AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1998|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

口口聲聲話反外掛, 人地掛到二轉埋啦, [複製鏈接]

EXP
310 點
樓主

口口聲聲話反外掛, 人地掛到二轉埋啦, 仍然郁都唔郁.有冇反外掛軟件係一回事, 捉唔捉外掛係另一回事呀 GM!!!

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
275 點
hilarytsang 發表於 2013-2-1 19:43
小學_ 你有你玩,人地有人地用掛, 你理Q得人掛咩Q, 總有一日俾人封嫁啦, on. 99 , 你logic 好勁? 低b小學_ ...

唔好玩選擇性文盲啦
你自己諗下 你叫人用外掛同你自己講既呢句有咩矛盾啦 .
睇下有幾多人對你講既野有意見就知道係你錯定我錯啦

另外,唔好以為句句加小學_ 呢個TERM就覺得自己岩晒
sorry,你只會令自己既論點變得更加無point,更只會令自己更加低級
小學_ ,唔知係唔係你,最鐘意玩非黑即白論
話你logic 錯即係等於 我LOGIC勁???
你應該去番中學讀番咩叫

非黑即白的謬誤

EXP
310 點
魏王曹操 發表於 2013-2-1 19:52
拿就即係咁:我申報左先:我就冇玩收費SER既而且我都唔識樓主
我就唔小心就見到有呢個POST係到
http://forum. ...

多謝你和另一大大幫我回覆那小屁孩 =3=

我一早看到他帖子, 回應他帖子是浪費我時間, 所以我完全沒理會他,
像他這樣低能自私的思維, 睇佢帖已經係浪費我時間, 更別說回他文

EXP
1318 點
拿就即係咁:我申報左先:我就冇玩收費SER既而且我都唔識樓主
我就唔小心就見到有呢個POST係到
http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1

個POST名就叫做[官方] 外掛舉報專帖(1/29)
咁唔小心睇下內容,就見到:
不論免費版及月費版,官方都絕不容許外掛對遊戲的破壞!
如果您發現疑似外掛使用者,而線上管理人員又未能即時回應。
請您提供以下資料。我們會盡快處理。

所以我就唔知3樓個留言既立場係邊度的...
仲想問多句:出街見到人偷野,你唔鐘意見到人偷野
係咪就唔報警,自己去偷埋一份呢?
我唔知~可能3樓個位人兄真係會咁做

GM唔捉外掛,玩家都唔捉外掛,我真係唔知下場會係點~
最後學你講法講多句:人地有人地捉外掛,你唔鐘意睇咪捉埋一份囉,膠POST?
廢問咪廢答囉~~

EXP
416 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

童話好野人 發表於 2013-2-1 12:25
你都on. 9
唔鐘意人地外掛,自己就用埋一份?
你唔鐘意人地食屎,點解你唔食埋一份?

小學_ 你有你玩,人地有人地用掛, 你理Q得人掛咩Q, 總有一日俾人封嫁啦, on. 99 , 你logic 好勁? 低b小學_

EXP
310 點
ID: STARGONK

大家也在另一POST不斷推,唔知推到幾時。。。GM先做野

EXP
335 點
【詞語過濾】樓主
二轉已經開始多
要二轉唔難
識玩=OK
你問下自己時間有冇用得比人地多?
唔好吹得就吹

EXP
275 點
hilarytsang 發表於 2013-1-31 22:58
你咁唔like 咪自己用埋,掛埋一份law   無聊post

你都on. 9
唔鐘意人地外掛,自己就用埋一份?
你唔鐘意人地食屎,點解你唔食埋一份?
咩logic?

EXP
416 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你咁唔like 咪自己用埋,掛埋一份law   無聊post

EXP
93 點
二轉都關外掛事??