AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4640|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

有冇搞錯呀!!今次義賣活動好失敗lo  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
樓主
我今朝7點起身~9點鐘去到~一去到個商場
就問個保安話個活動係邊~之後個保安話直行轉左~之後去到個時
已經見到有d拎左優先飛ga人排住,咁我去到先知原來個度係比d琴日拎左優先飛ga人排
仲要係冇任何公告,冇啦啦話派曬300張~之後我問返個度d人
佢叫我同d fd出去排~之後右比佢老點左條路,咁右行返一開始問路個保安度
之後個保安話刺9琴日已經派曬~冇得買~之後我問~下,咁個活動右話今日去到就有得入
之後個保安聽完先至問下d總台,之後先至話我知係邊排隊~之後我照佢講一直行~我同d fd係差唔多最頭個批
去到等~個度右悶熱~右曬~一d風都冇,就係咁係個度等到12點
(注:點解拎左優先飛ga就可以係入面良住冷氣等,而我地呢d照返今日一早排ga人就要曬住咁等?)
佢仲要事先冇任何公佈話琴日派優先飛~真係比佢玩屎
到入到去個商場~比左10蚊拎左張貼子入場,入去到,基本上d包都已經比優先飛d人買曬= =
咁今日咁早走去排把鬼?<無論今日幾早>去到都一定<買唔到>架喇,今次呢個活動真係好失敗lo

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
265 點
我都覺  我都係咁  我到左  佢話要飛  佢都冇講  之後問你保安  又咩都唔知  又話咩  咁冇扮法

我一去到  佢問我有冇飛  我話冇  之後就開左  

gm真係x×yz  唉
本人liukit12345

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-8 16:42 發表
我今朝7點起身~9點鐘去到~一去到個商場
就問個保安話個活動係邊~之後個保安話直行轉左~之後去到個時
已經見到有d拎左優先飛ga人排住,咁我去到先知原來個度係比d琴日拎左優先飛ga人排
仲要係冇任何公告,冇啦啦話派曬3 ...

算啦_-佢明玩野既
無奸不為商...一人昆你10條...佢分分鐘賺左成千銀落袋-_
個網陰你既....細細隻字係篇野中間...搵鬼睇到?==
ps好彩我溫書冇去到~卡

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

我上佢活動個網睇..
完全睇5到有話有得拎優先飛= =
其實乜都5搞就最好= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
我醒左,無去到,咁最後小緣有無買到?
小雞雞

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

知唔知有邊個買到??:o :o

EXP
468 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-8 16:47 發表
我醒左,無去到,咁最後小緣有無買到?

緊係冇啦= =扮左咁耐,就到我個時佢話:咁多位請注意,曙光包已經比咁多位熱心玩家買曬~買唔到ga,唔好意思

EXP
468 點
最嬲係呢樣,乜有優先飛就可以良住冷氣等幾個鐘~
而我地呢d正常今日去排~就要熱到成身汗咁等幾個鐘
優先飛就係人~我地就唔係人?真係好笑

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-8 16:48 發表

緊係冇啦= =扮左咁耐,就到我個時佢話:咁多位請注意,曙光包已經比咁多位熱心玩家買曬~買唔到ga,唔好意思

一定好多人買-3-

知唔知邊個(名)買左???

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
咁請問.....點解你地唔留意下512個網呢

EXP
265 點
原來e到有  不過我都唔知點搵  牛牛我的  我都係番左黎先知

http://www.cgpa.org.hk/5.12/news060608_3.html

EXP
468 點
原帖由 S!U楓 於 2008-6-8 16:56 發表
咁請問.....點解你地唔留意下512個網呢

佢呢d咁ga廢網有幾多人會咁留意?更新左都唔通知
如果係咁,咁佢應該唔好比人今日再去啦~你話d人早過我快過我排~我買唔到都話冇乜野ja
呢加問題係<比盡琴晚去排都一定買唔到>同埋今日條人龍不知幾長~咁多人會唔知?
同埋版主你好似都係琴晚先發現=_=

EXP
475 點
頂= =我睇漏眼= =...."睇唔到優先卷
小雞雞

EXP
6727 點
官方公告內有連結都這個網,個活動是中國遊戲功作委員會聯會搞,唔係alta舉辦,有網比左你但你自己無留意,回來就嘈這是不合理的,請冷靜理性分析,主辦單位網有寫,但d人無睇佢地都控制唔倒,如有任何不滿,可直接向主辦單位投訴的。(留意下面紅字)

全港最勁21套網遊限量虛寶大義賣!

    周日海港城12點全城排隊搶購,有今生無來世!

全港遊戲界號召香港百萬機迷年青人站出來,於6月8日及9日將舉行「香港遊戲界賑災大行動」,50間遊戲界公司首次破天荒集合,總數超過亞洲遊戲展的參加遊戲公司!彼此不分種類,估計將共同吸引10萬機迷支持,所籌得款項將全數捐給「香港世界宣明會」,為四川地震的學童重建校舍。

虛寶義賣三步曲
一:您可以在2008年6月7日(今周六)下午4時,到海港城海運大廈二階SportX多功能運動場,大會將會派發300個優先入場証,先到先得,派完即止。

二:跟住可以在6月8日(今周日)12:00到海港城做善事,係21套限量虛寶中選擇您既心頭好。

三:之後可以同楊千嬅、鍾舒漫、李逸朗、Freeze、I love U Boyz 、Janice Man影相做善事。仲有一大班四葉草演員洪卓立, 羅仲謙, 陳家樂, 林威辰, 衛詩雅, 關婉珊, 趙碩之, 龔嘉欣, 王淑玲, 李蘊, 陳淑儀, 郭燕愉陪你打機玩遊戲。

虛寶資料
(每包只售100元,每次限買2包)

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-8 17:04 發表

佢呢d咁ga廢網有幾多人會咁留意?更新左都唔通知
如果係咁,咁佢應該唔好比人今日再去啦~你話d人早過我快過我排~我買唔到都話冇乜野ja
呢加問題係同埋今日條人龍不知幾長~咁多人會唔知?
同埋版主你好似都係琴晚先發現 ...
但係我想話....呢一方面你地可以投訴大會果邊...
而且你要明白......咁點解有人會拎到優先飛先

EXP
468 點
原帖由 S!U楓 於 2008-6-8 17:12 發表
但係我想話....呢一方面你地可以投訴大會果邊...
而且你要明白......咁點解有人會拎到優先飛先

咁即係話我地今日去ga所有人自己拎黎賤啦=_=?
即係怪曬我地比個網陰左~冇睇到=_=

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-8 17:15 發表

唔係既...只怪你地唔小心...但唔關GM/ALTA事

EXP
6727 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-8 17:15 發表

咁又唔可以咁講,只可以話自己一時粗心大意睇漏左公告,
而且大家去都係為賑災,做善事何需計較這麼多呢?
你為四川災民所付出過的,他們都會感恩的,謝謝你。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
265 點
個綱個到 我e家都唔知點搵  咁你話  佢錯定我錯呀

EXP
265 點
如果佢打埋    係公告到打

虛寶義賣三步曲
一:您可以在2008年6月7日(今周六)下午4時,到海港城海運大廈二階SportX多功能運動場,大會將會派發300個優先入場証,先到先得,派完即止。

二:跟住可以在6月8日(今周日)12:00到海港城做善事,係21套限量虛寶中選擇您既心頭好。

三:之後可以同楊千嬅、鍾舒漫、李逸朗、Freeze、I love U Boyz 、Janice Man影相做善事。仲有一大班四葉草演員洪卓立, 羅仲謙, 陳家樂, 林威辰, 衛詩雅, 關婉珊, 趙碩之, 龔嘉欣, 王淑玲, 李蘊, 陳淑儀, 郭燕愉陪你打機玩遊戲。

虛寶資料
(每包只售100元,每次限買2包)

我地就唔會咁啦  

重有  哥c拉 我地去個到  99%人都唔係為左賑災

如果係  咁去近d賑災唔好