AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2045|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[見習小記者] 人物專訪 高等魔師升級之路 [複製鏈接]

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
208 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章

樓主
[見習小記者] 人物專訪 高等魔師升級之路

圖轉至小丁
上次講完做鞭人的生涯,今次講下高等魔師升級之路。現時好多魔師都過百級了,但如何再升得更高呢?今次請來快樂Ser 魔師等級 第四位 "乂心心乂" 等級:175 同我地分享下升級之道。

(部份問題有 蜜糖小b  有份解答)

輝 - 本人    心 - 乂心心乂

輝:hi,你好~

心:hihi  你好@@

輝:請問你對於魔師由領悟到獸神衝擊之後升級方法,有什麼建議?

心:要一條高傷鞭/2隻高力寵(最好用暗/金/火力,獸化果隻要100親xD),咁就可以發揮獸神衝擊的力量,咁升lv咪易升囉..

輝:請問糖果新地圖能最高算至哪一個Lv?

心:165lv(168-170都可只係時間上慢一點)

輝:沒地方能升級了,大部份都去攻城,對於魔師攻城升級,所需的攻城分大約幾多級1Lv呢?

心:冇game係手,唔記得!!!!(你問問小b,叫佢答你) xd
小b: 4千分^^

輝:大約1Lv需要多少天才能提升1Lv?

心:我雙exp升要1.5-2天 (要勁快^^)

輝:請問你由多少Lv開始,以攻城分升Lv呢?總共用了多少才升至175Lv呢?

心:165lv開始用...係用攻城分升...!!!!(你問問小b,叫佢答你) xd
小b: 167開始用   xd

輝:攻城分換至差數萬經,又如何提升呢?

心:做打怪任務升(175前還可以開超經娃到冰洞b2 升)

輝:能提供魔師秒各地方的人物傷嗎?(例如:鬼3,龍宮,糖果地圖)

心:我之前放過係2000fun

輝:有什麼建議給玩魔師的玩家?

心:當然係比心機提升鞭技.增加攻擊力.仲有需要一條1500以上既鞭(最好過埋2千XD)

輝:多謝接受訪問~^^thz

心:不用客氣@@

後記:
訪問後得知 由 165 開始要靠 攻城幫助 而一級的攻城分 約 = 分子一支     可見升一級是如何昂貴

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
10 點
變態老手- -"
吾知如果港錢,10000$買吾買度尼

EXP
227 點
w0w我見到好多$___$''

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
208 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 pudding927 於 2009-7-30 15:10 發表
借左我張圖仲老笠我小b答問題/.\
都吾知你有無傷害小b/.\
旦係升1lv要4千分真係非常之貴@@可見高lv乃有錢之人

心嗌我問小b=.=有d佢都唔記得xd

EXP
11 點
XDXDXDXDXDXD

EXP
31 點
THX A LOTS ^^
GD

EXP