AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 815|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

gm唔該入黎~你個系統好大問題 [複製鏈接]

EXP
2695 點
樓主

自從上星期更新開始~副本入面經常出現不隱定情況(例如:小怪重生,怪物重復出現)<<我相信好多人試過

仲有~組隊下裝備所有人放棄既時候果件裝會同滿包情況一樣~消失左唔係地上面

仲有~隊員資料顯示異常(44金副果張圖既紅圈)已經好耐~請問肯整番佢未~

如果落地既物品一定會消失咁~出左d唔岩職業既金裝一樣會消失~唔該優先處理左頭2個問題

塔王一次彈唔彈得起哂d怪我都唔旨意咁快搞掂.....不過唔該你地唔好再問點樣會出現呢d情況~

我只知我正正常常入到副本入面就出現咁既情況

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

太多問題

EXP
428 點
關於物品掉落後無法拾取同塔皇彈怪問題係更新維護公告未有修正既通知令大家較擔心,敬請見諒。
我地已經趕係維護之前將問題解決並且公佈左修正說明。
而其尚有其他未修正既問題,希望可以於客服中心回報,咁樣問題會更加快解決。
客服中心:cs@gd.alta.hk

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

隻game太多問題- -多人投訴!_!

EXP
2695 點
咁快跌左落第2頁= =