AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1476|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 副本問題 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
665 點

趣圖分享勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

樓主

唔知最近有冇人發現好多冇品玩家打副本
佢地組好人一入到副本就即刻走去打怪,唔理齊唔齊人係副本入面
好似驚死一陣打完副本去唔切投胎咁,等都唔等下人
其他人見到有一條友走去打又跟埋一齊去,唔睇下人齊未先開打
我覺得-,-等下人唔洗死下話...?
有d人係為左做任先入隊打副,就係因為尼d人,等都唔等下人,係咁沖去打,一王,二王...
搞到人地連任都做唔到-,-當然,佢咁內都未入佢都問題,但係你地d時間真係有咁趕?連戈1~2分鍾都唔等得...?
唔等得既就唔好組人打副-,-你自己去打單人啦
本人係一個小小既ec,見到尼d唔等得人既小朋友有時真係唔想補佢
當然,我唔會同佢地一樣咁冇品

尼個只係我小小意見,不喜勿插

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
258 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我本人28/38/45 呢3個副本係會沖王的._. 你禁得副本傳送姐係準備好打啦 你唔入係你問題

EXP
1254 點
唔高興味單挑LO,自問獨行玩家,除左45副唔會再組隊-.-

汐瀴  咁我單挑唔到既-,-都想d隊員合作小小  發表於 2013-8-31 21:31:15

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
665 點

趣圖分享勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

我開尼個po只係想大家反省下,玩隻game姐,唔洗咁趕既,等下人都唔洗死既
好啦,你話會打到係一王前等,咁一王前d怪尼?
如果人地入隊係想吸經尼?小小經加加埋埋就唔小架啦,為人著想下.
而且大家都知,尼隻game多小朋友,你地做乜佢地就學你乜,學d唔學d,第時唔等人連一王都打埋
一Team人,為自己隊友諗下,唔好一味得個趕字.等齊人先開打lo~
你打到去一王戈到米又係要等,咁打前面d怪有乜意思
我只係唔想尼隻Game d風氣愈來愈差.

主打遊戲
幻想神域
EXP
136 點
我都好討厭e種玩家,
沒錯是一齊傳過去一齊入副,
但係總有人電腦load得比較慢.
就算係一齊打王,有人死左你都可以拖多陣先殺王姐..
好啦你覺得浪費時間,咁最後跌箱(地獄)出黎,
d人都未齊(可能死鬼左)你就開,係咪太過份?
利用完人地個隊,自己搞掂自己就離隊,e d唔叫自私叫咩?

汐瀴  ~_~唉....風氣唔好  發表於 2013-8-31 19:41:29

主打遊戲
幻想神域
EXP
244 點

試帖勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

同樓上一樣,一王等,不過有時我地話打曬三次五人,完唔到一次仲有兩次打,慢慢完都得,我地個會d人再組d街場人多數都係唔等人打住先,到一王就4個開,最後個個就睇下佢入唔入得切,我地會拉住隻王,拉到我地就死個時先殺王,但係街場人唔多唔少都有傻仔會話,彩你都傻,之後打死隻王,不過多數d人都會睇得開話一陣完左再打咁樣(真實事件黎,唔係老吹,打唔到王個個係我個會d人黎)

汐瀴  我戈fd戈陣入左人地隊,佢仲未入副,戈隊人就打左一王- -佢同我講反勁嬲  發表於 2013-8-31 19:44:41

主打遊戲
幻想神域
EXP
860 點

麻雀勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章

我平時打副本都係係一王等架啦
仲有組好人唔係要傳咩?傳完咪齊人LOL

汐瀴  但係可能人地未接任戈d架麻....= =  發表於 2013-8-31 19:39:07