AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3166|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

[圖係轉貼]為曙光設計101~120LV怪+秘笈,,入黎睇下啦,整佐4個鍾,吾夠位先po甘多post,,吾好意思~!! [複製鏈接]

EXP
108 點
樓主
悶得濟,愈整愈多

自從阿帝天被封印後,蟲族就一直懷恨在心,決定派出精銳術士到黑暗女后調派人手。
黑暗女后決定派出超出100LV既怪獸,係回程中,精銳術士被玩家殺死而取得情報,,
打開一睇,原來係古代族文字,玩家立即將情報交比樂天長老,,
解讀後得出過100LV~120LV怪獸與地圖資訊..........
                                                                             待續..............

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
13 點
係咪真係出120lv架-v-
如果係咁真係有排升"

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

d技咁BT..搵鬼玩咩.
本人專用SD名片

EXP
288 點
原帖由 月卍靈兒 於 2009-8-28 00:19 發表
最後一個post,,麻煩哂
-------------------------------------------------------------------------------------------------
102LV秘笈-黑霧(使敵人畫面黑哂3秒) 每4LV +1秒
  104LV秘笈-克心術(使敵人每秒扣1000 ...

首先多些樓主  but

使乜你幫曙光出呀.你d技好搞笑,修改下佢正常性先plz
日本已經有120啦,hk曙大可以叫日本儸資料改120,對嗎樓主?

也許不怎麽喜歡自己的人,更懂得怎樣去愛別人        …空之鏡…

EXP
175 點
d 技好怪-0-
我睇要曙出呢d技係冇乜可能的-3-

EXP
1746 點
多謝樓主分享^^
生命交替好屈機@o@

EXP
585 點

首手多謝樓主

111LV秘笈-生命交替(與敵人進行HP交換)
113LV秘笈-飄雪強風(將敵人或隊友送到乘風之村)
100LV上有幾個技都幾離譜下例如以上e2個技!可以同敵人交換hp- -甘姐系差唔多打死對方果陣佢就可以同你交換左hp-甘佢姐系反敗為勝  不如唔好打佢 俾佢打 就死果陣就用交換HP吧-113lv個技仲勁 同對方打緊 唔夠佢打可以送佢去乘風之村!

EXP
700 點
唔好插樓主咁盡啦~
雖然某d招式事實上係無咩可能..
但係欣賞佢擺既心機、時間、精力 吧~

EXP
2132 點
CDD唔好咁啦=口=

EXP
1014 點
102LV秘笈-黑霧(使敵人畫面黑哂3秒) 每4LV +1秒
不如大定算- -
104LV秘笈-克心術(使敵人每秒扣1000血)共4LV每4LV +100(例:108LV 扣 1100)
有乜好講- -乜都死啦嗎- -?
  105LV秘笈-金禪吸收(吸收敵人金禪脫轂化為能量)共4LV,,1LV吸10秒,2LV 25秒,3LV40秒,4LV 1分鍾
金禪脫轂係咩能量呀- -?
  107LV秘笈-分身術(每樣野+30)LV1+30,LV2+60,LV3+90,LV4+120
上到去LV4,屈= =
  108LV武器-封印刀3天, 每次打怪有3%令敵人封印5秒
同戰82好似- -
  109LV秘笈-黑盾術,(無法對使出黑盾術既人進行物攻/魔攻),LV1,15秒,LV2,20秒,LV3,30秒
無用石的化身- -
  110LV秘笈-冰山阻隔(無法使用技能在施法者身上)LV1,15秒,LV2,30秒
30秒不死身- -?
學淫天講.60萬.打乜- -?
有咩用....完全唔明...
  114LV秘笈-進化術(將HP上限提升至1萬血)
93就做到- -洗去到114先有得用- -?
  120LV,,元神-白龍寶寶
咩元神呀- -一千萬攻咩- -120LV先用到

最後講講- -
100打上唔係人升的- -
出120我諗冇乜人會玩上去- -
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。

EXP
2132 點
佢意思係個秘笈120lv先用到..
120lv禁左出黎有元神拎...

EXP
784 點
好有問題囉 -- 強風底下應該係吹雪 點解係飄呢?? 動詞唔岩!!!

仲有 話明元神 點解係120LV先用得??
定係指緊隻元神120LV 有LV既叫寵身唔叫元神- -"
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
477 點
我想問......e d曙光咖?

e個,我系天女玩,用距整d人去乘風之村,甘距玩咩?同心番來?:em800_124:
點圖有更多野睇!

EXP
711 點
欣賞你的心思:call:

EXP
108 點
原帖由 段天 於 2009-8-28 09:19 發表
  104LV秘笈-克心術(使敵人每秒扣1000血)共4LV每4LV +100(例:108LV 扣 1100)
  105LV秘笈-金禪吸收(吸收敵人金禪脫轂化為能量)共4LV,,1LV吸10秒,2LV 25秒,3LV40秒,4LV ...

我點知你地高LV戰士有幾血喎:bigcry:

EXP
784 點
  105LV秘笈-金禪吸收(吸收敵人金禪脫轂化為能量)共4LV,,1LV吸10秒,2LV 25秒,3LV40秒,4LV 1分鍾
  107LV秘笈-分身術(每樣野+30)LV1+30,LV2+60,LV3+90,LV4+120
  108LV武器-封印刀3天, 每次打怪有3%令敵人封印5秒
  109LV秘笈-黑盾術,(無法對使出黑盾術既人進行物攻/魔攻),LV1,15秒,LV2,20秒,LV3,30秒
  110LV秘笈-冰山阻隔(無法使用技能在施法者身上)LV1,15秒,LV2,30秒
  114LV秘笈-進化術(將HP上限提升至1萬血)
  120LV,,元神-白龍寶寶

呀生=.="好有問題
你所講既生命交替 我走去蟲后到交一交替再飛去天女打交咪無敵?? n甘多血 我又有斗氣
飄雪強風 我送隻黑龍去乘風之村?
進化術 我依家已經可以做到10000血=.= 根本有同無差唔多同埋曙光會出埋D低能野嗎?
克心術 有呢招我真係玩晒 打交我一放 除戰士外我頂盡人地都係6千血 放完好似呀盜乜仔仔甘上飛機
等佢死

好矛盾呀樓主- -" 唔好以你既智商去評曙光開發人員既智商
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
2 點
克心術 <~~ 好似好屈機咁,如果我有依招就好;P

EXP
636 點
原帖由 月卍靈兒 於 2009-8-28 00:19 發表
最後一個post,,麻煩哂
-------------------------------------------------------------------------------------------------

好傷個mon bo

名:疾風戰士         
職業:戰士                        
LV:隨時變                       
團:sS夜血盟Ss

EXP
700 點
幾支持
幾有心機..
by the way~~~
都唔錯 不過有d招同之前個d太類似
==========================
大佬 唔好真係出120lv= =
我即刻唔玩........................
5x億經= =如果100lv以上...........
真係好難玩落去..

EXP
1843 點
113LV秘笈-飄雪強風(將敵人或隊友送到乘風之村)  ←有排行-_-"嘻嘻