AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 29845|回復: 296
打印 上一主題 下一主題

新晴空物語 - 呃人名單 - 希望幫到你地 2013.07.07 已經更新   [複製鏈接]

EXP
351 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 用戶勳章

樓主

話說眼見愈黎愈多人 用太多方法去呃人 所以希望呢D名單幫到你地  買賣借帶之前要諗諗信唔信得過

收帳號人士注意 - 最緊要搵信得過既人收 因為有身分證就可以拎番帳號

海神花園SER:

69等級 海溯夜瀧    磨牙              已我所知呃人次數3↑以上

61等級 極真御靈    狐狸x瑤            已我所知呃人次數3↑以上

69等級 霸拳武尊    老公jaii             已我所知呃人次數3↑以上

61等級 不破塔皇    cute版塔塔         已我所知呃人次數3↑以上

65等級 不破塔皇    暗殺ex            已我所知呃人次數3↑以上

70等級 滅焰神巫    淚xTiNG            已我所知呃人次數3↑以上

65等級 霸拳武尊    星淚雨            已我所知呃人次數3↑以上

60等級 霸拳武尊    kee呼呼               已我所知呃人次數3↑以上

60等級  塔皇     o櫻漓o            已我所知呃人次數3↑以上

61等級 不破塔皇    king少            已我所知呃人次數3↑以上

63等級 凌煙疾風    滅咒             已我所知呃人次數3↑以上

61等級 極真御靈    魚柳包xp           已我所知呃人次數3↑以上

64等級 穿心雲狩    趙山河0v0           已我所知呃人次數3↑以上

60等級  御靈     3C

70等級 凌煙疾風    大哥

65等級 不破塔皇    一賓賓樂一

61等級 震日霸星    不滅童話乂粄

61等級 不破塔皇    染紅的街道

65等級 穿心雲狩    kychung

51等級  神巫     蛭魔x妖一               個帳月牙天沖

50等級  雲狩     冷漠射手

藤原木

流口水

淚鏡x

穿花蛺蝶

淺雨雪

SKYGG          個帳滅咒呃番黎.再用黎呃人

貓Oo            個帳滅咒呃番黎.再用黎呃人

小Green

小鎚仔

月牙天沖           已我所知呃人次數3↑以上

夢之星夜              個帳月牙天沖

大海膽            已我所知呃人次數3↑以上

小Pink

和二

bonbon泥馬g             個帳kee呼呼

小藍寶

o小鬼o            已我所知呃人次數3↑以上

逝水長流

星灰             已我所知呃人次數3↑以上

hins                  個帳kee呼呼

灰月v3v                  個帳星灰

黑仔xd                  個帳星灰

牛奶bb                  個帳星灰

v3v初吻

乂哈里斯乂

o桐人o

星流乂淚雨

Oo董昭oO         

仙霧神居SER:未有人提供住

以上可以當作參考  信不信你地自己黎確定

下面有得支持/唔支持 希望多d人提供更多昆狗名出黎比我地知道 以免大家中伏

單選投票, 共有 132 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

86.36% (114)
0.76% (1)
12.88% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
參天律
EXP
224 點
好認真BO= =. 成日更新.....

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

樓主,你好....有關你昆人名單上"大哥"個AC可唔可提供一下佢昆人既資料比我或者上載上黎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3399 點

麻雀勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 在線勳章

昆狗多到數唔晒

主打遊戲
新晴空物語
EXP
106 點
淚鏡x < 紅刀扮金刀 強烈加埋落昆狗名單

EXP
154 點
唔該哂 樓主

EXP
165 點
資料對我很有幫助,謝

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
290 點
多謝樓主

EXP
184 點
THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

EXP
1262 點
唔該哂A_A唔該哂A_A

主打遊戲
星界神話
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

唔該哂A_A
雖然未見過佢地

主打遊戲
新晴空物語
EXP
382 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章

<--回流玩家,
有呢個po太好了

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
963 點

友誼之星勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

支持啊

EXP
271 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

支持你 好有用呢個PO

一級新手會員

Sword Art Online Player❤

主打遊戲
新晴空物語
EXP
34 點

提番-口-
61LV 極真御靈 狐狸x瑤
55LV 雲狩 檸檬OvO
62LV 幻靈玄祭 妖言
係咁@_@

EXP
154 點

我係海ser玩家
星期一個陣我放200點換金
有個叫"流口水"既人密我話收卡
要先點後金,好啦我見佢50幾lv又搵人收緊野應該可信
比完序號佢,條友話網頁彈出儲值失敗
我話無可能,明明早一個鐘先買完
之後我用我ac試下個序號,話張code用左
我唯有焗住打去cs問,cs話早係3個字前已經有人儲值左
cs問我個ac名叫咩,我話叫"流口水",佢話咁係佢
之後我同昆狗講,佢又話真係無點數,打左去cs問話係系統出現問題
第二日cs又叫佢入多次條code,條友又話忙,叫我自己入
我試下入,又係話條code用左,個茂利話再打去cs問,之後off左
到而家未上過線,樓主麻煩幫我更新埋呢隻昆狗
呢條友打字打書面語,話自己台灣人,本身打繁體,但後來又打殘體字
50蚊當比錢d乞衣,小心有報應呀昆狗

主打遊戲
新晴空物語
EXP
582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

p.s.昆狗需然唔抵幫,但我諗已經違反發帖的用途
希望唔好將本帖變成鬧戰
如果公佈昆狗名稱,最好附帶圖片以增加公信力

主打遊戲
新晴空物語
EXP
582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

上面果位好惡
上年件事都抽抽水

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3030 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

反晴空呃人名單 發表於 2012-11-2 22:10
板主:
此post已成罵戰帖,請關帖處理

吾關阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿 聽吾到??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3030 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

反晴空呃人名單 發表於 2012-11-2 09:01
咁自己未醒目D囉
真係如果你比人屈左上黎睇你乜反應
你可以覺得 自己 無可能比人屈上黎?

你講你自己文盲小學雞