AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: ben6537
打印 上一主題 下一主題

吾想改新版;想改返原版簽名版 [複製鏈接]

EXP
27 點
吊你個臭系豬m好比番舊版我地,唔係既我日日係世頻吊 你    老.母
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
99 點
gm收皮揮手區

EXP
99 點
..........x1

EXP
99 點
..........x2

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

支持轉番原版:yip: :yip:
天寧:181654
by:馬子寶唄

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

分享  gm收皮揮手區 +1.
大肥婆小淫滴

EXP
156 點
雖然未玩新版 but我都支持原版:)
天0ser ID:81325:)

EXP
174 點

瑪瑙石勳章 在線勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

你地班白痴竟然話想要番舊版,舊版先係真正既夢想 ...笑左囉 我部電腦先XP,咁舊的電腦都唔LAG,你地有新電腦用都話lag...  新版先係真正既夢想 !!!!!!!!!!!!你班白痴唔好亂咁講啦~精神分裂!?:em800_11:

EXP
174 點

瑪瑙石勳章 在線勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

反對轉番原版就真呀:fly:  新版咁好都話轉!!!:em800_124:  你地想玩真正的夢想自己正個Online自己做gm比自己玩囉~咁伙地咪想點改都得囉!!:em800_105:

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

希望改番舊版:em800_137:
┌視你作┬今生最愛┐^.^

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

原帖由 g24045700 於 2011-1-16 10:22 發表
反對轉番原版就真呀:fly:  新版咁好都話轉!!!:em800_124:  你地想玩真正的夢想自己正個Online自己做gm比自己玩囉~咁伙地咪想點改都得囉!!:em800_105:

收銀皮啦,, 你玩左夢想幾內呀 ?.
你咁中意新板你米叫GM凸登整個新板比你囉:`)
大肥婆小淫滴

EXP
174 點

回31樓: 我玩左唔夠半年到啦...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              你信的就白痴囉        夢想世界出第1個遊戲包果陣我有玩架喇   答完你問題了 你唔信唔好信囉唉...

EXP
538 點
嘩;遊戲包一出你就玩;
甘咪好威囉;?
-
SAD

EXP
174 點

你唔信的,我同你講 夢想世界第1個遊戲包  係7-11到有得買,買自由針加1$ 就買到:em800_66:

EXP
1 點
比番舊版我地!!!!!
清嵐

EXP
156 點
還我原版!!:em800_105:

EXP
13 點
支持改返原版!!!

EXP
322 點
原帖由 g24045700 於 2011-1-16 10:22 發表

舊版狂彈l0r咩料!?
你kai大左?
你吾鍾意咪當見吾到咪講野l0r;
e個係反對帖;
你鍾意咪自己開個帖嘈l0r煩;
你一開包就玩又點!?
e加我地既意願又關你咩事?
你吾出聲會死?
係既拿拿聲死左佢;

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 g24045700 於 2011-1-16 15:54 發表
你唔信的,我同你講 夢想世界第1個遊戲包  係7-11到有得買,買自由針加1$ 就買到:em800_66:

好銀威呀;咁就代表你有玩-0-?`笑銀左:D
大肥婆小淫滴

EXP
403 點
比咩番膠版:L
人地開games為賺錢
你地玩吾起可以吾玩
就系甘簡單