AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1177|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

有關商城既問題 [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
樓主
1. 轉蛋其實有無必要出得咁慢? 每個星期只係出一款轉蛋
隻game始終係舊game黎 大家都好期待想有多d既時裝去選擇
既然台服都仍然有更新 我認為真係唔需要一期一款咁慢...

2. 幻化水晶
唔知大家覺唔覺得依家連玩幻化既動力都無埋
一粒幻化大約都500金 中隻藍字寵都係得四五千
星石月岩出黎出去都係果幾個款
所謂既大獎 好似今期既"傳說機甲龍王座騎"
原來係幾日前"幻化星鑽"出過既 其實又為咩呢?
完美增幅水晶/高階防爆增幅水晶都唔係容易中...
仲有果兩格初級聲望工具包同埋成長能力重置卷 同中波有咩分別?
中野又無咩驚喜 唔中野就更加係傷心 叫我地點有心機去幻化呢?

3. 幻化星鑽
其實台服已經長期開呢樣野
玩家既心態就係明知有金時
都唔會輕易出高價收件藍時返黎
咁幻化水晶自然都會小人玩(而且中野機率太低..)
點解唔可以每個星期/兩個星期都出現幻化星鑽?
官方可以考慮星鑽出新時裝/金時 而幻化水晶就做d復刻既性質
將星鑽同水晶分成兩條路線 我相信更容易吸引到唔同既玩家去課金

其實仲有好多唔同既野可以上架
例如幻化水晶轉蛋,幻化星鑽禮包
呢d都係1d優惠比到玩家去更有心機/動力去購買
仲有寵物轉化果實..有d玩家會想升隻s+級攻擊力既寵 但係合完又無得轉質素..

最後補上幾樣野 係我同我既朋友都希望官方可以上架係幻化水晶/星鑽/轉蛋到
大天使之翼(粉紅色/白色)/新款既星石,月岩及戰騎/口部時裝既甜甜圈及棒棒糖(金字就最好)

至於遊戲內容方面, 希望官方都可以加快進度緊貼台服
例如雷恩研究所, 85金裝多人副,仲有定期既幻化寶石等等
希望官方會接受更多玩家既意見 謝謝

風雷  多謝意見!  發表於 2014-9-23 10:21:55
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
風雷 + 10 + 10 讚一個!

總評分: EXP + 10  金幣 + 10   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
2749 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

人與人之間就好像是貝殼, 能和在一起就是緣分。 當找到一個真心真意喜歡的人, 要是覺得選擇是對的話, 就算有再多的反對聲音, 也一定要堅持下去。 即使最後的解決是別離, 但是曾經幸福過……

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1836 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
聖境傳說
EXP
363 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

不嬲唔玩幻化...我覺得商城抽時裝仲抵,起碼有40包必中
我都中過5,6件藍時,而幻化完全係6合彩既機率,最好既一次十粒幻化中4粒50%
果陣50%仲係4千1粒....