AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6056|回復: 66
打印 上一主題 下一主題

del [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

樓主

大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
497 點
讚好!同意你講法:call: 呃左1000環 e+改到200環就得
黑石........聰果交易唔到?
e+ e隻game變左1個垃圾game
我唔玩喇

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

你不要哭;妳不要哭.
你不值得去哭;不值得你去哭。
即使多麼痛傷;你不要哭;!
即使多麼無奈;只能痛苦;
即使夢想已經落空;也不要太驚動。
曾有一秒足夠,開心;就好。
只有一秒感動,真心的笑;就去笑到天荒地老。

相相;)` .   我已經不玩了;詳情睇1樓-v-!;
勁舊l0r(!). 可能大家睇睇下會知道我係邊位-_-`;;
但五好踢爆v333v` 唔糸既叼9你v333v`;

post左d頭`像先;勁0n9,樣衰,勿踩=.=

~~早就過期了,,還是很懷念~*  跟大家說句 : 買頭像很晒貢的..! 那時我超後悔的~

跟住就系d 7相;$` [姐晒名!~xD]

<--0n9傷心果講架- -
<--糖糖  ,, <--雪琦 <-冬媽咪

<--冰凜仔~ ,,  <-- 痾屎甜甜堅系有你啦,,搞基馬拉雞xd
<-- 同糖糖bb的~ ,, <-- 清ser,,好kai的。

只放舊相,, BC餅,薯餅個d就不放了, 要看請去其他相帖,一定有的。

要捨得的;必定你會捨得';
要哭泣的;必定你會放膽哭泣';
友情不用你給還是我給;
連微笑一堆堆也曉得升級。

大肥婆小淫滴

EXP
81 點
唉 人地做左1000環先有惡魔 但呢家人地400環就有
人地ga努力白費哂 乜差都精品
唔該理下人感受啦

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 愛乂豆花 於 2011-1-13 19:55 發表
唉 人地做左1000環先有惡魔 但呢家人地400環就有
人地ga努力白費哂 乜差都精品
唔該理下人感受啦

對 . ;  有理過人地感受嘛 ;?
人地開包抽到魂晶,天靈,斷金,雞毛;
都變成碎片。
我的夢想破滅了;)
大肥婆小淫滴

EXP
10 點
完全唔當我地係佢既<vip>:@

EXP
374 點
c0m;
餅餅講得岩岩:$:$
叼膠銀7_7拒啦-v-;!
傻西夢想-v-;!
越笑越見疤痕留了提示誰是極不幸;!
結局是殘酷;不必太通透`!

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

給fd;長長的信:$`  希望fd們可以見到自己個封;重睇晒佢;$.`
-`  ;;        `*;;                   ★'`呢個post寫給超超超好的朋友=]`!

-`傷心果;;
-`你係我既第1名:')點解尼;因為我從挽番夢想起;第1個識既就系你.`系你介紹懧呀-v-;開心;xyz...等等等 比我識架.` 重記唔記得我地係系1次鬧事到識架呢(!)` 個次嘟乂魂開鬧事;我同嘟乂魂傾起勁舞d野.你1句"你有玩勁舞?"我地就認識左xVx;;當我勁唔開心;(` 重唸住想自殺個陣;`你勸到我無左個念頭:') ; 當我唔開心係到傻傻地咁介手;你就叫我話:"痛就唔好打咁多字,休息下啦.'' 實在令我暖透心~_~`! 而且你不曾發過我脾氣-v-'' 每次都係我發你脾氣..之後次次氹番我既都係你..但你不喜歡出頻呢~應該係好怕出名" 連幫頻都唔敢出;我覺得你係個好怪既人呢~但係識識下`就覺得你唔出頻係有理由的xp.; 我中意你成日add我;我中意你怕事唔出頻;我中意你成日安慰我;你中意你係人人都排斥我個陣`同我傾計;我中意你個對2lv翼,3x速;但你無唔開心!我中意你比仔玩;但都冇唔開心"我中意你同我講笑話. 每次都笑到我疾息;我中意你死都唔肯比msn我;到最後唯唯add埋你你先加番我;我中意你堅強~我中意你入到勁幫派之後向我晒命幫派稱號;我中意你整到勁裝之後唔要個件比我;我中意你個個鈴囡;你話人地抄你xD;我中意你同我講你以前d事;我中意;我中意;我中意你;因為你係我朋友:')`                             BY xxx"

-`嘟嘟豬;;
-`你係傷心豬介紹比我識既朋友;記得我系點樣識你的嘛 ?~ 係一個野外;無啦啦有個名叫[嘟嘟豬]既物體;係到#44我;我當初以為你唔係叫緊我;之後你打埋[營養三果#3]跟住我[#64]問你係邊個~跟住我估你係欣;點知估岩左.. `識內左你整左隻雞比我;點解我會叫你整雞;因為個次我同你[洗單]or[打鬧]掛;無啦啦見到你隻雞;你隻雞d顏色好令*_*`資又勁;跟住我問點解你會有.你話你係人地挖寶流d寵物去野外個到捉的;搞到我好妒忌v3v`跟住我哎你同我整隻._.`<真無理的要求;但你答應了-__-`而且我是沒有出過分毫$$的#65`你一洗;隻雞全橙資-v-;但你話隻雞勁過你個隻..聽到呢句我好開心-v-`然後我就開ac去你個幫[聚緣宮]混吉;記得我開個個ac叫做cHinG║凍懧;跟住你就開左個ac叫做小寶唄xd╖; 跟住你話唔好比人知道你係嘟嘟豬..`#65但最後還是xyz了;~有時你真的很惡死#10`我很怕你那句''嗯.'' 令人覺得你so cool~~~!!我接受唔到l0r`重記得我地係到傾心事ma?!你話你中意個個xxExx#65 (不爆)` 我就中意個個xx乂xx'' #20so正;而且係你教我整簡介的呢~thz;有一陣子你唔理我;我每日都好sad-__-`到我入埋桃蜜;你終於理番我~~~~~!!重有係南sr我成日[#41]你;跟住你就[#10]; 真係笑死我xdd   by xxxx`=]''

-`千麻綠豆;;
-`第1次見你係因為入左桃蜜;起初覺得你超惡的;成日淨係同懧傾計;跟住係師門見到你 .. 30lv有光環腳印又有翼-__-` 覺得你很hkd的說~然後就是你的榮玉..成幾百粒..我任鏈一有榮玉既話一定問你攞架#65`你比過幾多粒我尼?!唔記得囉!`跟住就系你d高變單...跟住就係你開包..開到人地叼你.....` 跟住你升左55lv重恐怖.. 傳聞頻比你霸晒..你狂整神器and開神器包,然後就係最恐怖既一樣-__-`就系星座!` 你逼我地出頻收星座的事我是念念不忘的#10 (其實我很樂意#10)`<怕被揍! -v- 個陣你收緊處女IV. 我地幫你出頻; 打漏左個IV.. 比人以為係個d野xd.另外同你一齊出世頻/國頻同人嘈交真的很爽~!`次次串win的都是我們~(好似係掛)`跟住d人就會''強p+點啞''; 乜事你都幫我出頭0v0` 當你說你不玩了.. 我真係好無奈,好想挽留你,但你都係堅持要走..`記得你還幫我改左個名叫做波波唯.又叫懧做瀦妹;我覺得你叫人d名真係獨一無異-口-;! 同你一齊個時我狂係到笑;連我老母老豆都話我白痴.. 無啦啦對住部電腦係到笑-,-(!)`所以跟你一起是很開心快樂的0v0`                                                                    BY 波波 ;]`

-`╖牛奶糖╓;;
-`第1次識你係因為我霸住左你掛機個位..跟住你又坐埋. 跟住我地兩個戰士就合2左為1-_-`旁人經過就話我地個頭識變色#65; 同你一齊真係好high ~_~;! 最成日同我傾心事個個係你-v-;講你個老母有幾變態..重逼你背生字,當你小學雞咁;我地係夢想到吊自己老母老豆xd真的很正;不過你比較負面呢~~有時又很樂觀;我去乜sr你都陪我:$:$` :flower: 肉麻野唔講拉~       BY xyz;]

大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

我地都係佢客人黎架.
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

有冇尊重過我地,問過我地意見呀!?;
如果你反問 : 咁你又有冇尊重過我地GM!?
咁你地點解會唔比人尊重你地又知五知呀^^?.
大肥婆小淫滴

EXP
81 點
個logo好Seven.....:bigcry:

EXP
7 點
轉GAME LA~
個GAME咩都有得買-.-......玩毛咩~

EXP
1142 點

用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

:thumb: 改返原版!!!

EXP
345 點
同意囉 雖然我跑到1LV翼 但係人地1000環 咁就冇左 大陸 大陸 咁LUN鐘意大陸 山左個香港ser 都on膠膠的:em800_105:

EXP
497 點
咪系! 大陸<---台灣<---香港:thumb:

EXP
27 點
唔玩咪走 :) 又要開post講整埋啲白痴圖
仲有GM係冇得話事改版定唔改版
鬧人唔緊要, 最緊要唔好鬧錯人

:handshake 成熟啲啦妹妹
唔岩玩你可以一句byebye之後走人
唔洗用埋啲火星語言黎問候人地既

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 135790 於 2011-1-13 23:30 發表
唔玩咪走 :) 又要開post講整埋啲白痴圖
仲有GM係冇得話事改版定唔改版
鬧人唔緊要, 最緊要唔好鬧錯人

:handshake 成熟啲啦妹妹
唔岩玩你可以一句byebye之後走人
唔洗用埋啲火星語言黎問候人地既 ...

成熟d啦大哥哥;
你唔中意可以唔入黎架0.0
大肥婆小淫滴

EXP
322 點

回覆 16樓 135790 的帖子

你吾鍾意我地嘈既甘你又睇咩;
E加要求改返舊版又關吾關你事.
你吾鍾意咪死開遠D咪睇 Post kai子;

EXP
538 點

回覆 16樓 135790 的帖子

懶哂成熟甘既死狗樣v__v; 請收下皮吧v__v
-
SAD

EXP
538 點

回覆 樓主 帥小餅v3v 的帖子

我發脾氣有幾惡死-__-
-