AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1453|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

放清嵐105lv巫ac+86道ac [複製鏈接]

EXP
24 點
樓主
ID雞佬囧(巫) 紫紅骰(道) 隨ac附送10幾個分ac倉庫
雞佬vip仲有6個月 巫副修儒80 佛副修陰陽40
兩個ac一齊放 因為結左婚+有2仔1女(一個未出世)
開天終必高強仔+終法必三味女+開天雙筆技女(未打技)
兩個都係3職 巫+槍+佛&道+槍+佛
巫-法指9 抗法指12 攻8 其他15以上(唔計陣任) 3神器 2仙獸(熊貓+兔)群衝+追符3技牛(未洗好技)
道-全修6-15 2神器
大量雜物  終神佑+毒牙 終必+高強 7色光 北極光 彩虹沙 陽炎晶 中國娃娃
生活技鍊金80
巫有4lv強化翼+騎寵 中國娃娃
NaRcisuss幫主 有品名唔臭
兩個ac用左2M幾$玩 而家一齊放不散賣 價錢add我(自出) 太低唔好add
msn leaky19900817@yahoo.com.hk hsbc過數/元朗網吧面交  (暫時叫價2500)

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
24 點
推一推..

EXP
11 點
7雞型啦 @@