AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1473|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

ok未=.= [複製鏈接]

EXP
521 點
樓主

我係71lv術 D招升成點?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
20 點

回覆 樓主 chankasing01 的帖子

以上皆為個人意見
如果有醍醐灌頂,打千里連3時可以幫戰士力道,因為有D戰士唔帶藥...
         洗髓換骨,用到無魔都可以幫自己回一回
         子午心燈,打星座會有用
         澤被蒼生,用完恒河沙,再用依招會比較好
         娑羅雙,依招速率會比起死回生高,所以用依招會較好
         六道輪迴,好少見佛家會用,因為大部分都係陰陽雙修佛家,所以我認為可有可無

EXP
521 點

回覆 2樓 【傻小子】 的帖子

因為大部分都係陰陽雙修佛家<----姐係話我唔合群姐:em800_105:

EXP
238 點
招升得高就吾代表個人勁既:em800_124:

EXP
34 點
原帖由 【傻小子】 於 2009-7-11 15:17 發表
六道輪迴,好少見佛家會用,因為大部分都係陰陽雙修佛家,所以我認為可有可無

...
不懂別亂說  6道封法寶  你副修陰陽找個能封法寶的最少要陰陽90才能領悟

EXP
47 點
睇來都系一般嫁炸啵:em800_113:

EXP
277 點
71級佛… 技能唔算多了 要再多領悟

風舞蓮花唔夠百喻好用..
一黎風舞消耗點比百喻高 抗性相對亦唔夠好
風舞 消耗點 4.4.8 抗性 力0% 靈-20% 群20% 普通30%
百喻 消耗點 4.0.2 抗性 力30% 靈20% 群-20% 普通20%
同埋百喻可以中毒 高級好好用的 我用最尾扣到6百幾血
風舞係中級招 百喻係初級招 升級時用既資源都較少

見你推氣同天甘 慈悲都點左
天甘比推氣用多6點防點 雖然速度快D 但補血少D
非必要盡量用推氣 或者索性唔裝
比起慈悲我都會用推氣較多 一來儲點
二來更多既消耗點換黎只有補多100血左右.. 後期消耗點好唔夠用的
同上 升LV用既錢少D..
我慈悲.天甘都無裝.. 推氣升到12+5 雖然3招升哂

就2樓所講
5樓都回應左 六道可以封法寶..
但PK/副本/星座/天兵時有空檔先會用到
尤其係單P間中會用 但怪在消耗點量大.. 所以PK時少用為佳

娑羅雙同起死方面 雖然娑羅雙速度較快 但回血量較低
另外因起死速率越升越低 起到防守屍作用

大致上係咁.. 佛術都係有個防禦準備先活動自如..
以上係個人意見

EXP
521 點
其實我既主要目的偷拍純純乍:em800_52:

EXP
173 點

在線勳章

一般嫁啵.:em800_66: