AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 帥小餅v3v
打印 上一主題 下一主題

- _ `✿; 新年快樂.情人節快樂.中國情人節快樂~[*又又更新1小段文字~] [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

-  已更新.
-  本人已向夢想告別. 詳情給予一粒GP再係1樓睇.thanks(F).
-  本人已向夢想告別. 詳情給予一粒GP再係1樓睇.thanks(F).

-  勿踩thanks.
-  已更新.
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
44 點
邊到更新左..
想哭的時候,就好好抬起頭來看著天空。

EXP
44 點
:$ :$ :$ :$
加左一小文字

EXP
44 點
我都唔多想玩...
經過金日之後...唉

EXP
44 點
:L :L :L :L
做咩做咩;;
仲唸同你一齊玩;

EXP
44 點
冇講過...

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

發生乜事/33\?
講比我知-_-.`
夢想太悶+無聊+智障;(個人意見;不囍勿插*3*)
;P del完game又好想dl番;自己都0n0n99咁.`

大肥婆小淫滴

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
345 點

回覆 27樓 帥小餅v3v 的帖子

走之前+反我msn好啵:em800_31:  你不嬲都膠膠地:em800_18:  我們永遠懷念你Biscults║x餅

EXP
127 點
懧懧發生咩事啊@@
膠膠咀番啦:$:$:$:$:$
餅餅要多D番黎探我地啦:$
失望

太勇敢的愛情為你流血的心愛像泡沫沈入海底`

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 破乂翼 於 2011-2-8 23:07 發表
走之前+反我msn好啵:em800_31:  你不嬲都膠膠地:em800_18:  我們永遠懷念你Biscults║x餅

okokokokokokok#105 叛乂x翼:$
kaijaiv3v@hotmail.com 加啦你#105
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 曳小膠o3o 於 2011-2-8 23:11 發表
懧懧發生咩事啊@@
膠膠咀番啦:$:$:$:$:$
餅餅要多D番黎探我地啦:$

del左啦=.= 探唔到架喇:D :D
有緣再見:kiss: 啜卜
大肥婆小淫滴

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
345 點

回覆 31樓 帥小餅v3v 的帖子

老友你好似鎖左我msn:em800_31:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
345 點
  嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得出你有好多心事~_~ 雖然我唔知你發生咩事要走 但係希望你以後既日子開開心心 同埋快d搵到個男朋友仔@_@

雖然我地唔知仲有冇機會講kai野但係祝你之後既每一日開開心心 越大越令女 行運行到腳指尾(我今年d運真係差過狗屎:em800_31: ) 唔好唔記得我衣個kai子朋友丫    @新年快樂@

永遠的朋友☆

★恆久的友誼★

☆友情的萬歲☆

★情懷的歲月★

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(識到你是我的榮幸)

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 破乂翼 於 2011-2-9 15:01 發表
  嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得 ...

gdgdgdgdgd`:lol
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得出你有好多心事~_~ 雖然我唔知你發生咩事要走 但係希望你以後既日子開開心心 同埋快d搵到個男朋友仔@_@

雖然我地唔知仲有冇機會講kai野但係祝你之後既每一日開開心心 越大越令女 行運行到腳指尾(我今年d運真係差過狗屎:em800_31: ) 唔好唔記得我衣個kai子朋友丫    @新年快樂@

永遠的朋友☆

★恆久的友誼★

☆友情的萬歲☆

★情懷的歲月★

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(識到你是我的榮幸)

..你打咁多字回你一句gdgdgdgdgd好似太扑街:victory:  <--唔係好似係直情係-.-

1) 叛乂翼悄悄地對你說 : hi我是蓓蓓的fd`#98

2) 555,不過kai多過嘈laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa^,^

3) yes;me勁多心事@@,比你睇穿左Orz`

4) 我發生乜事要走=.=????????????????????????唔講^333333^

5) OKOK, U IS gd boy too :lol  s0 祝 u fast d 搵到個 gd girl #89

6) OKOK, 等餅餅師傅同你睇風水?????????等你行衰運行到落頭髮尾~:kiss:

若是要分離;不要哭痛鼻;

友誼從未死;別當作兒戲;

製作一個全新的你:-)

新一年;問你老幾?; :-)`

祝你行運行到落腳指尾B-)`

U is ok, u is ok` xpp,,

希望你新一年越食越肥~

希望你重會係msn同我say;

heyheyhey~ =.=

我除左押韻無野叻架喇...

=.= .. 作得唔好88

陪我玩勁舞啊!!!!!!!!!!!!

大肥婆小淫滴

EXP
44 點
:$ :$ :$ ;好RAP呀哦;

叛乂翼悄悄地對你說 : hi我是蓓蓓的fd`#98

以上的一句;好-.-;

EXP
127 點

其實講真我堅糸勁吾想餅餅走...

這一段時間,有著什麼樣的畫面
喜怒哀樂全寫在日記裡面
發現,每一頁全都是,經典
所有故事都值得紀念
現實的考驗,我們說好一起面對
不管多久多遠絕對不喊累
期待,彼此更美好的,明天
我們說好誰也不放棄誰
手牽著手(連成線,最緊密的圓圈)
肩靠肩(每一刻都好像在身邊)
深呼吸,做你最高的堡壘
風吹過的海邊,雨水下過的季節
讓我好想念
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間,變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現
現實的考驗,我們說好一起面對
不管多久多遠絕對不喊累
期待,彼此更美好的,明天
我們說好誰也不放棄誰
手牽著手(連成線,最緊密的圓圈)
肩靠肩(每一刻都好像在身邊)
深呼吸,做你最高的堡壘
風吹過的海邊,雨水下過的季節
讓我好想念
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間
變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現
oh~~~~
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間
變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願
我們之間,oh~
一瞬間,變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現

卻沒人像你讓我眼淚背著流
嚴重似情侶講分手
♥你我那怕荊棘鋪滿路
替我解開心中的孤單 是誰明白我
情同兩手一起開心一起悲傷
♥朋友不曾孤單過 一聲朋友你會懂
還有傷 還有痛 還要走 還有我
♥從昨天 到今天 還有明天
感謝老天讓你們陪在我身邊
♥朋友 姐妹 都已不夠來形容 我們的默契驕傲 扶持與包容
老婆 老婆 我們一起打勾勾 請記得約定的旅程到永久
♥分秒間 友情慢慢的拉近你和我
這世界 這種感受不多失去了難再擁有
♥別了依然相信 以後有緣再聚
未曾重遇以前 要珍惜愛自己
在最好時刻分離不要流眼淚
就承諾在某年 某一天某地點 再見
♥能罵我弱點得你一個
是為我好的不必怯懦

.

堅糸越睇越想喊...........

不過既然你都決定左囉v3v;`
GAME都DEL埋囉v3v;`
咁我都阻吾到你嫁/3\`
.

千其千其千其吾好忘記我啊;'(
吾糸我真糸會喊死嫁v___________v;`
做得朋友既就糸一生嫁啦...

更何況糸好姐妹..

所以我地生生世世都會糸好姐妹嫁;$;$
所以吾好諗住吾挽就吾洗找我啊;`
我會好似隻鬼咁癡住你嫁XD;`
.

雖然我吾知點解你會吾挽夢想;`
但糸希望你記得我地一齊既時光:->`
傻餅餅餅餅餅:->

記住'我好highhighhigh,我信左耶穌'啊;$;$

記住我地成日一齊癡線;

.

餅餅真糸一個好堅強既女仔;`

當然我吾知你糸扮出黎定點啦(:
但糸我都希望你開開心心(:
有吾開心可以同我講嫁(:
我可以做你既免費鈴聽者;->

放心我糸吾會講你D野比人知嫁B-)

♥如果你的孤單 只是你的習慣
一直把你自己鎖起來 實在太不應該
心情好 心情壞 怎麼開始 怎麼辦
你有的不爽 讓我來分擔

.

傻餅記得快D買番部電話啊;P
買完記得用淫囝台W0W;$;$
我要同你SMS聯絡:D

.

最後就當然糸我同餅餅既回憶相啦;`
比你地睇一張咁多啦:$:$:$

失望

太勇敢的愛情為你流血的心愛像泡沫沈入海底`

EXP
445 點
餅.
我恨你!
當初說過要快樂的快樂的.
當初說過要努力回到從前.
當初說過要壹起快樂.
當初說過要決心改過.
當初說過的說過的就是承諾.
友誼之間的承諾的承諾.你到底放在哪裡了.
第壹位?還是最尾的壹位?還是根本不存在了?
不玩了?到底是否真的不玩了?
真的回不來從前了?
回不了.就算了.也罷了!
Su o b Bg  

EXP
372 點
餅餅;<
你吾挽夢想了>?.
:( .
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
102 點
:P 壹路好走的呵
-`恨有多一點碰撞 仍然無聊事干不敢打攪對方