AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3422|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

AGAMES曙光版版主真係(轉貼~加左小小自己既意見)  關閉 [複製鏈接]

EXP
265 點
樓主
岩岩上左AGAMES曙光版睇野,無意中睇到版主哥哥講"WHAT THE FK"
之後人地話佢佢又話代表情緒話佢
http://agames.hk/viewthread.php?tid=2748&extra=page%3D1
之後BEBE講左D野佢又話人(如下)
http://agames.hk/viewthread.php?tid=5476&extra=page%3D1&page=1
[.....你已經犯了本版規第2條:
2) 嚴禁引起罵戰,人身攻擊,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)。
現禁止你訪問本版區一個星期,即時生效。....

睇黎我唔洗解釋俾你知你衰咩野喇....仲有唔好開第二個新既帳號喔..
否則俾我CHECK到個IP一樣就封IP架喇......
好了....大家可以繼續發表意見...
除非有D人繼續搞事..否則都唔會關帖]
我睇到都o左...如果版主真係可以咁大權力咁AGAMES真係xxxx了
本身都唔係幾想打,但係愈睇有D愈唔順眼,之前又係咁,咁耐之後又係咁
真係xxxxxxxxxxxxxxxxxxx佢

ed牛牛打既  個人極之認同  有d唔出得既字  我轉左xxxxxxxxxxxxx

重有呀  e到冇話唔比講板主嫁  唔係咁又會封ip呀

請密關貼/攪事

自己加既
之前佢講云云  話抄佢個名  話係天女見到你小心d

7) 嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮辱性、誹謗性、恐嚇性、誤導
性、粗言穢語及淫褻不雅字句的文章或其連結。
http://www.agames.hk/viewthread.php?tid=5960&extra=page%3D1

你唔好響天女俾我見到你牙...又楓又靈....個個人叫我楓...我又叫暗紫靈...又係賊...

本人liukit12345
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
你要講埋  E篇野係轉帖架xD=)
牛牛打架E篇野

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
260 點
kaka
支持肥liu仔

五級富豪會員

EXP
1551 點
可能..講版主係人身攻擊@@
版主講人  先吾係人身攻擊架-O-''

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
265 點
打左黎  之前佢講云云  話抄佢個名  話係天女見到你小心d

7) 嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮辱性、誹謗性、恐嚇性、誤導
http://www.agames.hk/viewthread.php?tid=5960&extra=page%3D1

你唔好響天女俾我見到你牙...又楓又靈....個個人叫我楓...我又叫暗紫靈...又係賊...

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-6-20 14:20 發表
岩岩上左AGAMES曙光版睇野,無意中睇到版主哥哥講"WHAT THE FK"
之後人地話佢佢又話代表情緒話佢
http://agames.hk/viewthread.php?tid=2748&extra=page%3D1
之後BEBE講左D野佢又話人(如下)
http://agames.hk/viewthr ...
唔好意思...你應該要知道版主既權限事實上係可以封佢IP的
而且我上次封都唔係封左佢IP...只係封左佢個論壇AC..而且佢照樣可以上到其他版.....
代表情緒果單野管理員已經刪左句野....而且我已經解釋左.....如果你仲係覺得有問題的話...
請你響呢道發表....一次過有咩講有咩要話...唔該...講哂佢

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-6-20 14:40 發表
打左黎  之前佢講云云  話抄佢個名  話係天女見到你小心d

http://www.agames.hk/viewthread. ...
請問我只係講左句「唔好俾我響天女見到你」....可以代表D咩呢...
難道可以表示我有任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮辱性、誹謗性、恐嚇性、誤導性、粗言穢語及淫褻不雅字句

EXP
265 點
有恐嚇性波  咁樣都唔算??

五級富豪會員

EXP
1551 點
咁你人身攻擊其他人就得@@?
版主係咪有凸權架請問

EXP
260 點
恐嚇性.....
hurt左我弱小既心靈

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-6-20 14:47 發表
有侮辱性波  咁樣都唔算??
請問你清楚咩叫侮辱嗎

EXP
265 點
打錯= =  云云都講左><

你令到云云好傷心  好驚

EXP
260 點
咳咳....距改返左= ="

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 笨BE 於 2008-6-20 14:49 發表
咁你人身攻擊其他人就得@@?
版主係咪有凸權架請問

呵....人身攻擊你又明唔明白係咩野意思呢...
人身攻擊,是指在討論時針對或提出對方的
人格、動機、態度、地位、階級或處境等,而進行攻擊或評論,
並以此當作提出了理據去駁斥對方的論證,此乃犯了人身攻擊的謬誤。
我犯左邊樣呢?!

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 幻滅乂暗殺 於 2008-6-20 14:51 發表
咳咳....距改返左= ="
講真..幾時講真幾時講笑...冇理由唔清楚吧...
我對你既回覆全部都係講笑的...而且當時人都未講...z樂...請問你又點睇

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 幻滅乂暗殺 於 2008-6-20 14:50 發表
恐嚇性.....
hurt左我弱小既心靈
我都講左....「唔好俾我響天女見到你」呢句表代D咩先...
表代我可以殺左你?!A_A......表代我可以做到D咩...
我可以係話我唔想響某某地方見到你姐....

EXP
265 點
有d笑  唔講得  加上我笑唔出囉  

唔好意c  佢講左= =  佢係msn同我講左  佢話好驚= =

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-6-20 14:55 發表
有d笑  唔講得  加上我笑唔出囉  

唔好意c  佢講左= =  佢係msn同我講左  佢話好驚= =

請問有咩笑唔講得呢...而且我冇講到要你笑喔...A_A
佢講左...OK.....咁請你繼續吧....

EXP
260 點
咁又點解我唔可以係果到比你見到呢...
天女係公用場所...
邊個都入得
咁樣算唔算誤導埋我唔好入天女呢?/

五級富豪會員

EXP
1551 點
人身攻擊,是指在討論時針對或提出對方的
人格、動機、態度、地位、階級或處境等,而進行攻擊或評論,
並以此當作提出了理據去駁斥對方的論證,此乃犯了人身攻擊的謬誤。

你針對永既人格  話佢昆人
因而作出評論..仲叫人吾好信佢
你誤導其他人去吾相信永
就算你所講既一切係事實
亦都吾可以咁樣講!