AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 9033|回復: 138
打印 上一主題 下一主題

各位..有野講..關乎本人誠信問題   [複製鏈接]

EXP
590 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章

樓主

我之前收錢帶人升...60lv前,每lv500m...60lv後,每lv1000m

有1位顧客,佢lv39,話想升到62,正常係要500m x11+1000m x12=5500m+12000m=17500

但係咁,佢同我算係fd,我超平咁收佢5000m

同時間,我得3隻高lv ac,又要帶好多人升,所以過左2個月 ge時間,都只幫佢升去lv47

我承認我有錯,係我太不自量力,認為可以短時間內帶升到...

但係咁..依位顧客要求我還5000m比佢...計番數,我都幫佢升左8lv..500m x 8=4000m

5000m-4000m=1000m   依個先係我要還ge數

雙方爭持不下...點算好?

各位請留個言

我同個好多人交易..次次都成功..唔存在誠信問題

帶升公開聲明

x神x   

劉族的後裔  爆lv60專

療傷燒肉粽

傾情 爆lv60專

放...

1.*強力打洞器                                       2200m

2.[專屬]一級力量水晶                           350m

3.各職72-76技(想要咩同我講.好可能有)  40m/1個

4.*襲擊之烈閻弓三式(魔攻+12,魔會+3,物攻+30,物會+3,物攻+30,物會+3)                                                     2000m

5.*lv70神圈(物會+5)                               2000m

6.天眼之閻破耳飾十二式(敏+6,物會+7)   250m

收錢帶升暫時停止...因為要帶太多人...唔好意思

我隻42仙,短短3日已經到56,係時候轉場,係ser1,無盡長谷打緊,想組多D人啊!!想一齊升可以留cm/pm我,係game度搵獨盜飄零/白松齡/sS小勇Ss都得架~

PS;組有56仙,63幻,86盜,90戰...仲有2個位....

我可以收錢,快速帶人lv50升到lv70,

lv50-lv60            500m/1lv
lv60-lv70            1000m/1lv

有人問升爆專精要幾多錢,我地1齊計計數
專精點數
---------------------------------------------------------------------------------------
升爆60級專精:每個 51 SP,全部6個共 302 SP。

---------------------------------------------------------------------------------------
升爆75級專精:每個 99 SP,全部6個共 586 SP。

升爆90級專精:每個 147 SP,全部6個共 870 SP。

5000000 exp=1專精點數

我出價就
1億升爆60專
2.5億升爆75專
6億升爆90專

價可能會太貴..麻煩自出

推出放ac計劃

我可以幫人開ac,並將ac升至lv60 ,每隻ac售曙光點數200點1張

收ac前,請告知我

1.想開ge帳號名,即ac

2.想選擇的獸族及職業

3.遊戲暱稱

聲明

1.所有ac會填上虛假個人資料

2.ac太約可在3-4星期交貨

3.已有多次成功交易ac紀錄,擁有良好信譽,誠信得到保證

我game名係skariel,有咩想收、想放,都可以搵我ga~

第1次放ac,請多多支持

放以下ac

1.Lv62虎仙法師

包閻破杵四式,古靈項鏈三式(+63魔防,+27光明抗性),熱血護戒(hp+135)             -售曙光200點1張/3000m game錢    (已放)

2.lv83鵬弓手

包帝龍布1套,多把龍引弩、帝龍弓

無學錯技、齊幻技、有專精c,d技          d技練至9級,跑專8級                                                          -售曙光200點5張/2.5億game錢(已放)

3.lv89鵬幻術師

包帝龍布,lv88幻專,大量專精,齊幻技                                                                                              -售曙光200點5張/2.5億game錢  (已放)

放以下物品                                                                      適用lv                 價錢(game錢)

12.企鵝寶寶                                                                     /                          $20m

13.果凍花寶寶                                                                  /                          $5m

16各+5敏的lv60神羽頭、身、褲                                          60                        $70m/each

33.幻境劍四式                                                               80                                $150m

34.初階強化石                                                                /                                 $30m

37.烈閻戰盔三式                                                            68                                 $10m

38.烈閻輕盔三式 2個                                                      68                                  $10m

*物品可用game錢或曙光點數換,我唔係太識出價,如覺太貴麻煩自出

有意收請留comment/pm我,唔該哂

還在夢想,直闖高峰,原來已在,下山途中.
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
862 點
65神劍可換60lv神劍?

EXP
590 點

唔換喇,我想收game錢

EXP
590 點

推一推                       

EXP
590 點

推一推

EXP
166 點
50+3人面飛獅加錢換你個弓,個弓咩名?

EXP
590 點

隻弓game名心疼

EXP
590 點

唔換喇sorry,我想收點數/game錢

EXP
590 點

推一推

EXP
590 點

推1推        

EXP
88 點
20m收血爪,幾時交易?

EXP
590 點

隨時都可以,就你啦

EXP
590 點

牛仔李 發表於 2012-9-1 00:20
20m收血爪,幾時交易?

你係依到講個時間啦,我係ser 1朝倉等你

EXP
590 點

推1推

EXP
88 點
9月1日 3點 ser1朝倉 ok既就準時去果到

EXP
590 點

牛仔李 發表於 2012-9-1 13:58
9月1日 3點 ser1朝倉 ok既就準時去果到

唔好意思,3點唔得,今晚10點半ok?

EXP
88 點
kwan133442 發表於 2012-9-1 18:00
唔好意思,3點唔得,今晚10點半ok?

沒問題,記住準時

EXP
590 點

Okay                 

EXP
166 點
50+3雞加5000m換你個弓

EXP
590 點

唔喇,推1推