AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 11197|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

『外掛累死十年的回憶幻滅』   [複製鏈接]

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
當你玩升一隻角色, 你會想到升級, 除外就是升職業技。

但遊戲內流行一個字『掛』, 古時有掛工作技, 掛親和, 到了十年後今日,

已經進化到掛元控, 掛神守, 掛光技/暗技等, 甚至掛劍技......掛埋升級做任刷錢。

當你想平靜的玩一隻遊戲, 你會發覺...真的異常平靜,

一大堆人, 步伐整齊得異常的玩家滿在地下室/ 新手村外,

但卻沒一人會回應, 這時我就想起十年前玩過的單機遊戲「絕代雙嬌參」,

我就明白原來地下室的不是玩家, 而是系統的NPC, 不同的是他們沒無限法力。

外掛如此橫行, 不用玩了吧, 童話本來美好的設定, 被完全破壞了,

明天正式收費, 就憑現在那套守舊的防外掛系統, 可以防到什麼?

在一個可以無限開創角色的遊戲中, 就可以利用外掛不斷重覆刷可因/產物/任務等等。

官方你做到什麼....?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

以下影片是由某論壇看到,
只要利用外掛, 後台設置,同時可以100開或者更多,日賺可以過千萬, 已有幣商用緊!

原文:http://www.2000fun.com/thread-5275528-1-1.html
官方你會如何處理?

以下那是手動方法!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

情況已經係早幾年已經一發不可收十
而家要根絕外掛方法就係官方用反外掛程式

EXP
43 點

點樣日賺一億?
個任2500$,4個人一轉1萬
人地兩個人一個開ac一個飛
3分鐘1轉1萬蚊,1個鐘20萬,10個鐘200萬仲要兩個人分,你就吹到日賺過億
點解你唔開5個ac鐘灰貓?我呢家5個ac撞一次都差唔多成廿萬..2個鐘撞一次絕對唔離譜
10個鐘都係100萬,你自己冇恆心去打姐..
其實你係咪想刻意誤導令d人唔玩??
你屈完果5隻ac升到27lv仲可以解2個2石任添,夾埋10粒,頂盡3個鐘
你一日屈到唔小個27lv啦,法師仲可以升埋技添
相比我呢個方法佢咁賺錢算得上係d咩???
自己唔諗方法搵錢就紅眼人地.話人地光師屈錢
其實你自己都一樣得,諗下啦你!

總括:佢呢個方法10個鐘賺200m/2人
        我果個方法撞貓就算黑到10個鐘撞3隻都有60萬好彩1個鐘撞1隻都仲得同你講,
        5開打屎洞一個鐘仲有多2萬幾,果10個鐘夾埋廿幾萬
        升到27lv又有2粒2石.10個鐘升12個27lv, 夾埋就有24粒2石

Divinaluck  影片中系手動方或,配合後台外掛,幾十隊同時刷不是問題,得閒去綠夫看看  發表於 2013-1-30 10:38:58

EXP
43 點

.............................

EXP
993 點

你估人地做任唔洗付出時間心機咩 個任又要彩橋飛 又要新角色 姐係佢個掛會係自動開人 自動打賬號蜜碼 光使自動行去市中心 4隻人自動加光使 自動飛 自動禁npc 自動交易錢比自己 再自動off重新開人物?
我相信可能有甘既外掛既 旦我更相信係要人手囉
玩game有人為賺錢好正常 人地付出一分耕耘一分收穫  同外掛掛技既人無得比
不要眼紅人地啦 覺得人地甘易賺可以試下自己5開去解返幾轉個任感受下 我自己就覺得甘做任屈錢就係好煩好辛苦

Divinaluck  現在的外掛可以後台設置,幾十隊同時一齊刷  發表於 2013-1-30 10:29:27

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

pudding927 發表於 2013-1-30 08:03
你估人地做任唔洗付出時間心機咩 個任又要彩橋飛 又要新角色 姐係佢個掛會係自動開人 自動打賬號蜜碼 光使 ...

d人成日話d野勁得制要del
自己廢做唔到就話d野勁
講真人地得閒開ac洗任拎錢佢就唔抵得
自己唔開冇光c 怪得人?

Divinaluck  而家講緊外掛,文不對題,0分重作  發表於 2013-1-30 10:34:17

EXP
173 點
樓主真係好好笑 小學乘數都唔識
我睇條片一輪要兩分半鐘 一輪一萬都冇
唔知一億點計出黎

物流又外掛 捉稀寵又外掛 刷錢又外掛
邊個咁勁寫到衣d外掛呀
你自己做一次睇下流程先
講到尾咪又係眼紅人

Divinaluck  你真系天真XD  發表於 2013-1-30 10:34:57

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

ballballmilk 發表於 2013-1-30 09:02
唔知一億點計出黎

佢連核心奧秘都話要del
人地掛工技 交幾多分先拎到ob
人地玩合作 家族多人拎到就唔抵得人
只能怪佢自己屎,族冇人,冇能力打啦
成日話為回憶
成日又做埋d唔抵得人既行為
人地解任拎錢會令佢升lv多經d先升到?
咪又係眼紅人地!

EXP
447 點
如果光師咁樣洗錢冇問題
咁用腳本升技都冇問題啦
你唔識用掛係你廢姐
你個logic真係好岩

brrrianl  我識用外掛但良心話我知唔用咁係咩?  發表於 2013-1-30 14:09:14
Divinaluck  幾時變成外掛合法化?  發表於 2013-1-30 10:35:59

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

ballballmilk 發表於 2013-1-30 09:02
唔知一億點計出黎

如果你懂外掛就不會這樣說,外掛可以後台100開,甚至更多,而且可以縮小視窗一邊刷任,一邊上網。

仲有一條片5秒一轉,在2000fun,之後理員del了管

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

幻乂魂 發表於 2013-1-30 09:12
佢連核心奧秘都話要del
人地掛工技 交幾多分先拎到ob
人地玩合作 家族多人拎到就唔抵得人

請勿針對性發言,
而且幾時講過核心del?狗請勿亂吠

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

aR威;) 發表於 2013-1-30 02:46
點樣日賺一億?
個任2500$,4個人一轉1萬
人地兩個人一個開ac一個飛

可以後台設置同時100/1000開,幾十隊一齊刷

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

幻乂魂 發表於 2013-1-30 08:53
d人成日話d野勁得制要del
自己廢做唔到就話d野勁
講真人地得閒開ac洗任拎錢佢就唔抵得

其實某程度上都係

EXP
173 點

同樓主講都晒氣
我最勁淨係見過幾十開 仲要好勁既電腦先得
100開要幾多隻40lv光師? 100/4=25
恕小弟井底之蛙 我玩咁耐未見過100人刷錢
唔好話100 10個都冇

樓主最鍾意無謂倍大
我都可以話 刷番100年 有幾千億童幣 快d封ac啦
病態反外掛反上腦

Divinaluck  如何後台設置, 可以最化小視窗作業  發表於 2013-1-30 10:58:14

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

我想知, 你們幾時開始令外掛合法化?

難道你們無看文章?

EXP
335 點
算啦樓主
d人根本係為炮而炮

我相信炮既人入面有好多都係外掛/刷錢人士
他們沒有所謂的反思

只會是自以為是用無知言論中傷別人

不要說他們是狗
這樣會說底了狗
狗的人們忠實的朋友

水蚤會比較貼切~

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
已在跟進的

EXP
1576 點

Divinaluck 發表於 2013-1-30 10:17
請勿針對性發言,
而且幾時講過核心del?狗請勿亂吠

你講:除了家族競技場,還有翡翠城產物競賽,請更換獎品[請睇返月費版問題集中帖-140樓

好明顯係你自己冇fd同冇族人啦
講真呢個玩法係玩合作
你估多開童部電腦唔洗成本?唔洗交電費?唔洗工具成本?
有人交左44m分都拎唔到,呢d唔係成本?
唔洗同族人合作?人地有付出時間耐性去打架
用下腦諗下啦,你自己識唔到fd同你掛工技去交,同你打家競渣(你以為佢係1個人打同交料架咩)
就好似之前個打蛇活動,你以為1個人打料就拎到頭10?
咪又係玩合作,成日話d野勁,點屈機法
你成日話要回憶,多左粒ob影響到你升lv要多d經架咩?
講到尾咪又係在意人地多錢過你,勁過你,唔抵得人地(呢d就係你所謂既回憶?)

一睇就知你係一個失敗者
你工作 做唔到你老闆既要求就叫你老闆del左佢 改一改佢就得?改到你想點就點?

Divinaluck  你系咪有言語障礙? 更換=del?, 定你唔識中文?  發表於 2013-1-30 14:36:38

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

幻乂魂 發表於 2013-1-30 14:14
你講:除了家族競技場,還有翡翠城產物競賽,請更換獎品[請睇返月費版問題集中帖-140樓

好明顯係你自己冇 ...

好明顯你的說話含有針對性

看你的發洩反映你對社會的不滿