AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1831|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 海外玩家 拿不到啟動碼問題。。。 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

樓主
海外玩家 拿不到啟動碼問題。。。

現在申請遊戲帳號 需要啟動碼 。。

但是那個alta app  海外玩家 都用不到。

點樣玩????? 有沒有其他方法?

請版主說明下。。我這裡好多朋友想玩 點知道 申請ID 就卻步了。。。

申請不到 。 alta app 用不到。。。

試問 你們只是會公佈便道可以買到你地那些卡。。

但是就沒途徑可以給海外玩家 申請到帳號 ?

有什麽意義?

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
已經解決  

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

好像FACEBOOK什么的,注册可以得到3个吧,我听别人说的

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

密你 都不回复 = =  需要帮手啊 ~~~~

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

可以去信客服信箱索領,又或者我幫您拎都得,有需要既話留個言 :)

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

如果你係有心長玩, 唔想睇住隻game死,
麻煩你, 去伸請或者搵朋友幫手伸請個啟動碼啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

天心 發表於 2014-11-9 18:06
就算整左 这个啟動碼 系統 還不是一樣 幾萬個 外 掛在那邊 打副本 。。。。   外 掛那些就沒頂到    只是頂 ...

所以官方咪係到捉緊囉, 官方1邊捉, 工作室一邊開, 咁捉到幾時?
我唔想又見到一班國內工作室係到洗交易頻囉
而呢到係港澳服, 而唔係國際版, 當然係要保障左港澳服玩家權益先
而你GA朋友, 如果人數唔多, 可以PM 官方版大搵佢處理下,
我斷估你好多朋友唔會多到幾百幾千甚至幾萬掛

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

就算整左 这个啟動碼 系統 還不是一樣 幾萬個 外 掛在那邊 打副本 。。。。   外 掛那些就沒頂到    只是頂到正常玩家 。。。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

或者都可以試下pm 官方版主處理, 唔希望再見到官方開放免注冊碼開號,唔想再見到幾萬個外掛入侵神域!

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

luoggzxcvb 發表於 2014-11-9 16:02
發電郵跟客服索取咯~不過一般客服懶得理你的╮(╯_╰)╭

哈哈  這個是真   發個email 問他們  都要等1~2星期  。。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
110 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

發電郵跟客服索取咯~不過一般客服懶得理你的╮(╯_╰)╭