AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5006|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 你想點呀小學雞,屎爛!   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
你認為學我講野就好型好威威?洗唔洗比個讚你?唔知頭唔知路就係到話我推PO
你係咪唔鋸我之前串親你,依家係到玩報復?
你係咪幼稚左D?你想點呀大佬?
你想搵交嗌就係到嗌,你唔好搞住我個PO
我有講明我會更新
你識爬文嗎?洗唔洗我教下你?小朋友?
最後我要多謝你幫我出推PO

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
屎爛 發表於 2014-12-23 13:19
昆狗打手收嗲

笑左,我咁ga程度係打手...如果我係打手,你重有聲出咩?

EXP
8990 點
叛逆小方 發表於 2014-12-23 12:08
嗯嗯,佢比我話左一兩句之後,佢認為"推"就係唔岩
我推自己個文PO相,佢就認為我話佢推自己又推
人地話 暑假 ...

昆狗打手收嗲

EXP
8990 點
星霜 發表於 2014-12-23 11:55
老實講句
有時見人係咁推舊POST真係好煩(開服初期/沉左好耐)
推POST唔係問題,但可唔可以唔好推埋D冇用既呢? ...

明顯有人維護昆狗夏辰
我推POST叫大家小心佢
就係呢D昆狗令到吾小新手比人昆吾玩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
375 點
小朋友齊打交

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

星霜 發表於 2014-12-23 11:55
老實講句
推POST唔係問題,但可唔可以唔好推埋D冇用既呢? ...

嗯嗯,佢比我話左一兩句之後,佢認為"推"就係唔岩
我推自己個文PO相,佢就認為我話佢推自己又推
人地話 暑假多小孩,而加寒假都係咁

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
861 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 在線勳章

老實講句
推POST唔係問題,但可唔可以唔好推埋D冇用既呢?
樓主戈個POST係分享GAME入邊既相
佢一開始就講左話會定期POST相上去比大家睇
既然係咁,佢推POST都好正常姐
但如果係連開服初期/沉左好耐既POST都推,明顯有問題

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

ekixon 發表於 2014-12-23 10:29
雖然唔知咩事..亦都唔想知..我都推下

故事話說有個小學雞唔服要報仇,最後報仇不遂的故事
個故事係教訓別人唔知頭唔知路就唔好亂插人
面係人地比,架係自己丟,唔好係要爪爛自己塊面同人嘈
堅守信念係岩,但堅守一個錯ga信念同人嘈,為嗌交而嗌交
都唔知為乜

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=111865
http://forum.agames.hk/forum.php ... p;extra=&page=3

ekixon  讚  發表於 2014-12-29 21:37:13

EXP
835 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

雖然唔知咩事..亦都唔想知..我都推下
E

EXP
8990 點
你厚面皮到個個post都吊9人地

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

你一開始只係為左報仇,就算我冇打個"推"字,你都係覺得我係推post,對你黎講,比我話兩句後,我係我個post一打野就係推,你自己做到咁,我都冇野好講啦,依家仲唔係你威晒?

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

依個人冇得救

EXP
8990 點
549524560 發表於 2014-12-21 18:38
對於這種不講道理的小學生,直接屏蔽+無視吧,吵起來浪費時間
而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠 ...

你唔識字 唔知我講咩 定係你的教育程度只達到識小你老毛尼幾個字

549524560  我水平低,我是垃圾,滿足了沒?話說,我除了一開始,其他都在跟叛逆說話,後面跟你有關係?我只是跟他說而已,別誤會  發表於 2014-12-22 18:36:26

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

叛逆小方 發表於 2014-12-21 18:43
唉,假期孩童特別多,用道理令他明白是不行的,也只有無視他
佢文字又睇唔明,自己講野又一舊舊,又十問九唔應, ...

節哀順變吧,少年~除了無視,別無他法,除非你們到處計生(故意讓他玩一個很垃圾的職業,還說是最厲害最簡單的,即讓他知道,這遊戲不好玩……)

屎爛  搞不清狀況 還要強出頭?  發表於 2014-12-22 01:59:02

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

549524560 發表於 2014-12-21 18:38
而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠 ...

唉,假期孩童特別多,用道理令他明白是不行的,也只有無視他
佢文字又睇唔明,自己講野又一舊舊,又十問九唔應,自己想點為乜都唔知,好難溝通

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

叛逆小方 發表於 2014-12-21 16:43
我好冷靜同佢講,但佢就一味講同一句,自己唔知頭唔知路就係到嘈我,佢都係唔鋸我話佢姐,但又要威,年少無知? ...

而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠不要和白癡爭辯,因為他會把你的智商拉到同一水平,再用豐富的經驗打到你

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

549524560 發表於 2014-12-20 19:21
雖然不太清楚發生什麼事,但請先冷靜下來先~要學會談定哦~

我好冷靜同佢講,但佢就一味講同一句,自己唔知頭唔知路就係到嘈我,佢都係唔鋸我話佢姐,但又要威,年少無知?定熱血過頭?我都講左N次,係都要包呦頸,都唔知為乜

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

雖然不太清楚發生什麼事,但請先冷靜下來先~要學會談定哦~

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
花生

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
為左咁少o既事而去嘈
何必呢……

叛逆小方  我都唔知佢想點  發表於 2014-12-21 16:35:14
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿