AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

[見習記者] 曙光之最受尊敬團長 — 妖狼  關閉 [複製鏈接]

EXP
229 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:32 發表
你地個好團長咪又係痴段天果班打團戰 @_@你講出黎博比人笑咩?你地今日去左邊?顧住升LV唔記得打?
嘴己0

多謝你話我係好團長~~
不過我想問,你有幾時見過一個團可以出一個人就贏到團戰?
我而家話你知
係!我係靠段天打團戰,唔止段天,我仲靠注定、愛莫、PC、小緣、霜兒打團戰!
所以麻煩你下一次要講,講晒d人名出黎,唔好只提段天果班,咁對其他會幫我ga人唔公平!
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
73 點
原帖由 晴月 於 2009-8-16 13:34 發表

多謝你話我係好團長~~
不過我想問,你有幾時見過一個團可以出一個人就贏到團戰?
我而家話你知
係!我係靠段天打團戰,唔止段天,我仲靠注定、愛莫、PC、小緣、霜兒打團戰!
所以麻煩你下一次要講,講晒d人名出黎,唔好只提段天果 ...
你鐘意點講咪點講囉
我地tell the  dog話狗知@_@

Lv:30
團:夜血,夜月

EXP
636 點
希望一人小句
呢篇係訪問黎
唔好係度嘈交....

名:疾風戰士         
職業:戰士                        
LV:隨時變                       
團:sS夜血盟Ss

EXP
784 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:44 AM 發表
唔扮囉! 我叫花生 唔順超 出黎傾下計仔囉!
知你一手好9巴閉!扮大佬@_@都好過你啦屎忽鬼@_@
得個講字有賓周用咩? 出黎4466拆點佢囉 我明唔倨你 點9 7樣@@ ...

講真=.=" 唔知點解 D人係game都唔夠人串 唔夠人打 都係鐘意叫人出黎
打機打上腦呀! 係game都唔夠人打 有咩資格叫人出黎- -?
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
784 點
原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:22 AM 發表
借問一聲~~~我團又有做過d野攪到你?
你又知咩頭咩路呢?
咪又係聽單方面講=.=

狼兄a_a 都係學得你多甘解 我都用你個套去教下團人~~
小緣依家係我地團@@ 難道我團友唔可以幫佢??

EXP
784 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:32 AM 發表
你地個好團長咪又係痴段天果班打團戰 @_@你講出黎博比人笑咩?你地今日去左邊?顧住升LV唔記得打?
嘴己0

咩叫我地個好團長痴我打團戰- -"
呢一個好有問題.... 你見過晴月打團戰幾多次
我都係同佢打過3次團長 Pandora晴月開既@@ 講野 清楚少少~

EXP
784 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 02:47 AM 發表

哈~我個時都預左你會咁諗
失寵好似係你族架可?.?佢叫我幫佢手打我咪入去佢個族幫佢手打lo~
呢d事我係幫佢手打個時已經係族講曬~段天佢地個個都知
唔好意思~係得你唔知A_A
一開場走左去沖野飲睇你地打生打死~唔錯唔 ...

團友講真信字架碼a_a

EXP
784 點
原帖由 夢緣 於 2009-8-16 02:51 AM 發表

你打機打上腦呀???
出黎闇月殺你?洗唔洗瘋狂怒吼先嫁???

我要出王者同埋一擊入魂!

EXP
784 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:56 AM 發表
哈 又係KAI天D ON DOG野
咁就要出黎先知喇@_@

係幾好野@@" 下一個目標就選你~ 夜焰 你無事na~

EXP
784 點

岩岩返到屋企~

狼兄a_a 你都講開一不犯我我不犯人 同埋幫團友呢2個point
依家呀山奇犯到我喎! 好驚呀! 挑! 自己係game又唔係勁 料子又唔係多
覺得入左夜血威D - -? 定係爆粗完單方面個心會覺得對方比你兇到會威D??
同埋 我同你唔係好熟 我都唔想同你溝通太多野 呀扮山奇一手甘耐個位!
只係呀狼兄講人不犯我 我不犯人a_a 你依家犯到我 我犯定你了! 十倍~
團友我係幫定了a_a 大家要攪事 我聽日起同你地慢慢玩 我放暑假多的是時間~
好自為之!

EXP
297 點

回覆 203樓 山崎 的帖子

呢個二手山崎,花生嘛,
不如你睇番你自己一直打過d咩
諗清楚自己想講o的咩先再出字啦
除左一大堆不必要既粗口字外
你d說話一d內容都係冇的

EXP
38 點
原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:32 發表
嘴己0

唔該,有咩事唔好扯到落我地個團道,我地個團大家都係心比心,冇話邊個痴邊個,如果你既人生係靠痴既,我唔怪你,但唔好將呢d咁既形容詞放晌我珍貴既朋友身上。

EXP
564 點

回覆 213樓 俗長 的帖子

哈哈第一次你上來bo俗長:yeah: :yeah: 又添多個精英上來吹下水啦啦:em800_52:
曙光ac名:軒轅皇
職業:犬幻
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯

EXP
346 點
咩叫做「痴段天果班」?講呢句說話既人 究竟知唔知咩叫「團戰」?呢兩個字中既「團」字你明唔明咩意思?
因為從你講野既用詞就令人覺得你係一個無文化 無學識 無修養 無內涵兼無常識既人 所以請你不要侮辱我的朋友

EXP
23 點

回覆 216樓 出雲~ 的帖子

雲雲算喇...d人都冇文化修養既...
游水先.今日星期日...一定多女仔 ~呵~:hug:

EXP
784 點
我今日先去左尖咀a_a 好多索女:hug:
講返個題先~ 唔好下下扯落我到!
同埋呀扮山奇一手個位~ 有D野唔講你 唔代表人地唔係甘諗你
我敢講呀狼兄都會係同我同一種理念 你打機打上腦呀 出黎打交?
你地最鐘意講既朋友 我依家先知你地既定義係(痴)黎(痴)去
所以我都諗緊一樣野- - 居然團戰甘多人 都可以比嘟雪5人既組攻左個團地落黎
狼兄a_a 你都係時候教下佢地打交了 唔係依靠你地去打 佢地係後面(痴)
朋友唔係交心 而係(痴)返黎既 值得要嗎a_a?? 所以話 講野經下個腦 你老娘生你出黎 就比左個腦你 唔用 好對佢唔住!
仲有!難怪D活動黎黎去去都係個幾個去 因為都係(痴)出黎~

EXP
264 點
原帖由 妖狼 於 15-8-2009 22:38 發表
呢d野=.=你地會覺得好重要咩?=.=
如果你地睇得咁重要~可以張個post妖狼個名改做夜云~
我完全冇問題=.=
有時打機唔需要下下咁緊張既~
點解大家唔可以安安樂樂咁玩落去呢=.= ...

乜最受尊敬團長妖狼大人覺得唔重要既咩?
我就覺得好重要架la,話曬係兩個人黎嘛。莫非我講錯左?莫非你既是夜云又是妖狼!?
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
291 點
好似又有人打機打上腦
重返曙光

EXP
264 點
原帖由 妖狼 於 16-8-2009 01:57 發表
呀=.=你地2公婆都真係幾得嫁啵=.=
係咪真係我唔出聲你地就越黎越攪9我姐?
之前咁樣忍~到頭來俾人地踩到上心口~

我d搞你?搞著你的乜ja?
你做乜咁唔小心呀?激到自己心臟病發,忍唔到早響嘛,洗唔洗我幫你call白車ja?呢d忙我好
樂意幫架a_a

(閒時亂作,見笑了)

EXP
264 點
原帖由 妖狼 於 16-8-2009 02:07 發表
如果講撩~~~~~~邊個撩人先!!!!!!!!!!!!

我邊忽捺你呀?
我呢d後輩唔識野咪諗住請教下你呢位前輩幾條問題ja..你扮大派唔回答我問題咪算囉...洗唔洗
為左幾條問題就屈我ja(俾最受尊敬團長咁屈我法,傷心緊,哭泣中....;P )

(閒時亂作,見笑了)