AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 曳小膠o3o
打印 上一主題 下一主題

```故仔.膠膠甜甜奏奏聯作-心語星愿`旦愿我們心裡的語言;星星會聽見(: [複製鏈接]

EXP
538 點
頂;;;比你搶左個1;@
-
SAD
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
345 點
更正 原來3集得1句 平均一集得0.33句:em800_27:

EXP
44 點
c0mc0m;)

EXP
127 點
原帖由 破乂翼 於 2011-1-19 21:31 發表
冇我架  出3集我只係講左2定唔知3句野:em800_27:  平均一集1句都唔知有冇:em800_27:

#65;!
s0r#65
失望

太勇敢的愛情為你流血的心愛像泡沫沈入海底`

EXP
127 點
原帖由 筱懧x3x 於 2011-1-19 21:32 發表
糕糕同偉好正;p;p

糸;D
哈哈哈;D
失望

EXP
127 點
原帖由 殤惢情唲v3v 於 2011-1-19 21:39 發表
c0mc0m;)

新AC;?A___A
失望

EXP
44 點

系呀;xd
想哭的時候,就好好抬起頭來看著天空。

EXP
44 點
我看見我遙遠的將來;p
就是有周柏豪同在;p

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

第4集*v*`
鈴鈴鈴'` 又要上堂lUr -3-`;!
d人面上難掩失落面色v3v;!
唯有小息再送:-*` 亦有d傻仔v_v;`
怕羞怕到唔送>//<` 智障-v-`!
無啦啦有一個古裝既死扑街走左入課室;p`
重好乸型;!  一步一步好似中史燕國人d步法-v-;!
係個呀sir黎 o___o!`
[Sir]`大家好;p我叫做米小俠;->`你地既Miss已經辭左職;以後就系我教架啦;!
[翼]`吊你;呀sir你個名抄我既;`
[奏]`下?v?`佢琴日先岩岩黎咁快走;-o`
[Sir]`大家有乜問題可以問我架^_< (扮可愛)`
[甜]`呀sir;! (舉手)`
[Sir]`係既呢位可~愛既同學>//<
[甜]`你唔好咁乸型得唔得呀.口.`?
[Sir]`.....重有冇其他同學想問~問題?
[膠]`米Sir;點解你咁硬膠既?`
[Sir]`問得好>//<` 因為我今日食左膠膠派膠囊;男女老少都食得;>//<
[荳]`呀sir你收皮啦`賣廣告咩;
[Sir]`係呀;200蚊一粒;食完會好似我咁膠架>33<
[糕]`呀Sir;最後1個問題;
[Sir]`係-v-`
[糕]`你係邊個時代黎架?`
[Sir]`...
[糕]`唔該同我換番衫先;唔係7姊妹唔歡迎你, 係--到--上--堂! (勁大聲)
[Sir]`我無衫bor.`
[糕]`去校務處拎條校服裙啦.
[Sir]`好...好...''  提早放小息(!)  落堂!
=========================================
米小翼到左操場`見到B班既佢心儀既女孩子!
[翼]`呀!米小美(k呢啡)!
[美]`.__.你好;!
[翼]`我呢>v<我~~~~
[美]`乜事呀?v?`
[翼]`你見過d屎形既朱古力未?!`
[美]`-口-! `未呀!
[翼]`請你食好唔好?
[美]`叼你;你請我食.屎?-.-
[翼]`我唔係咁意思牙!!
[美]`我請番你食.屎呀 (摑左翼一把)`
[翼]`下!真既?!比我0v0`! (以為d屎係朱古力)`
[美]`邊有人想食.屎架.. 0n9` =]'' 89078! (走左)`
[翼]` .. (down`v3v)
=========================================
[偉]`糕.
[糕]`(心跳)乜.?
[偉]`你今朝..係米真係接受我<3`
[糕]`你話呢?`
[偉]`我唔知b0r` (想逼糕講)`
[糕]`咁你收皮` .__.(走)
[偉]`-口-;! 糕糕豬~~(追)

話咁快放學啦;`
但個米小俠都系不見影中...
我地派左餅餅隊貓仔隊精英去搵佢;`
先發現佢係到照鏡#64`
[俠]`原來我著裙,都幾令>3<`校工;有冇再短d既裙?
[校工]`你條媽煙通露晒出黎啦;收斂d啦`
[俠]`有冇姐! 最少我除左條媽煙通l0r`
[校工]`你...我報警架
[俠]`咁你快d拎比我啦!`
==========================================
(飾物店)`
[奏]`個貝殼好令...好,等我整個新飾物先`
點知個貝殼勁神奇,磨極整極一d動靜都冇..
奏上網查下,搵到個故事....`
『這種貝殼,只要找齊兩個~而且兩個人一起擁有,就可以一輩子喔~
   但如果其中一個人不見了貝殼,兩個人會有數不斷的蘗緣,
   但不會在一起,而是不停傷害對方,夢中也會看見對方,是要痛苦一輩子的!』
[奏]`嘩.. 去沙灘搵下有冇另外一個先..
搵完後..`
[奏]`到底係邊個汁到呢..希望佢唔好唔見`唔係我就xyz.... (驚)`
` 續:S:S:S:S:S`
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

1 -_____-`
大肥婆小淫滴

EXP
127 點
c0m;`
我愛餅餅;!`
#98#98#98;`
失望

EXP
44 點
c0m;);)

EXP
127 點
原帖由 殤惢情唲v3v 於 2011-1-19 22:32 發表
c0m;);)

yoyoyo(k)
失望

EXP
144 點
cm,,, 如果真實真係可以用粗口串番miss 就正~_~

EXP
127 點
原帖由 MAI=P 於 2011-1-20 10:58 發表
cm,,, 如果真實真係可以用粗口串番miss 就正~_~

糸,,哈哈哈;D
不過其實糸得既@v@;
旦糸吾專重姐-v-;!
失望

EXP
58 點
:em800_11: :em800_11: 咁快到我作

SupEr4*3*

愛只有簡單筆畫;卻比想像複雜

EXP
127 點
原帖由 曳小甜o3o 於 2011-1-20 13:01 發表
:em800_11: :em800_11: 咁快到我作

作你就作啦;D
失望

EXP
58 點
第伍集;
[膠]個個米小俠老師膠膠地-.;;
[甜]海海海海..我愛你呀#77
[膠]你有冇聽我講aR.甜#105
[甜]下;咩事咩事@v@;做咩事;;
[膠]唔好掛住你個海#4.喔k?;
[甜]我愛薛海#98';一生一世;等我錫佢;
[膠]唔理你了;你慢慢薛海;#105
膠走入間房就係到嬲嬲啦;!
[糖]頭先個個係我初吻.!#105
[糖](男)下;你咁大個仲未啜啜;?#89
[糖]信唔信我將你(那個);!#89
[糖](男)係依到喔;#21我很怕咧;
[糖]你知唔知醜#105;!
[糖](男)有你我唔知醜;#21老婆糖;
[糖]咁你去食屎啦;你條p.k;!
[糖](男)老婆糖;我知道啦#1;!
[糕]你很煩咧;!#105
[偉]老婆;!#2
[糕]我唔係你老婆;!#89
[偉]魯共;你愛我?#1
[糕]嗯.?魯共你愛我.?;
[偉]老婆//>////////<我愛你;
[糕]叼you;魯你個死人頭;
[偉]車;/^\;
[荳]t^t;
[懧]t^t;

SupEr4*3*

愛只有簡單筆畫;卻比想像複雜

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

-__-`no.1;d`
大肥婆小淫滴

EXP
127 點
-口-;!
c0m;`
失望