AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7667|回復: 73
打印 上一主題 下一主題

今次仲點撐落去...  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
玩曙光一年.....俾老豆老母嘈左無數咁多次........每次鬧完我強忍眼淚....每次升過2格死左我亦都不曾放棄.....甚至未升返d exp死第2,3,4,5次我都照忍落去.......
今日...細佬返黎話佢maths測驗得68.....呀媽嘈到拆天...仲向我算帳....要我係佢面前刪哂曙光個程式....當然你地話有心米裝返......
但係佢話只要見到任何跡象證明我玩曙光.......有殺錯冇放過....當然我可以即場玩離家出走.....但係咁做亦都冇咩用....最多叫你返黎米又係唔俾你玩......個天似乎真係玩緊野.....我越行近60lv既目標.....佢越係要阻住我......欲斷難斷...豈止肝腸寸斷.........索性gm話我外掛封左我ac我可能更加安樂......
忽然諗起朝早通識堂睇左套短片.....個人因為抵受唔住呀媽.....有唔開心就以寫文發洩.....仲因此去左同呀婆住....發覺自己有幾分似佢.....係最需要人既時間.....竟然冇人幫到自己......
我唔知大家每日有幾多好運同黑仔既事.....但係我自己覺得就特別多......到底人生在世係為左咩野呢?為左自己開心?定係為左榮譽?只係令身邊人開心?.....一個人唔開心.....生存幾廿年捱既苦頭米就白白枉費?
想不到停雨不夠半天.....雨竟在我的心中再次下起來。
有緣再見...我知我仍然唔會放棄係將來任個一刻繼續搜找那一絲曙光....一絲希望。

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2008-4-21 19:25 發表
首先..我想問''你幾大?離家出走對你有咩好處??
d阿媽係咁ga啦!!我都係為左曙光同佢地嘈過無數次!!!流過無數眼淚.......
你阿媽唔比你玩..不外乎係你d成績姐~
1係甘..你可以同你阿媽商量下...
一個星期玩2日''其他時 ...

我今日13歲....我梗係有傾過.....星期六星期日共3小時1-5得半粒鐘一日.....你玩俾我睇....10年都冇60lv....我成績唔好?banmd one29名...英數科學中史全級頭幾名架.....
熄mon?......gm唔黎封我自己都死啦- -
算啦....到我大個左我一定要返曙光
原帖由 lamxdxd 於 2008-4-21 19:29 發表
星期6同日+埋只得3個鐘...咁樣=冇玩過
你呀媽..真係變態
唉...成績有乜用...只係表面...品行先至係最重要

我夠知....但係佢係都要理我成績......我細佬小五問佢點考中學....仲話埋我淨係打機唔幫我細佬.......成日淨睇表面
今日我又派測驗...科學全級第1......未俾佢睇就鬧左一餐...話就話話我唔幫細佬.....其實生豬肉黎既.....玩曙光令佢地睇到唔順眼米成日砌我生豬肉
原帖由 lamxdxd 於 2008-4-21 19:27 發表
冇咩好講..只能講你呀媽明知你細佬數學得68分..係佢問題..
仲要係度怪你,,,簡直就係屈得就屈
不過我都會撐你ga

琳姐你可能覺得成績冇咩野...不過你其實大個都可以搵個老公.....我唔讀書...咁又唔通食軟飯...冇錢...可能軟飯都冇得食
好開心見到咁多人都支持我...我一定會返黎架!

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 72# 的帖子

你呀爸都xx地...
全級第3名都要嘈..痴線
心......好甜

相7....很甜很溫暖

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我都和你幾似,我是全級第3名,但系老豆成日都唔贊成我玩曙光,你地玩曙光玩得夜就話唔得姐,但系我做功課做得夜都要比阿庥罵:'( ,真系唔知開心定傷心好,你見我成日on,其實之前我系去網吧玩的:'(

EXP
16 點
我們都知持你呀,幻乂影。
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

EXP
112 點
比我見到你阿媽我一定串死佢!!!!!!!!!!!!!:@
嘈死佢...
再唔係...你留錢買樂器(越大聲既樂器就越好)
咁就係你呀媽訓午睡個陣係度吹
佢問你你就話,,,你唔比我打機
咁我轉行吹野囉,有問題咩!?:victory:

EXP
184 點
人生複雜 ~~ 世事難遇 ~~
我玩得就玩 ~~ 唔會理會個d當我係朋友 其實唔係ge人 . . .
的確上你媽明屈 !! 咁好成功都錦呀 ~~
同佢講 !! 你有冇天理架 !!
我成功咁好 ~~ 仲話我 !!  你依假算點呀??
想我跳樓?? 定想我死呀??
打機輕鬆下都唔比??  吊頸唔洗"頭"氣架??
你想我死咪出聲囉 !!

EXP
4 點
講樣野比你知呀,由我中一果陣玩曙光到宜家中四
你估下我宜家幾多lv﹖最高果隻都係38咋
或者你會估係我打機唔叻
但係其實係因為我唔可以成日打機,或者打打下就會比屋企人叫我去做其他野
再唔係就無啦啦比人鬧
成績,我一定無你咁好
但係玩嘅時間就應該少過你
不過我都無諗過唔玩,應該係話我會係d無人ge時刻先玩,廢時比人煩
所以唔好理佢地咁多啦,離家出走就無呢個必要
大個咗果陣唔理佢地咪得lo
教你一樣野啦,將個曙光logo收到埋一埋
半夜三更先黎玩咪得lo
再唔係,放長假先黎玩,你鐘意點玩都得啦﹗
唔好灰心,我地成班人陪硬你﹗

EXP
16 點
你一定要回來HBOnline呀>.<
我中味還$給你>.<
我個好掛住你呀>.<
嗚嗚嗚......嗚嗚嗚嗚.........嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚........(打出來的,不是真哭,不過我真係好傷心!!)
我會記住你,你要回來呀!!!!!!!!!!
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 天嵐 於 2008-4-23 13:30 發表
我慢升等埋你丫@0@
我除左隻56 射仲有55ec 我又升得慢-3- 等埋你
你要快d 番黎玩-v- 串多d 我等我升快d@@"
唔好俾咁大壓力自己呀讀書o個方面-3-
盡左力就ok 啦-3-! ...

不嬲都冇俾壓力-3-.....高分唔代表有壓力........好少溫書(除左中史)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-4-23 01:39 發表
其實a"a13碎打下機洗唔洗搞到咁疆呢?!
maybe你可以試下由其他途徑說服你牙媽@@
or做好d成績 我諗佢大既都會寬鬆一下a_a
期望隻鵬女係奇地再度同你升lvv喔a_a!
p.s 必要時 搵駕生扑濕你老媽子 !w! ...

-0-一好做好成績個方面啦- -有冇睇我打咩-0-

EXP
475 點
哈哈,我老媽子都唔比我玩架,不過唔夠我嘈芝麻@@"
我有個提議@@你話幫你細佬補習,溫書,之後換玩曙光既時間@@一舉兩得,係就慘d= =

小雞雞

EXP
260 點
講野真係高深..........
佩服佩服

仲有...搵人幫我踢左我只 幻滅乂暗殺  距
因為放左ac= =

EXP
53 點
我慢升等埋你丫@0@
我除左隻56 射仲有55ec 我又升得慢-3- 等埋你
你要快d 番黎玩-v- 串多d 我等我升快d@@"
唔好俾咁大壓力自己呀讀書o個方面-3-
盡左力就ok 啦-3-!

EXP
207 點
其實a"a13碎打下機洗唔洗搞到咁疆呢?!
maybe你可以試下由其他途徑說服你牙媽@@
or做好d成績 我諗佢大既都會寬鬆一下a_a
期望隻鵬女係奇地再度同你升lvv喔a_a!
p.s 必要時 搵駕生扑濕你老媽子 !w!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 武鬥之神 於 2008-4-22 12:44 發表
我係你我一定會罵呀媽,你細佬自己吾聽書姐,就算聽吾明都可以問d miss呀sir,佢地一定會答你細佬,仲有,68wo,都ok la,你吵媽想你細佬大個做咩呀(科學怪人?),麻麻地過左未算lo,好多人連6字頭都未拎過la~你就咁同你呀媽講 ...

小學68好難咩-0-......我小學最低一次讀書只係71-,-.......
去網吧?我屋企附近冇網吧+我功課唔少.....平時都係一路掛一路做~
如果我晚晚食完飯都唔返一定俾佢罵狗- -
算啦.....我一定會偷玩~即使一星期都唔知有冇7粒鐘-,-

EXP
2767 點
我係你我一定會罵呀媽,你細佬自己吾聽書姐,就算聽吾明都可以問d miss呀sir,佢地一定會答你細佬,仲有,68wo,都ok la,你吵媽想你細佬大個做咩呀(科學怪人?),麻麻地過左未算lo,好多人連6字頭都未拎過la~你就咁同你呀媽講,再吾係,你同你呀媽講:你再吾比我玩曙光,我就去網吧玩,吾玩到間吧收擋都吾走,我仲要日日去玩(呢招我成日用,都幾ok wo~)
你呀媽可能會怕你去學壞,可能放你一馬,不過你自己都要好聲好氣d,暗暗地9下佢比你玩(吾好太明顯),咁樣,佢想放你一馬既,未有得下台lo~因為如果你吾9下佢,佢下吾到台,就算想比你玩都吾得la~

終於打完la~食飯飯~
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

EXP
251 點
幻影呀 我依家升緊隻分身咖 我要同你打 你記住番黎 搵番我 同埋 曙光任何認識你既人呀 因為我要同你打 & 佢地會掛住你的=v=
你就算唔上曙光 都上番agame啦~.~ 因為 大家都想見你  卡卡~
把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點

回復 54# 的帖子

仲以為佢地火你添= =
囧頭

EXP
15 點
我阿爸唔比我玩遊戲=.=
我就偷玩......(佢返工我就立刻開電腦)
佢返來我就立刻關電腦
佢E+可能唔知我玩緊遊戲(偷玩左差唔多1年):lol

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 吹水仔 於 2008-4-21 20:28 發表
點解你msn d fd會咁火呢= =???

因為佢地又上黎睇-0-加上我係度向佢地呻....佢地就登我好唔抵