AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Siu魏
打印 上一主題 下一主題

siu魏 ~~ 爆爆爆爆笑吹水區 >w<  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

家陣200版= =
我諗好快就到300..
本人專用SD名片
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1014 點

回復 201# 的帖子

father 的大陸fd

help我xx人,say的= =

EXP
113 點
haaa
邊個令仔同你講

EXP
1014 點

回復 198# 的帖子

大家.5好用粗口,用e d@@

EXP
1014 點

回復 197# 的帖子

正是,大陸人tell 我的= =

EXP
113 點
笑到p左落地下~~~
勁大力推你

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

呢個係唔用粗口都鬧到人乜咁- -
本人專用SD名片

EXP
1014 點

回復 195# 的帖子

= =

回下我la @@

EXP
1014 點

回復 194# 的帖子

你這個......
進化不完全的生命體,基因突變的外星人,
幼稚園程度的小學生,先天蒙古症的青蛙頭,
聖母峰雪人的棄嬰,化糞池堵塞的兇手,
非洲人搞上黑豬的後裔,陰陽失調的黑猩猩,
被諾亞方舟壓過的河馬,新火山噴發口,
超大無恥傳聲擴音喇叭,愛斯基摩人的恥辱,
和蟑螂共存活的超個體,生命力腐爛的半植物,
會發出臭味的垃圾人,"唾棄"名詞的源頭,
每天退化三次的恐龍,人類歷史上最強的廢材,
上帝失手摔下來的舊洗衣機,能思考的無腦袋生物,墨
損毀亞洲同胞名聲的禍害,祖先為之蒙羞的子孫,
沉積千年的腐植質,科學家也不敢研究的原始物種,
宇宙毀滅必備的原料,連半獸人都瞧不起你的半獸人,
10倍石油濃度的沉積原料,被毀容的麥當勞叔叔。

像你這種可惡的傢伙.............
只能演電視劇裡的一陀糞,
比不上路邊被狗過灑尿的口香糖,
連如花都美你10倍以上,網
找女朋友得去動物園甚至要離開地球,
想要自殺只會有人勸你不要留下屍體以免污染環境,
你摸過的鍵盤上連阿米吧原蟲都活不下去,
噴出來的口水比SARS還致命,
裝可愛的話可以瞬間解決人口膨脹的問題,
耍酷裝帥的話人類就只得用無性生殖,
白痴可以當你的老師,智障都可以教你說人話,
只要你抬頭臭氧層就會破洞
要移民火星是為了要離開你,
如果你的醜陋可以發電的話全世界的核電廠都可以停擺,
去打仗的話子彈飛彈會忍不住向你飛,
手榴彈看到你會自爆,
別人要開飛機去撞雙子星才行而你只要跳傘就有同樣的威力,
你去過的名勝全部變古蹟,你去過的古蹟會變成歷史,
18輩子都沒幹好事才會認識你,連丟進太陽都嫌不夠環保!!!!!!!

正5正 @@

EXP
1014 點

回復 192# 的帖子

好la,我post d thing 上來@@

EXP
1014 點

回復 189# 的帖子

24)有一外地人來港,能操廣東話,佢個fd 同佢講香港d 交通工具呢,一係唔係按掣下車, 一係就嗌有落...於是佢就有d驚啦,心諗咁煩,驚自己擺woo龍...
有一天她搭MTR...買左飛...佢想去觀塘,就埋站啦...佢就心諗:"係時候啦...!"

於是,佢就舉高手,掀起個蓋,按左個粒紅色的圓型制,成架車剎制停左,成車人呆哂望住佢,佢心諗:"今次仲唔成功?!!!"
之後就0係車卡大嗌:"司機!!!!觀塘有落!!!"

好,多謝$5000HKD

EXP
113 點
大家冇喇喇唔講野...你地,,,
笑死左 =口=?!
好似 重複 帖左,,,囧rz

EXP
113 點
卡卡~~
24)有一外地人來港,能操廣東話,佢個fd 同佢講香港d 交通工具呢,一係唔係按掣下車, 一係就嗌有落...於是佢就有d驚啦,心諗咁煩,驚自己擺woo龍...
有一天她搭MTR...買左飛...佢想去觀塘,就埋站啦...佢就心諗:"係時候啦...!"

於是,佢就舉高手,掀起個蓋,按左個粒紅色的圓型制,成架車剎制停左,成車人呆哂望住佢,佢心諗:"今次仲唔成功?!!!"

好笑 >w<

大力推~~~~~

EXP
113 點
15)從前有一個淫賤的富家子弟娶妾,問妾:"你個波有冇饅頭咁大個?"
妾說:"緊係有!"
結果,洞房那晚,一關門,富家子就奔出房門大聲慟哭:"旺仔小饅頭!!!T.T"

聽過 >w<
笑死左果陣

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

21)有一日, 菲庸A同菲庸B傾計....

菲庸A話:"唉, 老細日頭成日叫我做野, 成日都yes sir, yes sir咁叫到天光.... "

菲庸B就話:"車!我老細晚晚都叫我做野,no sir,no sir咁叫到天光, 我仲慘啦!

22)我有一位朋友係等巴士途中醒起百達通冇錢,
身上又冇錢,好彩心生急智,係上巴士時,因為人多混亂,作勢用百達通過機.
再自行扮提示音.."咇",不過唔小心"咇"高音左..比車長叫住:先生,你負錢wow"

23)從前巴士上有一中年夫婦
夫:"坐入d啦!死臭西!"
婦:"頂你~臭你又lam?!"

25)從前,一班人去hk的某地方旅行,咁係郊區黎,有一位朋友仲帶左佢媽媽一起
咁大家玩完就成班人搭bus 番屋企...咁兩架bus一架296號 一架296m
但淨係得296m 先經大家去個條路.
咁於是等左幾架296號黎,都未有296號m..
個位朋友的媽媽就勁大聲咁話:"@@@@@!點解咁耐都未黎m 架?!"
本人專用SD名片

EXP
1014 點

回復 182# 的帖子

c了,= =

5好笑的,100%爛GAG

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

16)今個星期學校係環保週,老師呼籲同學:"各位同學,如果有咩家電,例如電視呀..電腦ge..唔想要,都可以拎去回收ga!"

結果
那一晚

小明將 「我的電腦」 扔進了 「資源回收筒」...

17)癲狗姓咩?

姓布.

18)
有一天小強問他爸爸:“爸爸,我是不是傻孩子啊?”
爸爸說:“你怎麼會是呢,傻孩子?”

19)從前 有個老師教中文,講對聯,同d學生講:"對聯,即係兩對句子,講求詞性相同,平仄相對...上聯動詞下聯要對番動詞,名詞要對番名詞,什至有d要人名,對番人名,成語對番成語tim!"
同學們不明所以了一會,老師突然叫:"有冇同學試吓出黎玩吓...作吓對聯呀....呀....不如就...陳小明啦!!"
結果陳小明寫了一副 令全場驚訝,老師折服,,驚天地泣鬼神,史上最精彩,最精煉,最工整的對聯

黑板上寫著:

「唐.英年早逝
    汪.名存實亡」

20)明星爛gag 語錄

黎明:我絕對唔會空肚食早餐  (好玄,大家自己get 吓啦...)

房祖明: (某電影頒獎禮):多謝各位陪審團對我ge 肯定..  ( 陪審團=.=....ok you win)

記者:一提起bernice 你就面紅..好得意呀..!!
陳豪:係呀...紅都面哂...

(邊個睇錯左面都紅哂ge,唔該回帖)

古巨基 : (捧住相機)呢個x152單鏡數碼反光相機 係由單眼散光古巨基帶俾你

林海峰:天下無不散之林夕
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

11)從前...有一粒星...叫做天王星..
點知天王星突然間爆炸

越漲越大...
越漲越大...
越漲越大...
越漲越大...

變左天王巨星

12)老師在課堂上對小明提問,小明站起來卻一聲不吭。
老師:小明?
老師:小明??
老師:小明!你怎麼回事啊?你到底知不知道答案啊?好歹吱一聲啊!
小明:吱~

13)從前有個老師教數學,關於co-ordination.. 有point D,E,F,G
D,E,F given, G is unknown
問D,E,F 連成ge 線touch 唔touch 到point G
咁同學們開始做,老師就睇吓同學做成點,問到:"點呀..? 計成點呀? 大家條野掂唔掂到個G點?"

14)有一班中七畢業班,上最尾一堂體育堂,咁岩個日落雨,但大家就堅持要落playground 打波
佢地打完波之後,成對襪都濕哂...於是就除左對襪出黎扭乾佢啦..
個體育呀sir突然大聲咁問:"你地當呢度茶餐廳呀?!"
眾同學:"咩呀...?"
老師瞪大眼說:"擰襪?!!!(檸蜜)"

15)從前有一個淫賤的富家子弟娶妾,問妾:"你個波有冇饅頭咁大個?"
妾說:"緊係有!"
結果,洞房那晚,一關門,富家子就奔出房門大聲慟哭:"旺仔小饅頭!!!T.T"
本人專用SD名片

EXP
113 點
kakka
你個令帖令我心情令令 >w<送你一個...
推推推推推推推推推推推推推
推         推     推                 推
推       推         推               推
推     推             推推推      推
推                                      推
推       推推推推推推          推
推       推              推          推
推推推推推推推推推推推推推

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

)知唔知金庸寫左十四本小說,D字頭合埋,可以組成一句野
B:唔知,咩野?
A:飛雪連天射白鹿,笑書神俠倚碧鴛
B:未聽過.....你又知唔知英國有個小說家,叫羅琳,係哈利波特既作者,佢D小說字頭,都可以組成一句 :

「哈哈哈哈哈哈哈」

2)餅店staff : 歡迎光臨
小明 : 唔該要一打哥倫布
staff : 吓?!
小明 : 我話 ,唔該要一打哥倫布!
staff : (掩住嘴笑) 你係咪想要一打拿破崙呀?!

3)從前有個叫做阿爽的人死了,
在送葬的那天,
他的家人痛哭流涕地呼喚他的名字:
"爽呀爽.....!.爽呀......!爽呀.....!."
這時經過一個路人, 看刑這場景, 便問:
"你們爽什麼呢?"
爽的家人頓時泣不成聲:

"爽死了..!"

4)點解李雲迪咁驚用美源髮彩?
因為
美源髮彩.  「冇得彈!」

5)皇上:「用一個字來形容朕」

太監:「渣!」
結果那個太監被凌遲處死...  
6)一天早會,校上上台講話,台下隨即傳來嘈吵的笑聲
校長說:『一 A 好靜靜喇下,一 B 唔好笑人地呀,一 C 都唔好笑』
台下笑聲還是不絕於耳,校長怒火了,道,『一D都唔好笑! 』

7)從前有班人(ABCD君)去bar玩骰飲到醉哂,去左7仔
收銀:"4個六呀~"
A:"四個六好**勁呀?! 嗌爆你! 10個六!!!"
B:"得啦,爆左啦!行啦老友~~"

8)全世界最短亂倫故事

妹妹對住媽媽講:"wa!老豆好勁呀~"
媽媽:"超~!大驚小怪,原來細佬仲勁tim呀!"

9)話說有一天,警局外有糖果公司宣傳派免費棒棒糖,好多少女去排,突然有個呀婆,有個呀嬸見到咁多妹妹0係警局外面排,以為係捉到什麼雞竇,掃黃行動成功啦...
個呀嬸見到個呀婆就話:"呀婆,你幾十歲人,都搞呢味野?!"
呀婆就有d唔順氣,人地歧視佢老:"咩呀?! 老就唔可以做呢d野ga 啦?! 我又細到大都鍾意ga la!!!"
個呀嬸又詫異又激動:"唉呀?! 呀婆,你連牙都無啦!搞呢味野??! 唔知醜!"
個呀婆勁嬲:"咩呀!? 我可以用條脷ga ma!!!!!"
呀嬸:!@#@!!@#!#@!"

10)有個人睇醫生
醫生 : 你條頸嚴重受傷 , 唔可以再郁 , 再郁ge話你就會死
病人點點頭:"哦!"
本人專用SD名片