AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6006|回復: 70
打印 上一主題 下一主題

反傷真係咁惡咩? [複製鏈接]

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

樓主
個個武尊衝埋黎連三下已經死左啦:)
有幾多人係堅驚陰陽反傷丫講真:&
霸星血多, 反傷又多, 攻又多, 都算..畢竟那是錢
一個60武尊普通+5,+6裝+3+4武, 都可以秒七,八千血啦
陰陽呢? 上齊裝上足符文, 套裝加埋血, 頂多咪8千左右(唔計手染)
3連, 秒下果下唔計, 真正反返去既, 得6千左右, 當一個陰陽反傷最高119%
6千x1.19, 7140
一個60武尊普通裝開埋buff, 都起底9千血
係, 陰陽有得冰人, 仲要定足4.8秒(上限)
你搵十幾個普通裝既人, 去試下有幾多個可以定人先
唔好淨係比果幾個例子我, 要比就比個比例我
點解係陰陽唯一可以反擊既位置, 都要整個減30%反彈?
唔好話係因為我少血我無錢整係我既事
我大大話話都八千血, 全身+10果d都接近1萬啦下話?
個陰陽+10得黎對方唔識+10既?
6千攻都秒到8千血, 萬四攻既點算?
活血暈左又出唔到, 3連秒左連再生都無用處了:)
個個之前都係咁投訴陰陽有咩屈有咩屈
又唔見你地諗下自己個職有咩好:)
武尊副裝同金裝差距過千血
御靈副裝比金裝更多血
血既差距又拉開左一千:)
稍為有心少少打下裝既武尊都可以簡單上萬一血
御靈上埋hp神器都未必到9千
反傷由119減30, 變左89
當佢3連計埋普攻同暈人打8千, 反左7190
你叫一個普通裝既陰陽如何打4千?
講真有無機會打都成問題:)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

propropro 發表於 2012-2-7 21:15
最後係
吵到怎都是沒結果
我退出了= = 打搞

你玩熟陰陽先搵我^^

EXP
543 點
最後係
吵到怎都是沒結果
我退出了= = 打搞
最後係
我都有陰陽^.^

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 21:04
自己找下你這句 = =
你想無比錢同有比錢一樣勁? 0cd係比錢整出黎
56樓啊

都話, 你講既野唔洗比錢:(?
0cd0cd, 你見唔見我仲講到明1萬血?
果d咁弱雞既0cd唔岩我:(
果d0cd, 5個組埋一齊都死啦^^
復一次秒一次
你想無比錢同有比錢一樣勁?
無.可.能
重點係我定^^你唔跟=你離題
你想講其他? 開po囉^^

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 18:40
「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反

自己找下你這句 = =
56樓啊

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 20:55
我沒為靈仙搶d咩野
幾時認為先?>
唔好亂屈我

我最了解既係陰陽平衡我唔係淨講陰陽講乜?
「唔係一個平衡另一個就可能不平衡」
咁呢個要靠你啦
我淨係會為陰陽爭取平衡:(
「靈仙同陰陽比是比出陰陽強大的地方~~
有什麼重點@@?」
又唔見你比下靈仙有咩勁, 我夠唔明點解御靈明明偏補, 點知除左復活同護盾之外, 補技無咩幫助
「血你得到了
血量強化....,明更更新^^^
陰陽online新世代」
你唔係話靈仙乜都擋唔到既, 而家比你加下血啦^^
唔好玩啦, 血既強化大家係一樣
點解唔見你講時裝?
加血大家都一樣有咩問題?
陰陽獨有架?

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 20:56
我邊句話要+10?
比錢=+10:(?
符文唔洗錢?

頭先先講完+10,右話沒-.-
這點算了
重點係
你沒野啊-.-
+3靈
20銀都唔洗
+3法速
你咪玩啦
你後活慢多0.x秒沒咩問題掛
反正行都要時間@@?
你用外掛識飛?
我問你
你會唔會隊友100%同一時間掛點-.-
比就比比例我
回返我
我幾時講過要同情靈仙@@?
講啊
仲有
重點係你來定
但唔等同我要跟你重點講

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 20:32
+10先得笑左-.-
你自己其實係咪0cd?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=21493&tnum=5&subbs ...

我邊句話要+10?
比錢=+10:(?
符文唔洗錢?
+3法速率,+3靈敏你估好平?
我係咪0cd你咪黎搵我證實下囉^^

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 20:52
就算係平衡, 我重點都係平衡返武尊同陰陽既差距:(
你靈仙弱雞關我咩事?_?
你自己要為靈仙爭取關我咩事?_? ...

我沒為靈仙搶d咩野
幾時認為先?>
唔好亂屈我
靈仙同陰陽比是比出陰陽強大的地方~~
有什麼重點@@?
平衡?
唉,你算把啦-.-
唔關音速事
係關防同血事:lol
咪右比比流星秒= = ?????
血你得到了
血量強化....,明更更新^^^
陰陽online新世代
加油@@
你講平衡就唔好只講陰陽
唔係一個平衡另一個就可能不平衡
你要支持陰陽的話我都支持你
因為我都有陰陽啊@@

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 20:28
唔講平衡這個post重點是廢野一個了
不平衡就唔好煩咩火盾扣反傷啦
重點都有問題~~

就算係平衡, 我重點都係平衡返武尊同陰陽既差距:(
你靈仙弱雞關我咩事?_?
你自己要為靈仙爭取關我咩事?_?
火盾扣反傷關你靈仙咩事?_?
你會唔會去消防局睇醫生?
你會唔會去醫院報警?
你會唔會搵社工捉賊?

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

iamahtung 發表於 2012-2-7 19:35
佢要話係特點我無計:(
我都諗無咩陰陽血高得過我戰場buff都無既10140血:(

睇點玩姐
E+降物反未實裝     都已經無人反得死我
除左金裝全+10狂衛   應該都無咩可能會反死

EXP
543 點
「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反

+10先得笑左-.-
你自己其實係咪0cd?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=21493&tnum=5&subbsn=6

EXP
543 點
重點是重要,但其他就不可說的?
咁政府玩哂啦,我地仲洗咩咁多野同政府講啊?
你當其他人有問題?

EXP
543 點
唔講平衡這個post重點是廢野一個了
不平衡就唔好煩咩火盾扣反傷啦
重點都有問題~~

EXP
758 點

孤單心事 發表於 2012-2-7 19:22
嘈到E+仲未嘈完= =
我都無諗住嘈咩  不過有樣野我想講
武者既清怪技  少得可憐  

佢要話係特點我無計:(
我都諗無咩陰陽血高得過我戰場buff都無既10140血:(

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反

嘈到E+仲未嘈完= =
我都無諗住嘈咩  不過有樣野我想講
武者既清怪技  少得可憐  
      直線:鬥氣衝擊   波動拳(2轉武尊技,仲要儲氣)
自身範圍:迴旋斬   無雙迴轉(2轉武尊技,持續狀態,副本被小怪封增益技不能使用)
好啦 有4招   
鬥氣衝擊 0CD(1秒)  機率160%傷  貌似好好,但係範圍細  副本小怪唔會永久企你前面
迴旋斬  非0CD  塔王有專精  但都要有返咁上下攻速先可以連放
波動拳  要儲氣 打副本容易被小怪CUT   清怪速度慢
無雙迴轉  更無用 1封增益狀態就無法使用
如果連3連擊音速勾拳都要減弱   咁武尊仲有咩突點存在?
補陰玩法有好多  要PVP 你唔用暈介  係你蝕底  暈介可以用2隻
大大增加左攻擊者被暈既機率    再+上再生解除暈既機率   生存率絕對高

我諗應該無咩武尊高過我既數值嫁啦   話哂公會戰BUFF+戰場BUFF
如果我打御靈中左暈介/比佢解左暈  咁我就輸硬   我血再多都無用

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 18:08
樓主係你,你右唔好爆粗@@?
係你右點?
我問你

「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反
=6720血
保命技?
絕影,術射,坦系一下打你5600血」
佢地既血, 又止唔止陰陽既120%^^?
「你叫人唔好拉其他職比,你就拉音速比?
你原因係咩?」
我根本唔洗拉^^因為個post既starting pt就係咁
中途加個靈仙補既係你, 你呢d就叫拉^^
你明乜野係logic未?
「咁仲咩要反咁多?保命定義是反到人死or補1刀死?」
你以為好多?
7千5血陰陽(普通裝有升調氣,活泉符,術爆值/傷符文)
我當一個武尊要打4下, 7千5/4, 1875:1
打死果下係唔會反, 咁姐係1875x3, 5625x1.19=6693.75
7千5, 殺到一個陰陽, 6千7, 卻只係接近一個武尊5分3既血量
「保血本來怕打手,這點絕對合理」
合理, 唔合理我洗乜四圍走
不過打手陰呢??
重點唔在於我係唔係補:)
如果你係純粹想傾補c的話, 講真, 我做得御靈補, 我當然覺得御靈補好
雖然解唔到負面, 但死左咪復囉, 我解到自己buff咪得
不過以上呢兩句你唔洗覆我:)因為重點唔係到, 你想傾補c自己開post^^
「咁點解你之前講佢死唔去,但右開post講陰陽死?」
我都話, +5我曾經過^^御靈有機率解到buff我先唔洗死, 但神巫要比人打足3秒
1萬血御靈又實在少之又少, 我要為我既陰陽後輩出面
「+血時裝出了
陰陽屈機之路變太,更可怕」
我加血你唔加血既?
同埋, 呢d, 真係錢黎, 我比得起錢, 屈得起係我付出得黎既野
你比得起錢, 你都可以厚血唔死
「正常補c 可0cd?
隻game太可怕了
有咩理由可以咁
仲有,你死左其他0cd來救你, 0cd天下了........
醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別」
正常補c 0唔0cd到關我咩事?
0唔0cd到又關反傷咩事?
比得起錢有咩問題?
你比唔起錢就預左架啦?
我以前無錢果陣又唔見我去話0cd太屈?
「我就係要拉靈仙同陰陽比,不就是突出陰陽果個沒技術的反盾?」
乜野叫無技術?
你真係以為要咁樣補血無技術?
你真係以為陰陽要拉距離鬥快開冰錐無技術?
點解你唔話武尊招3連無技術? 暈完人出技就得
你要可憐靈仙乜都無就自己開po, 求gm改下啦^^
我唔得閒理靈仙亦唔想知靈仙有幾慘^^
「醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別」
1萬血係用金錢, 時間去搵符文, 搵hp寵, 整出黎
有付出有回報, 好合理
唔好將自己無既野講到好唔合理咁先得架
到你有一日頂唔順洗錢既時侯你都係咁「屈機」架ja

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 18:08
係你右點?
我問你

「樓主係你,你右唔好爆粗@@」<你想打乜:(?
樓主係我, post既重點就唔係由你定
如果你自己要講平衡的話, 自己開個post講平衡
我個post唔係為平衡而設:(如果你要認為靈仙唔平衡, 自己去開po啦:(
呢到無人得閒同情靈仙有無反傷:(有無反傷都唔關你事:(
你又唔會打我, 你亦無反傷, 反傷有無減對你造成咩問題導致你要回我post?
「我問你
你logic有問題」
你文筆完全唔通囉:(

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 18:03
「你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常

係你右點?
我問你
你logic有問題
你叫人唔好拉其他職比,你就拉音速比?
你原因係咩?
最大問題係,你都識講保命
咁仲咩要反咁多?保命定義是反到人死or補1刀死?
保血本來怕打手,這點絕對合理
一個game沒可能一個職沒黑星啦,你開post思想有問題了
給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反
=6720血
保命技?
絕影,術射,坦系一下打你5600血
靈仙保命技都沒
咁點解你之前講佢死唔去,但右開post講陰陽死?
問題右來
+血時裝出了
陰陽屈機之路變太,更可怕
我就係要拉靈仙同陰陽比,不就是突出陰陽果個沒技術的反盾?
正常補c 可0cd?
隻game太可怕了
有咩理由可以咁
仲有,你死左其他0cd來救你, 0cd天下了........
醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 17:22
你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常

「你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常
我就是拿靈仙跟陰陽比
你咁講的話
你做咩拉埋音速來講?」
點解正常?_?
其實我講既果位+10係全身金裝+10:(
如果我定身先的話其實佢輸左:(
同埋咩叫拉埋音速黎講?_?
唔該你睇返成個post入面第1個post
一開波就已經係音速
係你自己拉埋d靈仙阿, 補c黎講
「你全補就全補
打咩野反傷啊?
本來就明犯哂規啦!!打你唔死都成身傷」
我係全補:(我打反傷做乜?_?
有乜野犯規?_?
有咩人1p1唔係成身傷?_?
有乜野晴空最強職業可以打完人自己無事血傷都唔傷咁勁我唔識?_?
「靈仙先係正常的補血角
你陰陽只補的話
做咩要反盾?」
咩叫正常的補血角?_?
御靈補唔係補c?_?
反盾用黎做乜? 保命囉
「補c本來就怕打手」, 怕打手又點?_?
怕的話, pvm咪逃命囉, pvp咪定人囉
靈仙你唔識暈人? 靈仙先手仲易過陰, 你唔識玩完全係你自己問題
「你的責任是補吧?右補右反到人死,咁唔洗玩啦,你企定定都得了」
如果淨係補同反可以反死人我相信我唔洗開post
「近戰打手沒得補沒得遠攻,一開波就死比遠攻打幾野了?我真係唔明陰陽變到反盾大神?」
講真pvp我無幾可見近戰唔係衝埋黎
如果你見開果d係咁的話, 只能說你pvp開既人水平勁低:)
「反盾只係陰陽特點其中之一!!!!!!!!!!!」
咁減黎做乜?_?如果特點要減的話, 咁好多職好多野都要減:)
講真叫得做特點就唔會減啦
減左已經唔係特點啦
「補c本來就怕打手
你要用佢來擋招,仲要反到人唔死都一身散
你的責任是補吧?右補右反到人死,咁唔洗玩啦,你企定定都得了
近戰打手沒得補沒得遠攻,一開波就死比遠攻打幾野了?我真係唔明陰陽變到反盾大神?
反盾只係陰陽特點其中之一!!!!!!!!!!!」
我只係咁岩係純補, 我澄清我係純補只係因為上幾層有人指陰陽又要補又要打話我要完美
我只係澄清我唔係要補得又打得
我補唔補到同我反唔反得死人其實扯唔上關係, 雖然補血的確有利反死人
但係本po由頭到尾都係講陰陽, 唔係淨係指陰陽補
講真反盾大神, 唔會係陰陽, 你要講就講霸星^^
不過如果你真係要講, 唔該你自己開返個反霸星post
本po係陰陽反傷問題, 靈仙補同陰陽補邊個擋得邊個補得扯唔上關係^^
你放大完d字, 個pt又錯, 自己攞黎衰?
你講野可唔可以唔好離題??
作為靈仙既你唔明陰陽亦唔明打手你為乜?
如果你只係可憐靈仙, 同情靈仙, 唔抵得御靈補的話
自己開post啦
「你做咩拉埋音速來講?
你不就跟別的角色比~~?
我都說了
重點是平衡
你全補就全補」
個post你架?_? 樓主好似係我wo:(
我個post開黎為「點解而家無人投訴先走黎減反傷」而設
重點幾時變左而我呢個樓主唔知?_?