後先再同俊一齊再玩
佢玩返果日已經搵返我了,okay?
另外...有冇屈你心照啦,大哥
你次次係快ser比人[email=xyz@!%#@%]xyz@!%#@%[/email]
你之後都係話比人屈架,有一次唔係架咩@@?
再另外..呢個活動係真係比有心人搵返d舊朋友囉
你係為而開post我真係唔知囉-,-"如果你有心搵返蚊姐同俊果d...
最起初就冇咩可能搞到佢個族咁差
後尾你話比返佢做..佢都唔願做囉-.-"
你唔好成日咁自大啦...蚊唔玩主要係有人衰到佢最原本族既朋友冇哂..
果次已經停玩左一次啦.....童話會好多人唔玩~_~sosad
ok唔知醜,當自己係邊個@@?囧

EXP
1033 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 krustyh13 於 2009-9-7 19:14 發表
支持^0^~

多謝^0^:flower:

EXP
2 點
支持^0^~

EXP
1033 點

原帖由 hkopend 於 2009-9-7 19:02 發表

咁作得~_~"
抵你係快ser 成日比人串,比人話都可以仲咁厚面皮@@"
個族係指蚊開果個??笑~_~
如果係既..佢點會跟我入左其他族;P
自己有族唔理去其他族玩??:L
點呃人丫:lol 囧
次次你比人吉爆都話人唔知內情又呢又路 ...

請問你係咪無野做,搵野黎搞@@?
佢個陣話交個族比我,佢先走族
佢自己去左開族囉,ok?
吾該你啦 屈人都屈好d啦,
呢個活動吾係比你拎黎嘈人/搞事 ok?
正經小小啦你 ok?
下下話我搞到人吾玩,咁童話咪好多人吾玩?

EXP
1033 點

原帖由 雪bIbu 於 2009-9-7 19:01 發表

0.0 我知唔知都無所謂~v~

無所謂啦 ,d人無聊,上黎搞事

EXP
126 點
原帖由 念卦 於 2009-9-7 18:34 發表

蚊吾玩係因為俊 ok?
佢地走個陣,個族重好地地的,你吾知內情吾好亂講.
重有,俊係因為悶先吾玩

咁作得~_~"
抵你係快ser 成日比人串,比人話都可以仲咁厚面皮@@"
個族係指蚊開果個??笑~_~
如果係既..佢點會跟我入左其他族;P
自己有族唔理去其他族玩??:L
點呃人丫:lol 囧
次次你比人吉爆都話人唔知內情又呢又路
寫文咁叻~_~轉去做文學家啦:time: sosad:'(

EXP
221 點
原帖由 念卦 於 2009-9-7 17:53 發表

佢放流料:funk:

0.0 我知唔知都無所謂~v~

EXP
1033 點

原帖由 惡魔小婉 於 2009-9-7 00:24 發表
希望你搵番d朋友仔陪你玩啦:P

55,多謝你對我有希望^^:yip:

EXP
1033 點

原帖由 hkopend 於 2009-9-7 17:04 發表
哈哈..又係人屈你
咁你都幾犯聚僧-,-"
仲有..果陣蚊未走囉...okay?
而且你所講既 丫俊 都係岩岩玩冇耐
果陣我日日都有同蚊姐傾計..
佢話比人嘈到個族散哂..冇哂朋友...玩唔玩都係咁先唔玩既
如果你認為我強行屈你... ...

蚊吾玩係因為俊 ok?
佢地走個陣,個族重好地地的,你吾知內情吾好亂講.
重有,俊係因為悶先吾玩

EXP
1033 點

原帖由 雪bIbu 於 2009-9-7 17:06 發表

0.0 好彩呢D內幕消息我都唔知

佢放流料:funk:

EXP
221 點
原帖由 hkopend 於 2009-9-7 17:04 發表
哈哈..又係人屈你
咁你都幾犯聚僧-,-"
如果你認為我強行屈你... ...

0.0 好彩呢D內幕消息我都唔知

EXP
126 點
哈哈..又係人屈你
咁你都幾犯聚僧-,-"
如果你認為我強行屈你...okay..你羸囉..當我屈你...
但我諗..唔會所有快ser而又知情既人士都屈你掛???;P

EXP
1033 點

原帖由 hkopend 於 2009-9-7 12:50 發表
哈哈...蚊同俊已經冇再玩...(聽講已經轉哂手)
原因唔多唔少都關你事-,-"
你果陣整到蚊個家族d人...成日嘈..郁d又拉人出族
依家仲可以咁厚面皮搵返人地...good
抵你快ser咁出名;P ;P
醜字識點解嗎@@? ...

嘈個陣佢地以經走左,so 吾好屈我ok?

EXP
126 點
哈哈...蚊同俊已經冇再玩...(聽講已經轉哂手)
原因唔多唔少都關你事-,-"
你果陣整到蚊個家族d人...成日嘈..郁d又拉人出族
依家仲可以咁厚面皮搵返人地...good
抵你快ser咁出名;P ;P
醜字識點解嗎@@?

EXP
1033 點

原帖由 雪bIbu 於 2009-9-7 00:25 發表

^^希望如你所願啦:P

希望會好似你咁講-3-xd

EXP
221 點
原帖由 念卦 於 2009-9-7 00:21 發表

多謝多謝 多謝你成日上黎支持我
我都想佢地快d返黎陪我玩童話

^^希望如你所願啦:P

EXP
65 點
希望你搵番d朋友仔陪你玩啦:P

EXP
1033 點

原帖由 雪bIbu 於 2009-9-7 00:07 發表

我都有架wo 0.0

多謝多謝 多謝你成日上黎支持我
我都想佢地快d返黎陪我玩童話